Wow!!Tez tak pomyslalam sa super!!!!!
Printable View
Wow!!Tez tak pomyslalam sa super!!!!!
Cudowne są!! :love:
kochane wygodnie jest robic prace domowe w takich dlugich szpich?? bo ja jakosnie mam odwagi
nie nie jest wygodnie, te byly na konkurs i istnialy 1 dzien
salsa pazury bombowe, aż się zapowietrzyłam
karolinka_zuzia1989 ja mam szpice takie i robię w domu wszyściuteńko...Załącznik 9208
Salsa ... bardzo bardzo bardzo ładne :) :)
Salsa no to mnie powalilas...zajefajnie szpicki :)
Salsa cudowne, ale z tym ze nie sa wygodne to dla mnie jest na odwrót :) Mam teraz dłuzsze niz woszzurka i wszystko w nich robie, to tylko kwestia przyzwyczajenia, moze jest parę zeczy w ktorych trzeba nabrac wprawy ale szpciki są super, nie zamienie juz je na żadne inne :P
Moje robione przez kochaną Annamon :D
http://img193.imageshack.us/img193/6...2125416851.jpg
boskie te szpicki, świetne zdobienie, i w ogóle super fota
Fota tez robiona przez Annamon :)
śliczne zdobienie, piękne szpiciorki, piękne!!!
śliczne szpice
Agusia pa2- śliczne pazurki
Agusia piekne ...i jak tu nie mowic ze Anka to zdolna bestyjka :) nic wiecej nie potrzeba jej do perfekcji :)
swoja droga jakos szpice mnie nie przekonuja zeby je na sobie wyprobowac ;) no i chlop by mnie z domu wyrzucil ale podziwiac Wasze dziala zawsze bede :)
jejku świetne szpice! Ja też słyszałam od babeczek, ze podobnież sąą bardzo wygodne :P Ale sama nie ryzykuje ;P
Agusia-pa piękne Ania zrobiła Ci paznokcie!!!!!!
Ja niestety nie potrafię w szpicach chodzić. Co prawda robiłam w nich prawie wszystko, ale mi ciążyły. Była jedna rzecz, której za nic nie potrafiłam zrobić - zawiązać sznurówki. Nie miałam czucia jak przełożyć pętelkę i mąż musiał mi wiązać jak szliśmy na rower hi hi:D.
salsa-dech zapiera, szczena opada...
woszczurek-sliczniuche te twoje kwiaty
a to moje niby szpice-pierwszy raz robilam i jak kobita mi dzis powiedziala ze chce w szpic to mi az goraco zrobilo ale byla zadowolona z efektu i to najwazniejsze.
salsa rewelacyjne są te pazurki!!
ja noszę takie jak woszczur i też wszystko w domu robię bez problemów. dziś nawet były mi pomocne, bo wracając ze sklepu mzerwały mi się oba ucha od siatki i mwszystko poleciało w kałużę, jak już pozbierałam to wbiłam w płótno swoje szpice i poszłam do domu (siatka tkana, ta 'eko' zielona)
agusia również piękne pazuraski cały czas żałuję że nie nie było tyle bym się nauczyła ;(
Rudi przesliczne:D
to moje cwiczebne
http://photos.nasza-klasa.pl/2061508...c729f2259.jpeg
No ten niebieski jest rewelacja!! Najbardziej mi się podoba, bo jest wysmukły.
Rudi jakie slodziaki!!
Salsa mnie tez najbardziej tenniebieski podszedl :skacze: