przepiekne
---------- Dodano o godzinie 20:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:18 ----------
wszystkie sliczne
Printable View
Te zawijaski piękne.
moze tu mi ktos szybciej odpowie;czy mohge na szabloniku zelowym zrobic french z rozowego lakieru bo nie mam rozowego zelu?
:)
---------- Dodano o godzinie 19:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:46 ----------
:):)
---------- Dodano o godzinie 19:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:49 ----------
kurcze cos mi sie rypie echhhh
??????????narazie nic hehe
http://www.nailspace.pl/308.jpg
piekne te wasze pazury
Ja robiłam pod żelem wzorki stempelkowe lakierem i nic się nie działo, ale jak będzie przy większej powierzchni lakieru...nie wiem.
kasiu myślę że to trochę ryzykowne, może się rozwarstwić i odpaść, ale powinno działać jeżeli zmatowisz lakier. ale daj znać jak się trzymało:)
też robiłam konadem pod żel, trzymało się aż do ściągnięcia (ze 3 miesiące)
wow!!!Aniu piekne malowanki...tak idealne ze prawie jak z konada odbite...:)cudo
konadem tez robie i sie tzryma,a jak bym chciala zdodbionko zrobic rozowym akrylem to moge polozyc warstewke i na to zel>><??
tak, ja sobie zwykle robię akrylem a potem uzupełnienia żelowe i się świetnie trzyma.
albo zrób szkielet żelem, zmatuj i połóż różowy akryl a jak wyschnie to dokończ żelem (już bez piłowania akrylu)
albo szkielecik akrylem, na to różowy akryl i dokończ żelem
dziekuje bardzo,cosik wykminie,ona chce rozowe,pomyslam zrobic rozowy akryl z czarnym brokatem,cos tu na forum widzialam podobalo mi sie
to połączenie kolorów też lubię:) róż mi jeszcze 'lezy' ze złotem , żółcią&pomarańczą i bielą. no ale wiadomo że z każdym będzie ładnie jak się ładnie zrobi ;) tylko te kolory jakoś wyjątkowo moim oczom pasują:)
najbardziej lubie roz z szarym ale jak to zrobic ehhe
o tym nie pomyślałam, a masz jakieś szare ozdoby? ja pogrzebałam i muszę mam czarno-szarą a tak to wpadają w inny kolor zawsze, jedynie to takie cosik. folia za 2zł z allego
nie mam,n arazie caly zcas szukam cos n naszym forum
może spróbuj skruszyć dziecku szarą kredkę i potraktuj ją jak masa perłowa? :) albo cień do oczu? jak powiedziałaś o tym szarym to mi się bardzo pomysł spodobał:) a na forum na pewno coś inspirującego znajdziesz, ja też uwielbiam przeszukiwać:)
Nie,nie ja tak myslałam,że to kwiatki,ale chciałam się upewnić bo środeczek mi zaginął tylko;]bardzo fajnie dałaś radę bo zatopic kwiatki to nie lada sztuka;]musza byc odpowiednio płaskie :good:twoje sa na medal:good::good:
To wymodziłam klientce co zawsze jest otwarta na propozycję i szaleństwa jej nie straszne
http://images47.fotosik.pl/198/67577539762fe298.jpg
dzisiejsze :)
uwaga pali się!!!!
:):):):):):):) śliczne akurat ożywiają tą smętną pogodę
Dzidzia jakie diabelskie:D pewnie Zizi sie spodobają:skacze:
Dzidzia są ekstra ;] gdzie ty taka panią na czerwień znalazłaś??:P
ja to jaki mi powiedziała dziewczyna że chce z czerwonym to byscie widzialy moj wyraz twarzy !! morda mi sie ucieszyla jak nie wiem co :skacze: az sie dziewczyna ze mnie smiala ;P
takie diabelskie:)
no swietne pazureksy :D:D:D
Sylwia super tunelik,sliczne,Dzidzia czerwien boska
Obie dlonie bardzo ladnie :)sliczne pazureczki:P
mojej mamy:)
:wow::wow::wow:Cuuuudne matko jedyna ja też takie chcem :kwiatek:
no podziekowań brak...
supeer!!
śliczne!! i mama odważna że takie brokaty sobie życzy:)
a co mi tam-niebieski -też kolor:)
Śliczne pazurki !! bardzo ładny kolor i te malutkie kwiatuszki mmm :)
dziękuje dziewczynki:)
a moja mama odważna :) nie lubi frenchy:)
Kurka sliczne
ładniutkie kolorek tez niczego sobie
plushak, ksenka, kasiasss, ulala10 dziękuję dziewczęta:) To miód na moje serce i wszystkie członki, to ze skóry suche jak pieprz i widać wielkie rysy od pilnika to nie przeszkadza, nie? :)Wybaczcie początkującej