dziękuję dziewczynki to był spontan tak mnie coś naszło na zrobienie takich kolczyków i sa całkowicie mojego pomysłu :P są na sprzedaż jakby co :P
Printable View
dziękuję dziewczynki to był spontan tak mnie coś naszło na zrobienie takich kolczyków i sa całkowicie mojego pomysłu :P są na sprzedaż jakby co :P
Kasandra cudowne te ostatnie i świetny pomysł z panną młodą :) gratuluję cierpliwości :)
Kasandra, ile u Ciebie kosztują takie kolczyki ? :)
nanami odpisane :P
a tu takie nic specjalnego na zamówienie , miały być proste zielone ślimaczki :) tutaj użyłam biały turkus, i drobniutkie koraliki TOHO
te zielone wyżej :0 przerobiłam bo mi się nie podobały zdjęcia nie zdążyłam zrobić :) a tu takie -pani kupiła kolczyki i zamówiła sobie bardzo podobną bransoletkę i wyszło coś takiego :)
śliczna ta bransoletka!
kasandra piękna bransoletka :) bardzo oryginalna!!!:)
dziękuję dziewczynki a tu takie nowe :)no i natchnęło mnie na całkiem coś innego to moje pierwsze kolczyki typu beaded balls maleńkie na razie ale będą większe fajna sprawa :) z koralików TOHO oczywiście elementy srebrne
kolczyki typu beaded balls 3 cm kuleczki własnoręcznie otoczone koralikami TOHO , długość bez bigli 5 cm z biglami około 6 cm , srebrne bigle i niesamowicie lekkie :)
Kasandra śliczności robisz:brawa: Bardzo mi się podobają, takie nietypowe, każde mają w sobie coś tak uroczego, że jestem zachwycona:ok:
Ja tym razem mało one stroke'owo bo tylko listki, komplecik dla koleżanki na urodziny. Podstawę pierścionka zrobiłam z akrylu.
hersa miodzio :) a tu moje znów :wstydek:sutaszowe kolczyki z hamatytami :) według mnie wyszły całkiem nowocześnie , i na żywo prezentują się dużo lepiej niż na zdjęciach
kasandra są cudne! wyglądają jak tańczące ludki!
piękne, jak każde z resztą:D
hersa masz racje zwłaszcza na miniaturkach to widać jakby para ludzików:D
kkasandra no i kolejne małe dzieła sztuki ! Genialnie robisz kolczyki, chociaż najbardziej to mi się podoba bransoletka :love: Ma takie piękne i żywe kolorki :kwiatek:
dziewczynki dziękuję bardzo chyba teraz na czasie są kolorki :) lato lato wszędzie ech..... cuudddnie :)
no i nowa bransoleta :) miała taka być nieregularna-bransoletka w kolorach białym, bordo,różu i orchidei :) z koralikami TOHO :) nie chciałam idealnie równej :) więc wyszła tak jak wyszła
kasandra262 nadrobiłam zaleglości w oglądaniu
jakie Ty piękne rzeczy robisz !!!!
Nyszko dziękuję , staram się , staram tez się rozwijać dziekuję :)
moje gasna przy kolczykach kasandry, no ale osmiele sie je wrzucic tu..ten prawy idzie juz do poprawki wlasciwie to jeszcze nie skonczony :)...zrobilam je na wesele do sukienki bialo-granatowej, nie wiem czy beda pasowaly :(
Jak dla mnie ciut za duzo kulek a za malo sznurkow :)
Dodalabym jeszcze z kilka sznurkow i zdecydowanie zmniejszyla ilosc kulek, chyba ze masz zamiar je jeszcze owinac sznurkami to bedzie lepiej...
Kassandra...wyczesana bransoletka :) i kształt i kolorki :skacze:
no rudzia masz troche racji, ale chcialam male skromne ciut sutaszowe kolczyki, do tego tworze sobie bransoletke moze troche bardziej sutaszowa wyjdzie:)
No i nowe :)zielono czerwone nieregularne kolczyki sutaszowe z koralikami TOHO mi się barrrrrrdzo podobają a wam?
Śliczne Kasandro. już masz wprawę. :ok: