oooo diablica moje gratulacje!!!!!:) super nagroda! pięknie pachnie balsam(wiem bo mam) i kiwi też jest cudowne:) pochwal się w jakim konkursie wygrałas? czy to w biedronce jak pisałas?
Printable View
oooo diablica moje gratulacje!!!!!:) super nagroda! pięknie pachnie balsam(wiem bo mam) i kiwi też jest cudowne:) pochwal się w jakim konkursie wygrałas? czy to w biedronce jak pisałas?
ja narazie nie dostalam zadnych probek:/:
Tak-to z krzyżówki z Biedronki :) szybko doszło. Wielkie dzięki Mariolka :D
super:) fajna nagroda:) gratuluje jeszcze raz:):przytul:
ojj jaka słodka nagroda.. super są te kosmetyki, gratulacje (szybko doszła!) :):)
Gratuluje:* :)
jesteście może zarejestrowane na freesweetsite? wiecie coś o tej stronie?
ja jetsem. tam o jakies slodycze chodzi ale nie korzystam z tego bo nie wiem o co biega...;/
korzystasz z róznych usług za to dostajesz punkty, a oprócz tego bierzesz udzial w grach na forum za to też są punkty. ciekawa jestem czy to fajne jest, za ten konkurs powyżej, ten z tesco, też są punkty
moja cora jest,za duzo czasu tzreba spedzac przy kompie,tzreba sie logowac na roznych stronach,podawac swoje dane,nr telefonu,potem dzwonia do ciebie,mi to nie odpowiada,slodycze mozesz zamowic jak uzbierasz 1000punktow,nie warte zachodu
oj ja też nie lubię podawać danych jak nie muszę:/ zobaczymy, ale skoro tak mówisz to pewnie wkrótce wykasuję konto
poklikacie tu :) za klikniecie mam szanse na wygranie ipoda lub zestawu blend-a-med 3D White
A ja odebrałam tą odżywkę pantene :skacze:
pokazuj... ;]i gdzie w koncu mozna było ja odebrac? w jakim sklepie?
dostałam dziś z vichy w fajnej torebeczce plastikowej na suwak zaciskowy oraz próbki od extravaganji (pisałyśmy o niej gdzieś na początku) z cudownym katalogiem, takiego jeszcze nie widziałam, jutro wkleję fotki
Ja uzbierałam potwierdzenia Mastercard i w czwartek musze je wysłać żeby dostać buziaka :)
mariolu nie wysyłałam nic, jestem zarejestrowana na ich stronie głównej, nie wiedziałam że coś mi przyślą. oto fotki, ten katalog jest z papieru typu gazetowy/makulaturowy, ale gruby i są przepiękne rysunki, naprawdę, akurat do mnie trafia w 100% :)
JA tez juz ze dwa lata jesten zarejestrowana na stronie Vichy ale nic mi nigdy nie przysłali... gratulacje Asiu:):good:
dziękuję:), może też ci przyślą na dniach? zobaczymy jutro i w pt:)
Ja kiedyś dostałam od Vichy duży żel do demakijażu i jakiś krem, ale to tylko raz :)
ciekawe od czego zależy że przysyłają...hmmm jak myślicie?wypełniałyscie cos na ich stronce?
Ja dostałam też od Vichy chyba ze 3 próbki(w tym 1 mała tubeczka)w takiej torebeczce i moja mama też.Wystarczy się zarejestrować i wykonać diagnoze :)
---------- Dodano o godzinie 09:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:09 ----------
Purina One -jeżeli ktoś ma kota
diagnoze vichy to ja wykonałam juz z 4 miesiące temu i do tej pory nic nie przysłali
Dzisiaj dostałam 3 książki o Chrystusie :) gdyby ktoś chciał https://secure.rldbooks.org/Order.aspx?LangID=27 :P
mariola ja też wypełniałam super dawno temu. a mi nadal katalogu yves nie przysłali, ciekawe czemu
hmm no nie wiem... mnie bardzo szybo z Yves przysyłaja zawsze
No dziwne,bo ja jak coś od nich chciałam to góra 4 dni czekałam
własnie ja to samo:)
to ja do nich maila pisze. może się rąbnęli i pomyśleli że wysłali, albo list się gdzieś zapodział
mnie zawsze od razu odpisywali na maila ze wysylaja ze jest im bardzo milo itd.... ja jednak dzis tez dostałam przesyłkę z Vichy:):skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
mówiłam!!!!:D wysłałam do yves maila, odpisali po 10 minutach że już wysyłają. naprawdę, to pierwsza firma z którą jest doskonały kontakt
Dziewczyny ja też dostałam wczoraj przesyłke z Vichy !! Jest naprawde super !! Jestem mega zadowolona..:good: :skacze::skacze::skacze: aaa i przysłali mi jakis tam katalog o domach hmm i jeszcze próbki perfum z REPLAY fajne bo "dość" spore :D:D:D hehe wczoraj miałam dobry dzień :D
---------- Dodano o godzinie 11:56 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:54 ----------
tylko ja dostałam troszke wieksze te kremy z Vichy bo jeden ma 15ml a drugi 30ml :wow: aaa i wsadzili mi jeszcze jakis podkład ale to nawet na pół twarzy nie wystarczy hehe :skacze::skacze::skacze:
ja też mam jeden taki większy... 15ml
Ja właśnie dostałam katalog z projektami. Dziewczyny a za te próbki z Yves coś płacicie?
za próbki nie. ale za rzeczy zamówione już tak
próbki z Yves to są takie małe po 1 ml za to się nie płaci. Ale jak zamawiałam rzeczy z Yves to płaciłam a jakies gratisy to dali za darmo. A kolezanka mi mówiła ze ona jest w klubie Yves i przysyłają jej jakies fajne promocje oraz pamiętają o urodzinach. Zawsze są jakies prezenty. Ja w najbliższym czasie się chce isc do ich sklepu i się zapisze do klubu. :skacze:
O gratisach to wiem że dają do zamówień:) tylko nigdy nie używałam ich kosmetyków i chciałabym sobie zamówić próbki jeśli nie trzeba nic płacić ale nie mogę dojść do tego jak się je zamawia:/
nicia probka perfum to rozumiem ze strony darmoweprobki.pl??? dawno zamawialas??