I klasyczna mała czarna, fajniutka:good:
Printable View
I klasyczna mała czarna, fajniutka:good:
hihihi to nie ta,to kolezanka i miala granatowa a ja to ta z tylu,w lososiowej:)
Ale zmyła, na zdjęciu nie widać, że to rude włosy. Powiedziałabym, że blond. Śliczna dziewczyna z Ciebie!!
oj tam sliczna,sukienka byla nawet fajna jeszcze gdzies w szafie lezy,miala szyfonowe rekawy z falbanami,i musialam przyszyc ok.90 rozyczek masakra.Oczywiscie ocenianie wszystkich kreacji nie bylo fer no ale to nauczyciele oceniali a nie my.Bylo minelo,to byl rudy no ale faktycznie nie widac na zdjeciu.
ŁADNA byłaś, jesteś i będziesz :P
Ehh... poczekajcie ze 3 latka, skończę 17 lat, zrobię sobie prawko i bziuuuuuuuuuuum na warsztaty :D:D:D
Slodzicie kochane,a tu latek przybywa,hihi.Fakt nie daja mi tyle lat co mam ale niestety to mi ich nie odejmie:)dzieki
Są kobiety, które tak jak wino im starsze tym lepsze. A ja już gdzieś pisałam, że do słodzenia się nie nadaję, a orientację mam hetero. Piszę to co widzę i stwierdzam tylko fakt.
a ja nie mialam nic zlego na mysl:)
Oj tak Aniu masz talent.
a dziękuję
własnie skonczylam na dzis z pazurkami i mam dosyc ... 2 pary tipsow, uzupelnienie i zele u stop... jestem padnieta ..... ale nie az tak zeby tu nie zajrzec :skacze:
a ja posprzątałam cały domek a teraz jem jajecznice ze szczypiorkiem i czekam, bo niedługo jakaś komedia romantyczna :P
Jaka i na ktorym programie?
na polsacie o 20.05 "prezydencka córka" :) nie wiem czy ciekawy, bo widziałam tylko reklamę ale obejrzę :)
Właśnie czytałam opinie o tym filmie tych co oglądali. Chyba warto zobaczyć, bo bardzo go chwalą.
Ja oglądałam wcześniej bardzo podobny film o podobnym tytule "Córka prezydenta" (Chasing Liberty) był dość ciekawy, na koniec się prawie popłakałam( i miał troszkę wyższą średnią) ale myślę, że ten, który będzie dzisiaj też warto obejrzeć :)
dzisiaj na TVN będzie "Władca pierścienie II Wieże" :D o 20.00
o, jest 20.20 to już się zaczęło :P
wymoczylam sie w wannie poczytalam sobie
teraz sie zabieram do sprzedania ciuchow malego na ebay i nie mogesie zabrac
a mi włąsnie się smaży jajeczniczka ze szczypiorkiem i pomidorkiem :D:D:D
nie no daj troche mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o tej porze jesc to grzech
do piekla pojdziesz
eee tam raz na kilka tydzień albo kilka dni pozwalam sobie na "małe grzeszki" :D:D:Dzresztą dużo dziś nie jadłam :D 2 NesVity (jeśli wiecie o co chodzi :D) na obiadek kilka ziemniczków, surówka z porów i rybka no i jeszcze pomarańczka :D hehe a głodna nie chodzę :D
a kto Ci tam wie :D może trafię... ;>
Ja tez jadlam dzisiaj jajecznice z bekonem i zoltym serem,mniammmmm
mmmmmmmmmmm, z serkiem też lubię :D
co wy takie jajkowedzis? wciazy kazda czy jak?
ja też :lol:
taak, mam guzek pod pachą - jestem w ciąży pozamacicznej :D:D:D
hahahahhahahah nie martw sie odbierzemy porod hahahaah
kto mi cesarkę zrobi?? jest jakiś chetny?? :D winko się popije na znieczulenie i git będzie :D mam nadzieję ze to dziewczynka :D
e tam blizniaki beda
bo jak byla jajeczniczka z dodatkamito tylkoblizniaczki
sprawdz druga pache hhi
O!O! cos jest ale nie pod pachą tylko na kolanie! :D
ahhahah wariatka jednahhih
a wiesz co? chyba oko mi spuchło... :D to trojaczkiii :D
hahahaha neimoge z ciebie
hehe, miło mi :skacze::D:D:D:D:D ciekawe który to tydzień.. no i jak ja golić się będę ?? jakąś dżungla będzie pod pachą i mi się dzicko w trakcie rodzenia popląta... a może to tylko jedno dziecko a nie trojaczki?? tylko tak sobie po mnie wędrujeee :D
Aniu tuniczka jest super piekny material :)
ja siedze u chlopaka i czytam forum bo on wyszedl na chwile :P