Stolik do paznokci
Stolik do manicure Biał tanio fv !!!! (731142846) - Aukcje internetowe Allegro
i pochłaniacz:)
POCHłANIACZ PYłU (PL2)92X92mm Wydajny i cichy FV (718470990) - Aukcje internetowe Allegro
Printable View
kupiłam 1m fizeliny żółtej i 1m fizeliny zielonej.. bo krótszych mi nie chcieli sprzedac, a byłam zbyt napalona by w ogóle nie kupic... mama jak zobaczyła powiedziała ze jestem głupia. :] tez Ją kocham.
ja wczoraj na allegro kupilam dwie pary kolczyków i zawieszke na łąncuszek. oto jene z kolczyków. co o nich sądzicie? była do tego jeszcze zawieszka ale nie zdażyłam zalicytowac:(
są śliczne !! :love:
nie ma za co.. było wiecej ? :skacze: u jakiego uzytkownika ? ^_^
własnie nie ma juz takich:( bo wsyztsko przejrzałam. byl jeszcze wisiorek do tego taki śliczny ale nie zdazylam zalicytowac:(
---------- Dodano o godzinie 16:12 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:11 ----------
absrebro1
Piękne, a czegoś w złocie nie było ? cholera bo ja uczulona na wszystko ;(
a nie wiem czy on ma w złocie...ja znow na złoto jestem uczulona:(
a ja zamówiłam sobie dzisiaj na allegro fotel do biurka i czekam teraz na przesyłkę:)
a ja na nic nie uczulona :skacze: ale złota nie lubie, jakos do mnie nie pasuje ;]
ogólnie nie podoba mi sie.. chyba ze u kogos ;)
jestem tańsza jak ktos by mi chciał prezent jakis z bizuterii kupic :D
aa swoja droga to czy to napewno srebro ? bo jak tam pierscionki po 8,99 np. .. to cos podejrzane.. chyba nigdy nawet obok srebra nie stało :skacze:
Mnie moja mamusia kupiła 48 lakierów,ale dopiero bede je miał pod koniec września.To wstawie fotki
a ja kupilam ostatnio pedzelki, stemple, plytki, i polerke
Byliśmy w pok 15 sklepach z koszulami i w żadnym nie było granatowej koszuli:/: nie wiem o co to sie porobiło... ani w tych droższych ani w tych tańszych
A to moje ostatnie szaleństwa.Koleżanka jak zobaczyła tą baterie spytała czy się biorę za bodypainting :-x
Czekam jeszcze na pokaźną paczkę z DR i formy do duali.
Załącznik 8163
Łoo matko ale fajne tylko co to są za buteleczki?jak mogę zapytać farbki?:wstydek::wstydek::wstydek:
a ja teraz zamówiłam sobie coś takiego. i do tego dostane liqid.i czekam na to jak na zbawienie.:skacze::skacze::skacze::skacze:
Kupiłam to wszystko na Serwetnik.pl - decoupage - piękne ozdoby własnoręcznie i polecam te wyższe farbki, bo mają dziubek w nakrętce którym mozna dozować ilość. Jakbyś chciała to na http://forum.wzorki.info/sprzet-do-p...arbki+akrylowe masz wiecej:)
A ja wczoraj zamówiłam sobie dekorynka TIPSY CLEAR EXTRA TUNEL 100 sztuk +BOX!! (731790754) - Aukcje internetowe Allegro dekorynka KIELISZEK SZKLANY NA LIQUID (736396363) - Aukcje internetowe Allegro dekorynka SZABLONY FORMY SUMMER 100szt NOWOŚĆ !! (726386158) - Aukcje internetowe Allegro dekorynka KOLOROWE ŻELE UV MEGA WYBÓR CENA HIT ! (726190283) - Aukcje internetowe Allegro
czekam na przesyłkę a oprócz tego czarny linerek inglot i stolik do robienia pazurków:)
a jaki stolik zamówiłaś??
kurde do mnie stolik w dalszym ciągu nie przyszedł...
a wczoraj doszła reklama na okno do mojego saloniku :)
ja kupiłam w ikei taki sam ma woszczurek i nawet też dokupiłam tą samą półeczkę tu masz zdjęcie jej stolika Forum Paznokcie Wzorki.Info mój ma tylko nogi chromowane
a ja wczoraj kupilam z avonu perfumy, tusz i maske z minerałami morza martwego... no i leki w aptece;/:(
Jeszcze ciepla paczuszka od DR i zaraz się biorę za lepienie kwiatków:]
Załącznik 8218Załącznik 8219
:good:czekamy na efekty :skacze:
aaaaa, przypomniałam sobie, że zakupiłam botki:Dwięc moge je wykreslic z listy zakupów:yess:
deissy , ja też tego żelu używam:Dpazurki trzymają sie jak beton
A ja kupilam sobie sandalki japonki czarne z kamyczkami (wpadlam na pomysl zeby sobie poprzyklejac kolorowe kamyczki kwadratowe),bolerko czy cos takiego tez czarne,a dzisiaj zamowilam 30 sztuk pilnikow:)no i wciaz czekam na paczuszke od dobrej rady:)
Hura dostalam paczuszke od dobrej rady:)Przed pedelkiem na zdjeciu gratiski:skacze:jestem w szoku:):wow:
ehhh fajowe są gratisiki:)
DR zawsze coś fajnego dorzuca przy większych zamowieniach. Ja też dostalam te kolczyki;) Córa wniebowzięta:D Ja tym razem dostalam sporo kruszonej muszli, brokaciki i oczoje**ny żel w kolorze neonowej pomarańczy hyh:D
dziewczyny a wiecie może kiedy zaczną się wyprzedaże butów letnich ?! :D:D zawsze tak buty kupuje !:good: koniec sezonu .. meeega obnizki ! ! ! :skacze::skacze::skacze:
wyprzedaz letnia to juz chyba się skończyła:(teraz już w sklepach wszystko wystawiają na sezon zimowy:)
Jade cudna paczuszka!!
ja czekam na swoja mieszankę :P
w ogóle śliczne są te opakowania żelków :p
żeby akryli tez były takie ładne ehh!
Zamówiłam akrylka z pl na próbe, pilniki i takie tam :)
dokładnie zrobiłam koleżance pazurki i bite cztery tygodnie i nic się nie dzieje a mówi że wszystko robi pierze ręcznie sprząta myje okna podłogi normalnie szok jak dla mnie,tym bardziej że ma dość kłopotliwe dłonie bardzo potliwe i bałam się że paznokcie długo nie wytrzymają bo czytałam ze jak ma się takie ręce to pazurki też się pocą