Malaaaaaaaaaaaaa lubisz nas dreczyc co??:D my tu w napieciu czekamy a Ty mowisz ze fotki juz sa ale dla nas niedostepne:P....
Printable View
Malaaaaaaaaaaaaa lubisz nas dreczyc co??:D my tu w napieciu czekamy a Ty mowisz ze fotki juz sa ale dla nas niedostepne:P....
mała ja powoli palpitacji dostaje, bedziesz miala mnie na sumieniu:P
Kiedy ujrzymy prace ???
Nie moge sie juz doczekac :(
Ja też się nie mogę doczekać prac innych dziewczyn:)
nooo ja tez juz co 5 min zagladam na forum czy sa juz fotki :D prooooosimy o foteczki :)
kiedy będą praceee?? Buuu... ;(
oj oj szefostwo przeciaga strune :D hehe zartuje.. ale to czekanie mnie dobija ;p zamiast siedziec przed kompem i sie stresowac jade do mojego sie zrelaksowac.. mam nadzieje ze wieczorkiem juz bedą slicznie wklejone prace :D
:*
ha ha ha. poczekacie se do jutra:skacze::skacze::skacze:
;( chcę zobaczyć praaaceee ...... ehhh..... mam nadzieję, że wieczorem będą :D
najwcześniej jak szefuńcio wróci, wcześniej nie ma szans:good::good::good:. a kiedy wróci to tylko on jeden wie:good::good::good:
hahaah mala o was nie zapomniala
mala byla na kursie pierwszej pomocy takze jak ktos bedzie padal ze zniecierpliwenia to mala pomoze ahah
no ciekawa jestem jaki poziom bedzie... ja niestety przez nieuwage nie wzielam udzialu ale... nastepnym razem juz sie beze mnie nie obejdzie :D
Bardzo fajnie, że ukończyłaś ten kurs:brawa::brawa::brawa:. Nigdy nie wiadomo kiedy i komu trzeba będzie udzielić pomocy. Ludzie w takich sytuacjach albo wpadają w panikę, albo stoją bezradnie.
chyba dziś juz nie bedzie tych fotek dla Nas do wgladu :P ;(
gratulacje mała:good::good::good:a dziewczyną co się nie cierpliwią potrzebny kubełek zimnej wody:skacze::skacze::skacze: jeszcze raz gratulacje:skacze::skacze:
uhh ja tu wracam pełna nadzieji ze popatrze na prace a tu du**a :(
mała gratuluje takiego kursu zawsze moze sie przydac :)
ale ciśnienie hi hi hi
Jak poprzednim razem przed ogłoszeniem wyników hi hi hi
Szefoooo gdzie jesteś i kiedy wrócisz?! :P
to jja chyba wlasnie dostaje palpitacji.. zamiast tlenu prace poprosze;p
witam:kwiatek:
prace miały być wystawione 1-go sierpnia do godz. 24.00
a dziś już drugi i cooo???
:cisza::cisza::cisza:
a mi tylko spada cisnienie z tych nerwow (jakas dziwna jestem :D ) ide spac bo zaraz padne, niskocisnieniowcy jednak mają długie ale byle jakie zycie :D jak tu wytrzymac 93/56 uhh.. to wstawcie te prace to moze mi skoczy troszke w górę :D
Asiedzena ukrainie i spoecjalnie blagalam arabow o internet a tutaj nic:(