U mnie też jak na razie express :skacze:
Printable View
U mnie też jak na razie express :skacze:
A ja zaczynam wielkie odliczanie 10 tyg i 1 dzień dzieli mnie od szkolenia u Edytki :)
Bobas szybko minie :) (prawie jak odliczanie do świat) :)
kurczaki juz tydzien czekam na przesyleczke i nic nie ma..:(
Dziewczyny idźcie na pocztę, zadzwońcie. Wszystkie paczki są zrealizowane na bieżąco i jak tylko otrzymujecie maila z potwierdzeniem wysyłki to wlasnie tak jest.
Ten watek nie sluzy temu jak pracuje poczta polska tylko jak pracuje i jakie produkty ma Evo. Żadna z Was nie zarzuca nam długiej realizacji przesylki z powodu naszych opóźnień (bo nie ma podstaw) tylko ciagle przesyłka długo idzie bo utknie na poczcie. To nie nasza wina podkreślam.
To i ja się do tej równowagi przyłączę, bo ledwie cosik w Evo zamówię, za chwilę na stole u mnie leży. Nie wiem jak to się dzieje;) Produkty zawsze są świetnej jakości, klientki zadowolone. Problemów z wymianą nie ma żadnych.
Sklep najwyraźniej stoi frontem do klienta :ok:
malutkaistotkaa, ja czekałam 13 dni :D bo maja paczuszka zabłądziła gdzieś w Warszawie, ale w końcu mnie odnalazła.
edytakon, dziękuję bardzo za przesyłkę, ten list przyszedł ekspresowo :D bardzo dziękuję też za paseczek rzęs podwójnie ścinanych, bardzo się przyda, bo będę jutro robić nimi aplikację :*
to nie lokówka a termiczna zalotka (u nas koszt 65 zł) pewnie a podwójnie cienkie rzesy to takie co na poczatku i na koncu sa specjalnie zwęzane.
Ale te to akurat wg mnie do metody 2:1 powinny byc zastoswane
wiem ze temu nie służy ale za kazdym razem czekam tak dlugo... niestety
nie iwem czyja to wina bo zamowilam w tym samym dniu rzeczy z allegro i dostalam je na 3dzien... wiec ne iwiem o co chodzi:) z ta poczta:P
a o produktach z evo bede pisala jak dostane paczke:) bo bede tesowala wasz inny klej;]
spr w na poczcie paczuszka wyslala... wiec chyba cos z poczta sie dzieje ale nie rozumiem ze zamawiajac z all tez przez poczte i szlo 3dni a tu juz 8:P
Podaj mi dane na pw ko sprawdze
A ja paczkę z Evo miałam tak szybko u siebie, że nie zdążyłam przygotować pieniędzy dla listonosza :torba: i leciałam na pocztę na drugi dzień :P
No Dziewczyny to niestety niewiele od nas zalezy (pod warunkiem, ze uda nam sie szybko zapakowac przesyłkę) co staramy sie robić w 24-48 godzin od otrzymania zamówienia. Czasem kiedy siadam do paczek okolo 12 to jak splywa zamowienie to od razu realizuję
potwierdzam, jak zamawiam z rana (do 11ej) to zamowienie zazwyczaj mam juz na drugi dzien, zreszta nie widzę sensu w atakowaniu kogos za to jak dziala poczta - zawsze mozna zamowic paczke kurierem :) chociaz i to nie gwarantuje szybkosci - nie raz juz sie przekonalam
Zgadzam się z dziewczynami! Jak zamawiam paczkę to czasem na 2 dzień jest już u mnie...:ok: teraz muszę wypróbować jak szybko dojdzie do Holandii;) bo własnie tutaj mieszkam, a do PL wybieram się dopiero na Swięta...a kuszą mnie te brązowe rzęski, ojjj kuszą... no i kilka innych produktów;) teraz używam hs4 jestem zadowolona, schnie szybko, ale mam nadzieję, że hs5 będzie jeszcze szybszy;) na pincety też się skuszę, ale nie wiem jakie wybrać, bo teraz pracuję na pincecie typu X i nie wiem jak mi pójdzie na dwóch prostych...;/ także jeszcze trochę i zamawiam;) pozdrawiam Wszystkie forumowiczki! miłego weekendu!:D
Dziewczyny ten klej hs5 spisuje się wam bez zastrzeżeń? Bo ja odkąd go zaczęłam używać co chwile mam jakieś skargi. Wcześniej używałam Looksus Lashes i wydawało mi się, że to średni klej, ale po nim nikt się nie skarżył. Dziewczyny przychodziły na uzupełnienia. A teraz co chwile, albo uczulenie, albo wypada, albo coś a przecież wszystko robię tak samo ;(
Jakieś super rady co do niego? Bo wzięłam dużą butlę kleju i boję się że jeszcze chwila i będę zmuszona go odstawić.
Ja też dostałam paczkę na drugi dzień ,Edytka to bardzo kompetentna osoba moim zdaniem.(bez słodzenia) a wiele rzeczy zamawiam przez internet do pazurów i nigdy nie otrzymałam tak szybko paczki.
Gorzkajakmokka ten klej trzeba wyczuć. Kurcze nie za duzo, nie za mało. ciezko przez neta pokazać, SProbuj troszkę wiecej go dawac i zobacz jak sie wtrzymaja, moje nie narzekaja, ale ja 1 raz na 3 tyg wymieniam klej raz Hs5 raz 4 raz dplusa, nie pracuje ciagle na tym samym.
A ja się zastanawiam nad...doszkoleniem u Kurki z metody 1:1...po poprzednim szkoleniu wydaje mi się, że nie wszystko super wiem...do wielu rzeczy dochodzę sama czytając to forum, ale ja będę w PL dopiero na Święta...no i Kurko jak myslisz jak to będzie z terminem na doszkolonko u Ciebie:wstydek:??? Pozdrawiam :-)
U mnie u jednych się trzymają super, u innych nie.
Jednej klientce zakładałam 3 tygodnie temu i ona normalnie twarz myje, nie cacka się z rzęsami i ma ich pełno jeszcze, a druga po 3 tygodniach miała mało, ale ona w sumie zawsze ma mało, bo chodzi na basen. Trzecia mi dziś napisała, że łysa jest, ale muszę na żywo zobaczyć, bo czasem klientki przesadzają :D
Generalnie z hs5 nie jestem zadowolona, teraz mam u+ w lodówce, jak mój obecny klej mi się skończy to będę testować :)
paczuszka przyszla okazalo sie ze awizo nie przyszlo dopiero dostaalm awizo wtorne...!!:/ehhz ta poczta!!
ja przy D+tez mam tak ze jednej dziecwyznie trzymaja sie super a przyszla do mnei osttanio dziecwyzna po 3tyg i nie miaal prawioe nic a druga maial wiecej niz polowe....
tylko do mnie sa pretesje ze tak szybko wypadly ...eeh brak mi slow do tych kobitek
moze siedza i szczotkuja je :P
Dlatego najlepiej livzyc dziewczyny za uzupelnienie nie od czasu od ostatniej wizyty ale od stanu i ilości ich rzęs. czyli procentowo, bierzemy 50% od calości kwoty jesli dziewczyna na oko ma polowe rzęs, 30% kwoty jesli ma 70% rzęs na oczach.Gwarantuje ze zaczną dbać.
dzieki wielkie:)
a mam pytanie bo mialam ten d+ klej i dziecwyzna mi zakladala na nich i po tygodniu jak lapalam za rzeski wyadaly cale szctuczne bez moich naturalnych
czego to moze byc przyczyna??
stary klej ale tryzmaam w lodowce i napewno nie mial 3miesiecy...:(
Koleżanka, której poleciłam evo i wypróbowała już kazała przekazać, że również jest mega zadowolona z produktów (rzęski cud miód maliny) :) i przesyłka express :)