hehe tak ale ja do wyprobowania dostałam dwa puste pojemniczki ale i tak sie przydadza:)
Printable View
hehe tak ale ja do wyprobowania dostałam dwa puste pojemniczki ale i tak sie przydadza:)
oojj no to przykro.. a moze sie wylało/wysypalo? ja jak otworzyłam to miałam do góry nogami te żele i wszystko na zakrętce :(
Wydaje mi sie ze przez przypadek puste opakowania włożyli bo sa całkowicie nowiutkie ..Moze juz im sie gratisy skonczyły tyle nas sie po probki zgłosiło:skacze:
U Mnie dziś próbki z Ives Rocher(6 perfum) :D
Streetcom Sp. z o.o. na tej stronie jest cos o testowaniu produktow
ja juz testuje
ja juz skonczyłam testy az reka boli:good:
tu wrzucam moje próbki
http://uhos.pl/img/68852dscf1282.jpg
REPLAY your fragrance!
to ja znalazlam takie cos:) wyslalam i czekam:Dpoinformuje jak cos dostane:)
Gratis Duftproben | Desire Me, Incredible Me | Escada Fragrances
tutaj nastepna stronka
Ja juz kilka miesiecy temu dostałAm dwie probki perfum REPLAY dla pani i pana:)nawet fajnie pachniały z tego co pamietam:D
mam pytanie co do gry grzenda?? jak urzadzic mieszkanie trzeba pierw kupic mieszkanie albo jak??
http://www.bebilon.com.pl/Kaszki-Beb...cznych-Bebilon -4 kody z kaszek Bebilon=pluszowy,słodki miś :)
---------- Dodano o godzinie 12:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:47 ----------
Iwostin Purritin -konkurs-do wygrania zestaw dermokosmetyków Iwostin :]
Ja pisałam do pb ponad tydzień temu i ani nie dostałm próbek ani nawet odpowiedzi od nich... czuję się pominięta :( za dużo nas tam pisało chyba hihi
i ja również pisałam i nic, cisza, jesli nic nie wyślaą a może wyślą to wypadało by coś odpisać...
W dniach 12-25.10.2009r. wejdź na stronę internetową
DAX COSMETICS , odpowiedz na pytania i wygraj jeden z zestawów kosmetyków Perfecta
Odmładzanie oraz wyjątkowy kubek. :]
haha wyobrazcie sobie, że kurierem dzisiaj dostałam drzewko do posadzenia!! :skacze::skacze::skacze: dosc wysokie :D najsmieszniejsze jest to, że nie mam zielonego pojecia co to za drzewko ! :D:D:D hehe działke na szczescie mam duża więc gdzies znajdzie sie dla niego miejsce...
Prawde powiedziawszy już dawno wypełniałam jakis formularz na to drzewko.. ale to chyba ta stronka Click a Tree: Rejestracja wiec jak któras z was jest zainteresowana to działajcie :skacze::skacze::skacze:
diagnoza ponoc dostaje się bezpłatne próbki za wypełnienie diagnozy
Ja wczoraj z PB próbki dostałam... pudełeczka duże ale żelu w nich to nawet na pędzelek nie starczyło :P
Sysiunia to widze ze nie tylko ja taka kiche dostałam;(
nicia te drzewko to trzmielina :)
dziekuje darunia za informacje :przytul: dobrze wiedziec :D:D
sylwunia83 podchodzę do pb tak samo jak ty..
bebilon mi nie działa stronka a szkoda bo często kupuję te kaszki;(
A Ja mam tylko 2 kody ;( Szkoda,że nie wiedziałam wcześniej,bo nakupowałam kaszek na 2 mies.,a z Bebilonu tylko 2 :(
dziewczyny to sa probki dzieki krorym mozna sprawdzic krycie czy konsystencje lub opracowywanie, a nie zele do zrobienia calego seta:) zadna firma nie wysyla 5gramowek za friko;)
Ja ostatnio tez znalazlam pewna firme,prawdopodobnie zele i akryle suuuper musze wyslac adres to mi probki wysla.Narazie nie moge nic powiedziec bo cos kabinuje :)