a ja miałam 2klientki od 15
zjadłam kolacje i sie nudze:/:
Printable View
a ja miałam 2klientki od 15
zjadłam kolacje i sie nudze:/:
Właśnie skończyłam przepisywać materiał z kursu i idę wyżywać się na córce. Będę na niej ćwiczyła profesjonalny makijaż.
no bravo ja też chce na kurs:(
Ivonna dobrze że masz córkę a nie syna bo na kim byś ćwiczyła :P
synek napewno by się poświęcił dla mamusi.... trzeba by było trochę liny kupić żeby przywiązać chłopczyka do krzesła, ale nic po za tym... Dla mamusi zrobi wszystko :D
ja wam powiem że chłopcy nie są tacy straszni :D ja kiedyś miałam pazurki każdy w innym kolorze to jak mój 6 letni wówczas kuzyn zaczął je oglądać to pół godziny dziecka nie było :D
W takich właśnie chwilach cieszę się, że mam córkę. Zniosła ćwiczenia bardzo dzielnie, ale jeszcze wiele prób przede mną.
ale jestem wykończona po tych kajakach dzisiejszych.. ale na forum musiałam wejść :D
Siedzialam i poprawialam nowego posta,ktorego wstawilam,narobilam balaganu a Kamisa nima :)Czesc poprawilam ale czesc nie:)
czołem ciotki:)
ja tu se pije kawe i mysle jak wykręcić kase na kurs...
i tak myślę czy czasem w bydgoszczy by nie chcieli stylisti i jeszcze na kurs wysłali??
bo normalnie oszaleje przez ten kryzys....
Ja tez juz pije kawke,dziecia sniadanko do szkoly i czekam z niecierpliwoscia na moja przesylke,tak bym chciala juz dostac to wszystko :)
syn mnie molestuje zebym z nim pograla w gre i musze isc
dzięki Jade że sama się wzięłaś za to poprawianie :) ja akurat sporo roboty mam :/
Zrobione chyba jest ok? :)
A ja czekam na klientke bo ma przyjsc zaraz na pazurki u rąk i stópek ;) kręgosłup mi wysiądzie ;)
kombinuj Pisiowa kombinuj :D dobrze Ci to wychodzi :D
powodzenia Czarnulko :) :*
dziekuję Basiu :*
a ja czekam na kolezanke bo ma przyjsc na sciagniecie tipsiorow bo na poludnie do pracki, urlopik sie jej skonczyl no a u nas w maku nie mozna miec pazurkow :(
Ja sprzątam..słucham disco polo na gg radio :P:P:P Bede robić porządek w szafie z ciuchami..coś trza juz wypieprzyć....oglądam fotki z wczorajszego wypadu do zoo :D
a ja się mecze nad przygotowywaniem materialow na egzamin z dermatologii...masakra...80 chorób skóry opracować i wykuć cale szczescie niektore zapamietalam z wykladow.
a ja już jestem po :jupi: :jupi: :jupi:maturach
i mam WAKACJE :skacze:
Ja właśnie robię zapiekankę makaronową a niedługo wychodzę do szkoły i nie wiem czy zdążę :/
a ja od rana zbieram sie do porządków i przy tej deszczowej pogodzie mi sie wcale nic nie chce ;)