zbieram sobie zamówienie z Indigo i zastanawiam się własnie nad żelami ornament , jaka jest ich konsystencja i czym się nakłada , czy to coś w rodzaju żelów 3D ?
Printable View
zbieram sobie zamówienie z Indigo i zastanawiam się własnie nad żelami ornament , jaka jest ich konsystencja i czym się nakłada , czy to coś w rodzaju żelów 3D ?
przylanczam sie do pytania eweliny. ogolenie mozemy wybrac dwa rozne produkty ktore chcemy kupic ,czy dwa takie same i gratisowy wybieramy ,czy z gory jest juz ustalone co jest w gratisach?to samo tyczy sie pilingow i kremow?!bardzo prosze o wyjasnienie co i jak Kasiu?!
Kochane!
Możemy wybrać sobie dowolne kolory :) Nie musi to być taki sam!
Tak samo z kremami, peelingami- wybieracie same swój zapach, musi być tylko ta sama pojemność :)
Promocja obowiązuje u wszystkich dystrybutorów do końca roku lub wyczerpania zapasów, więc na pokazach w Częstochowie jak i w Zielonej Górze będzie :)
Zele ornament nie są żelami 3D. są to żele typowo do ornamentów. Tak jak wstawiłam zdjęcie wyżej. Nakłada się i modeluje pędzelkiem do żelu.
Nie zdążyłam dodać do sklepu La Vie niektórych produktów, gdyby ktoś potrzebował to może dopisac do komentarza lub wysłać całe zamówienie na maila kasia@lavie.com.pl
Buuuuziole!
A jak jest z tą trwałością hybryd one phase? Bo jeszcze nikt nie napisał ile najdłużej wytrzymały na pazurkach - będę wdzięczna za odpowiedź :)
również przyłączam się do pytania :)
mi one phase wytrzymują tydzień na pewno, byłyby pewnie dłużej ale ja po tygodniu ściągam bo mi szybko paznokcie rosną i nienawidzę mieć odrostu, poza tym lubię zmieniać kolory
No cóż... Trudne pytanie ;) To był impuls.
Jak to mówią, kto się nie rozwija ten się cofa. Patrząc na to jak rozwija się Indigo i jak staje na wysokości zadania by sprostać oczekiwaniom klientów nie można było trafić na lepszą firmę.. Tak bogatej oferty nie ma chyba nikt, takiego podejścia do ludzi i ogólnie rzecz biorąc... nie wyobrażam sobie lepszego miejsca dla siebie :)
Poza tym pomagałam tworzyć tą firmę od zera, włożyłam całą siebie tyle ile mogłam dać. Jak uslyszałam o Indigo, wiedziałam, że inwestuję swoje serce właściwie:)
witam Pani Kasiu złożyłam u Pani zamówienie 27 w nocy i nadal ma ono status oczekującego. Chciałam się dowiedzieć kiedy mogę się spodziewać wysyłki??Przepraszam że tu pisze ale zostałam na chwile obecną bez białego żelu wiec dlatego to moje naleganie ;) :)pozdrawiam
Którą hybryde z Indigo polecacie do frencha ( tzn. ktorą się łatwiej pracuje? )
Lakiery Hybrydowe
Lakiery Hybrydowe
Bo ja oczywiście nie mogę się zdecydować ;/ ;)
Aniu pytanie już chyba nie aktualne, bo pisałam na miala wczoraj;)
Ja nie mam czasu zmieniać statusów, za rok będzie też oczekujące ;)
Lonia one roznia sie tylko opakowaniem ;) jeden jest w pudeleczku, drugi z pędzelkiem :)
O dziekuje:) Myślałam że beda różnić sie konsystecją :)
Oj to najmocniej przepraszam musiałam coś przeoczyć. Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam :)
Nie ma za co!
Polecam się na przyszłosc ;)
Czy ktoś miał może na dłużej niż tydzien hybrydki one phase? Będę naprawdę wdzięczna za odpowiedź - za kilka dni zamierzam kupić sobie większy zestawik i nie wiem czy nie lepiej postawić na tradycyjne? To w sumie nie są małe pięniążki...
Poza tym czy hybrydy Indigo można też odmoczyć w acetonie czy ten płyn do ich zmywania jest wystarczająco skuteczny?
one phase trzymają się trochę krocej niz platinum, ale za to łatwo schodzą.
Wszystko zależy od techniki, a przede wszystkim od paznokci:)
Ja one phase po okołu 10 dniach ściągam, klientki noszą średnio około 2 tygodni. Platinum okolo 4.
Ok dziękuję bardzo za odpowiedź :) Jeszcze mam pytanie odnośnie: "one phase łatwiej schodzą" - rozumiem, że siciągamy je tym samym płynem, a czy proces ściągania się czymś różni? Przepraszam, że tak wiercę dziurę w brzuchu, ale to wszystko jest dla mnie bardzo istotne :D
Kasiu a czy moge w tej promocji 2+1 kupic Easy Shape 15ml. i rose pink 15ml + w gratisie poprosic Igloo white? Czy z Easy shape moze jakos inaczej jest,bo cena jest sporo wyzsza ?!A zelik jest po prostu :love:
A czy w ogóle żel Easy Shape wchodzi w skład promocji?
jestem zakochana w glitterze czerwonym i w czarnym z czerwonymi drobinkami:love:
kocham go calym serduchem tym bardziej ze na hybrydzie sie trzyma, jak narazie jeden dzien
jak wytrzyma tydzien bede zachwycona^_^
Indigo coraz bardziej mi się podoba :)
Dziewczyny przepraszam, że dopiero teraz, straszne duzo pracy..
Możecie łączyć sobie żale w dowolny sposob, musza byc tylko tej samej pojemnosci :) Easy shape wchodzi w grę;)
jak nie ma czegoś u mnie w sklepie, piszcie na kasia@lavie.com.pl . z reguly mam wszystko na stanie, tylko nie mam czasu wrzucic produktów do sklepu online ;) W tytule wpisujcie "zamowienie" :)
nasze hybrydy schodzą w naszym płynie, ale one phase calkowicie odchodza przy rozpuszczaniu, niektóre platinum trzeba matowić ;)
Witajcie dziewczyny:soczek:
Mam pytanko odnośnie tej promocji świątecznej a mianowicie czy jest jeszcze aktualna bo piszecie, że do końca grudnia ale na stronie nie ma o tym słowa i jeszcze jedno jeśli jest aktualna to o gratisach mam dać znać w komentarzach przy zamówieniu czy jak?
Z góry dziękuje za pomoc:)
Z tego co ja wiem ,to jest aktualna .prosze Świąteczna Promocja 2+1 - Indigo Pisz w komentarzu co chcesz w gratisie .
kochana promocja jest do końca roku lub do wyczerpania zapasów :) Możesz złożyć normalnie zamówienie i dopisac w komentarzu co chcesz w gratisie lub całość wrzucic do koszyka i z tego sami wyliczymy prawidłowy koszt zamówienia :) Zapraszam Sklep :)