germana rewelacyjny!! i to pierwszy w życiu? wow... dobrze że niedaleko mieszkasz, w razie co wiem gdzie uderzyć hehe :P
Printable View
germana rewelacyjny!! i to pierwszy w życiu? wow... dobrze że niedaleko mieszkasz, w razie co wiem gdzie uderzyć hehe :P
moj i meza zdjecie swiezo po zrobieniu
Lilia mi sie podoba ale jakos z gwiazdkami mi nie pasuje.To jest tylko moje zdanie bo to Tobie ma sie podobac.No i nie lubie kolorowych tatuazy.Ale smok jest super :)
o tak smok fajowy ale mężulek się nacierpieć musiał:):)
Emi... pierwszy wcześniej wytatuowałam tylko pomarańcze ;D ale to inna bajka. :P
aniuoleq smoczek fajowy ;D
mialam nie robic kolorowego ale siostra robila podobny i ona miala miec z kolorem ale jednak zdecydowala sie na szary wiec chcialam sprobowac z kolorem zeby nie miec podobnych swiezo po zrobieniu nie wygladal az tak dobrze ale teraz jestem zadowolona. a mezulek...ojj tak nacierpial sie bardzo a ja mialam ochote tez sobie zrobic tam gdzie on ale dobrze ze nie zrobilam :D
aniuoleq - ładne, ale tatoo Twego męża wcale nie wygląda jak swieżo co zrobiony... wygląda na juz wygojony, może to tak swiatło pada... ale tak czy inaczej kupa bólu;)
bo ja robilam pierwsza i mialam juz posmarowany a on jeszcze nie :P
super
ja znalazłam następny tatuaż jaki bym chciała:)
dziewczyny super tatuaze macie i te o których marzycie :)
ja osobiscie mam 2 sztuki jeden swój wymarzone słonko między łopatkami - podzielam oponię dziewczyn ze na kręgosłupie "z lekka" boli - ja dostałam nawet rabat w studio za odwage i wytrwałośc bez jęczenia :D a drugi mam wspólny z mężem :)
i ja tez z tych co nie lubią kolorowych.....
podobaja mi sie u kogos ale u siebie bym sie nigdy nie zdecydowała :)
---------- Dodano o godzinie 13:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:05 ----------
milenka_olsztyn piękne te kwiaty - prawie jak one stroke :D
milenka_olsztyn
strasznie fajne połączenie tych łodyg ala "ornamenty" :love:
a ja zamęczyłam znów tatę xD
Załącznik 34972Załącznik 34973Załącznik 34974
(na foto wysmarowane maścią bo świeżo zrobiony )
pewnie nie wszystkim przypadnie do gustu bo trzeba lubić tribale ale... :)
fajny tata:D
może ja bym się do ciebie wybrała na tatuaż??:P
tribalki fajne choć ja już za nimi nie przepadam:)
chciała bym jeszcze coś takiego
dlatego napisałam ze trzeba lubić tibale :)
fajniutka chociaż ja bym nadała jej jakoś bardziej charakteru albo uroczego albo sexi :P
ale to już takie moje prywatne widzimisię i przemyślenia... :D
jak coś jakoś od lutego zapraszam.
rękę mimo że świerzynka ze mnie mam podobno całkiem dobrą :cwaniak2: i z czasem się wyrobi jeszcze bardziej mam nadzieje...
ale szczerze mówiąc chciałam tatuować od malucha ^_^ pamiętam że dzieci się dziwiły w przedszkolu :haha:
Odważny tatuś i bardzo musi kochać córeczkę:D. Mnie się tribale bardzo podobają:ok:. A tak z ciekawości, Ty Germana masz jakieś tattoo?
Germana ale masz rękę! :ok:
mi się od dawna marzy tatuaż, ale jestem mega przewrażliwiona na ból i mnie to przeraża :torba: nawet depilator elektryczny to dla mnie katorga :porazka:
shola82 - jeszcze nie mam żadnego i to jest w sumie dość zabawne bo "robię" a nie mam :P
ale planuje sobie sama zrobić jak w końcu wycackam jakiś wzór który mnie usatysfakcjonuje... to będzie potwornie ciężkie :D
ale uparłam się już dawno temu że musze sama sobie zrobic i nie dam się nikomu innemu ruszyć :P
a co do mojego taty. to pamiętam jak jeszcze jakiś czas temu mnie wyśmiewał że mam głupie pomysły . potem zaproponował że kupimy maszynkę bo chce odświeżyć sobie dziary z wojska (robione igła do szycia i tuszem do pióra) (btw moja inspiracja)
no i dla zabawy wzięliśmy pomarańcze :D jak nam przysłali maszynke i zaczela sie zabawa.
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=QHGy2A1_nLM[/ame]
tu jest pierwszy raz jak mam w życiu maszynkę więc się nie śmiać ;p
mój ojciec się też na niej bawił więc nei wszystkie rzeczy są z niej moje.
w ogóle nie wiedziałam jak to działa. :P
ale jak zobaczył to stwierdził że to ja go dziarać będę :D
przy okazji link do smoka (częściowy proces , a kamera stresuje strasznie:()
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=QVe4HmjqLAw[/ame]
nie mam rękawiczek bo byly za duże i nie mogłam trzymać maszynki ale stwierdziłam że jak to mój ojciec to zrobię już bez (wypsikałam zdezynfekowałam oczywiście).
teraz już mam odpowiednie :D
xCombination - no niestety ludzie mają różne progi bólu i tez zależy od miejsca. no i chyba też zależy od dnia. Mój tata jak mu robiłam pierwszy prawie nic nie czuł wręcz przysypiał.
a przy drugim od razu jakoś strasznie go bolało. Niby okolica ta sama.
no a niestety tu nie ma jak być delikatnym... :(
co do depilatora ja nie lubię, nie przyjemnie strasznie... za to woskiem mogę wszystko jechać i nic :)
rozpisałam się ^^
no moja droga rewelacja!! jestem pod wrażeniem :ok: :master:
bardzo ładny ten smok i jakie pazurki ładne:)
mnie tam też boli strasznie depilator... mój paw bolał mnie niesamowicie przy kostce i na ścięgnie... boało mnie tak że ochote uciec miałam... ale przeżyłam:)
musiałabym skomplikowany manewr wykonać żeby uciec spod maszynki bo mi się marzy plecy wydziarać :P ale kurde trzeba się kiedyś zdecydować na to :D
aj tam to boli ale ból jest taki że wiesz że go przerwać nie można bo raczej z połową plecków chodzić nie będziesz:)
a mówie ci mnie tak bolało że temperatura ciała spadła mi chyba o 3 stopnie.. masakra a dałam rade:)
Masz talent dziewczyno, nic tylko dziergaj:*.
germana rewelacja :) i super tata :D
paw jest śliczny (choc kolorowy ;) ) ale bez koloru nie miałby uroku :)
no z połową byłoby dziwnie :P na razie mnie motywuje to że latem nie będzie można i się powoli zbieram w sobie
germana-czadzior:wow::wow::wow::wow::wow:
dziewczyny a czy ktoras z was robiła sobie w krakowie tatuaz mozecie poleciac jakies studio,bo ja tez od dłuzszego czasu mam zajawke na tatoo;)