A ile czasu miala ta paczka isc?Najlepiej do nich zadzwonic i powiedziec ze nie dostalas i co do cholery sie dzieje!Wkoncu zaplacilas za to i chcesz przesylke.
Printable View
A ile czasu miala ta paczka isc?Najlepiej do nich zadzwonic i powiedziec ze nie dostalas i co do cholery sie dzieje!Wkoncu zaplacilas za to i chcesz przesylke.
zamawiałam 18.06 w czwartek.. no i myslałam ze na poniedziałek ew. wtorek juz bedzie a tu nic.. Babka mówi ze wysłała i nic... :( juz nie wiem czy ona to w koncu wysłała.. czy ta paczka sie zagubiła czy co :( ja to zawsze mam szczęscie z zakupami na allegro ;(
Faktycznie tu cos jest nie tak,zadzwon jeszcze raz i jeszcze,jezeli nie poskutkuje to zagroz ze napiszesz jej opinie jak zostalas potraktowana i ze gu... cie to obchodzi albo paczka albo pieniadze i to jej zasr... obowiazek jest dopilnowac zeby paczka sie znalazla!!I to ona powinna to sprawdzic na poczcie o ile wyslala ta paczke.Do mnie paczki z polski przychodza po 4-5 dniach i tak jest z wszystkimi gdzie zamawiam.Bedzie dobrze tylko musisz jeszcze raz do niej zadzwonic.
włśnie przyszły moje pierwsze ozdóbkiZałącznik 4589
wow nieźle jak na jeden raz :)
ale się cieszę :skacze::skacze::skacze: tylko to takie małe słoiczki ale jak dla mnie wystarczy :skacze::skacze::skacze:
Moniczka podziel sie połowa z biedna Madzialeną :D hehe super ozdoby ;)
jak ja lubię świecidełka :skacze: ale tego masz ,normalnie miodzio te ozdóbki :D teraz to poszalejesz hehe
tylko malutkie te ozdóbki słoiczek ma 1,5 cm średnicy więc nie wiem czy wystarczy na jedną rąsie we wtorek będe robić więc ocenicie
15f kosztował ten zestaw
oj to rzeczywiscie malusie ,ale na zdjeciu tego nie widac , wiec musisz oszczednie uzywac hehe
wow normalnie zaszalałaś z tymi ozdobami faktycznie :D od koloru do wyboru :D
a mi właśnie przyszły żeliki do pazurków
więc może mi się uda coś porobić. no i mam zamiar z akrylem pokombinować
:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::s kacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
Dziś od rana latałam od poczty do poczty.. po czym nic sie nie dowiedziałam konkretnego.. wracam do domu.. a w skrzynce awizo... co najlepsze z napisem AWIZO POWTÓRNE ;[; Czyli wszystko wina mojej głupiej poczty i psychicznego listonosza któremu nie chce się wejść na 5-te piętro.. a czemu wczesniejszego awiza w skrzynce nie bylo to nie wiem... yh.. zwariuje... ale naszczescie sprawdziłam po numerze i to ta paczka... wieczorem brat mi odbierze... A jeszcze wczoraj mój brat był na poczcie i mówili że paczki nie ma :/: ciekawe czy im sie nie chciało szukac czy co.... tsss okaze sie później ile ta paczka już tam lezy... Boże co za debile... !!!!!! Ale jestem zła !!!!
współczuje Nati :*.. ja miałam psychiczną listonoszke która wsadzała listy polecone, paczki itp do furtki przed domem.. mieszkam przy samej ulicy.. w każdej chwili jakiś przechodzień mógł paczke sobie wziąść.. mogła chociaż na domofon zadzwonić to by sie do niej wyszło.. a ta idiotka tam wszystko wsadzała i sama podpisywała liste odbioru.. w końcu mama zadzwoniła do naczelniczki i już wiecej listonoszka na mojej ulicy sie pojawiła.. :D
Załącznik 4630a ja kupiłam takie cztery firanki do salonu :)
oo ładne :)
heh.. w końcu mam swoją paczkę. !! niektóre rzeczy myslałam że bedą większe, inne itd.. ale dobrze jest.. Najważniejsze ze paczka jest i pieniądze nie wyrzucone w błoto... Jeszcze będę zamawiać od Agusi kwiatki fimo :skacze:
Bardzo sie ciesze ze wszystko sie wyjasnilo i ze masz paczuszke,tylko moim zdaniem powinnas zlozyc skarge na poczcie jezeli tak nabalaganili.Chanti sliczne firaneczki:)
Chanti Kochanie a gdzie Ty kupiłaś te firanki? :) jakaś firma konkretna? strasznie mi sie podobaja :D i pasowałyby mi do pokoju :)
A ja sobie kupilam ksiazke z potrawami mexykanskimi,film horror,,Unborn,,(wlasnie skonczylam ogladac:)
Napisze w filmach:)
a co ja nie kupiłam:skacze: zaraz wam pokaze
PĘDZELKI DO ŻELU ** KOMPLET 5 SZT ** 2,80zł/szt (676770583) - Aukcje internetowe Allegro
SZABLONY FORMY DO AKRYLU I ŻELU - 100 SZTUK (675931785) - Aukcje internetowe Allegro.
dekorynka AKRYL 15g W SŁOICZKU (674856147) - Aukcje internetowe Allegro.
dekorynka ZESTAW 6 PĘDZLI DO ŻELI UV i AKRYLU!!! (671707898) - Aukcje internetowe Allegro.
Margoo ** CLEANER * ODTŁUSZCZACZ 500ml * 12,50zł (670970406) - Aukcje internetowe Allegro.
dekorynka PATYCZKI DO SKÓREK 10szt.!! (668885332) - Aukcje internetowe Allegro.
NOWOŚĆ - SKALNY PYŁ 17 KOLORÓW - SŁOIK (669030823) - Aukcje internetowe Allegro.
Tipsy BIAŁE FRENCH głębki uśmiech 100szt TUNEL (662700310) - Aukcje internetowe Allegro.
DUAL SYSTEM - Popits -SZABLONY - FREE FORM 12szt (658813783) - Aukcje internetowe Allegro.
farby AKRYLOWE,24 kol.decoupage,LEGNICA sklep (650030902) - Aukcje internetowe Allegro
uporządkowałem linki <> Kamis
nio ziziz ładne zakupy
Zizia Szalona!!
Chyba wezmę z Ciebie przykład :P