gorzka nie wiem, czy wszyscy dostali to samo, ale ja dostałam bardzo elegancki wizytownik ;)
Printable View
gorzka nie wiem, czy wszyscy dostali to samo, ale ja dostałam bardzo elegancki wizytownik ;)
Ja tez dostałam wizytownik :) i baaardzo dziękuję piękny prezent świąteczny :) wreszcie moje wizytówki będę wyciągać z elegancją :) NOBLE thank U :)
a kiedy będą świąteczne promocje? słyszałam od kursantek, że potrzebują uzupełnić stany rzęsowo-klejowo-primerowe i czekają na świąteczne rabaty :D
jolanta, primer z noble jest nie tylko świetny i skuteczny, lecz również wyjątkowo smakowity, wszystkie klientki będą zachwycone. na dodatek schnie szybciej, niż z SL. polecam :ok:
Podpinam sie znow pod promocje. Jakies rabaty bysmy chcieli. Bo wiecie krucho z kasa przed swietami;)
Do zagranicznych odbiorców też kierowana jest ta promocja?
Do zagranicznych jest wszystko, prócz wysyłki. Wysyłka tylko krajowa
A ja się chciałam pochwalić swoim prezentem od Noble.
Noble dziękuję, prezencik śliczny i bardzo mi potrzebny bo do tej pory nosiłam wizytówki w portfelu i się bardzo niszczyły.
http://pliki.wzorki.info/images/cnAsD.png
Miło nam to słyszeć Pani Katarzyno :)
---------- Dodano o godzinie 10:12 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 15:56 ----------
Piszą o nas, a w zasadzie to o Was, w najnowszym numerze URODY.
Jeśli Wy też chcecie aby czytelniczki URODY trafiły do Was na zabieg zapoznajcie się z warunkami zamieszczenia danych na stronie Współpraca NL i napisz do nas.
https://m.ak.fbcdn.net/scontent-b.xx...72021868_n.jpg
Ja rownież slicznie dziękuję za wizytownik :)
Bardzo fajny gadżecik :)
:)
---------- Dodano o godzinie 14:14 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 13:28 ----------
Wszystkiego najlepszego drogie forumowiczki
http://static1.tradoro.pl/80/player/santa3.jpg
pomyślałam sobie, że fajne byłyby kleje 3ml. ja nigdy nie zuzywam kleju do końca. nie wiem jak inne osoby (nie mówię tu o instruktorkach).
nie mam dużego stażu wiem, klientek średnio, ale tak czy siak wolałabym mieć więcej klejów w swoim kuferku a mnejszych.
to takie moje życzenie do św. mikołaja :D
Kiwaczku, przecież w Noble mamy dużo klejów po 3ml :) Green jest tylko większy, nie ma go 3ml pojemności ;)
a św Mikołajów w Noble mamy dwóch :ok: dziękuję, chłopaki, za wspaniałą współpracę, za kolejny rzęsowy rok, za cierpliwość, gdy domagamy się nowości, za spełnienie naszych życzeń, za gratisy, które zawsze miło znaleźć w paczce, za szybki kontakt.
wszystkiego najlepszego! :D
no fakt hahah ale ja ślepak jestem. przecież wiem, nie wiem co mi się pomieszało. jeszcze mniejszy bym chciała widocznie :D
kiwaczek2 Co do mniejszych klejów niż 3ml to jest już chyba niemożliwe :) 3ml to na prawdę mała pojemność a niewysoka cena tych klejów spokojnie pozwala na to żeby znajdowało się ich w kuferku więcej :)
marchewkowy_las bardzo dziękujemy za miłe słowa jednak nie jest to tylko zasługa dwóch mikołajów należą się one dla całego zespołu który daje z siebie wszystko szczególnie w okresie świątecznym żeby przesyłki docierały do Was błyskawicznie.
My oczywiście również cieszymy się z naszej współpracy i także życzymy wszystkiego najlepszego jeszcze raz :)
Witam serdecznie wszystkie stylistki i przedstawicieli Noble:)
Niedawno byłam na szkoleniu podstawowym u naszej forumowej Agulii i w tym wątku chciałabym jej bardzo serdecznie podziękować za wskazówki przy doborze pęset - najlepiej pracuje mi się na dwóch zakrzywionych Vetusach - ESD-17 i 5B-SA :ok: dzięki Agulaa!! Innymi posługiwałam się jak kaleka;( Agulaa, chwała Ci za te pęsety :yess:!
Miło słyszeć takie słowa. :)
Aga to bardzo uzdolniona instruktorka.
A korzystając z okazji chcemy Wam życzyć samych zadowolonych klientek, szampańskiej zabawy oraz wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
http://static1.tradoro.pl/80/player/2014.jpg
czy ktoś testował neutralizator? chodzi mi o osoby mające katar lub zatkany nos po klejeniu
czy w najblizszym czasie planujecie dostawe odzywki Prolash+? bo się czaję ;)
Mysiaczeq jest w zakładce z nowościami. Ja stosuje od jakiegoś czasu ale mam problem ze systematycznością;)
Ja tak jak Kiwaczek ciekawa jestem skutecznosci neutralizaora, bo po Greenie zam zatkany nos cały następny dzień ;/
Czy Noble planuje w przyszlosci wprowadzenie mini paletek z miksami malych dlugosci np 5-9
Albo w ogole wprowadzenie mini paletek z rzeskami dl. 5 albo 6, albo 7?
Gratulacje sklepu w Niemczech :)
JA jeszcze z jednym pytaniem- ostatnio zaintrygował mnie temat opasek na czoło dla klientki, sama mam jakąż zwykłą Rossmanowską, a może fajnie byłoby mieć firmową, do wyboru kolorystycznie, mięciutką welurową :)
Co szanowne Noble na to by wprowadzić do sprzedaży opaski welurowe z logiem? :))
A ja mam pytanko kiedy bedzie dostepny remover w kremie i dark borwny 0,1 B i C?
bobas Dziękujemy sklep w Niemczech już hula bardzo długo zapraszamy także wszystkich spoza granic naszego kraju do zakupów w Czechach Noblelashes.cz, Słowacji Noblelashes.sk, Rumunii Noblelashes.ro oraz Italii :) z biegiem czasu będziemy starać się "podbijać" pozostałe rynki :) Planujemy wprowadzenie rzęs krótszych jednak w mixach nam się to chyba nie uda postaramy się pomyśleć coś z dwu-długościowymi albo po prostu całymi paletami w jednym rozmiarze.
Mysiaczeq Jeśli chodzi o Prolash+ zaistniały jakieś zmiany i nie jesteśmy już z niego zadowoleni ale staramy się wyjaśnić sytuację bo jest nim bardzo duże zainteresowanie.
Patrycja_92 ciekawy pomysł z tymi opaskami jutro rano przedstawimy go załodze myślę, że opinia będzie pozytywna bo szefostwo jest bardzo otwarte na nowe rozwiązania których Wam potrzeba :)
malutkapumcia Remover w kremie planujemy w ulepszonym składzie wprowadzić na wiosnę, co do rzęs dark brown są one dostępne w Mini paletkach.
Pragniemy też poinformować, że jesteśmy w trakcie testowania i wprowadzania nowości. Właśnie kończymy test dwóch klejów jednego bezoparowego a drugiego tak szybko schnącego, że ciężko porównać go z innymi na pewno przyśpieszy on pracę wprawionym styliskom :) Co do pozostałych nowości będziemy informować na bieżąco.