hehe najlepszy sposób to wyliczanka:D ja bym tak musiała zrobic, bo najchętniej to bym na podium większość postawiła:skacze: albo wszystkich dla sprawiedliwości:P:P:P
Printable View
hehe najlepszy sposób to wyliczanka:D ja bym tak musiała zrobic, bo najchętniej to bym na podium większość postawiła:skacze: albo wszystkich dla sprawiedliwości:P:P:P
Ale każdy dostanie medal i dyplomik więc nikt nie będzie pokrzywdzony:)
ale skąd wziąść nagrody dla tylu osób?? :D:D:D:D
Chyba po batoniku by się dostało :D
Jakby co, to chcę Twixa :skacze:
---------- Dodano o godzinie 11:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:21 ----------
zgadzam się ;P Mój pierwszy medalik będzie :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
A wiadomo już czy wyniki będą rano czy wieczorkiem??... :wstydek:
a ja wyjeżdżam i wacam w niedzielę, więc dopier wtedy zobaczę wyniki :)
Wlasnie ja tez wyjezdzam w sobote ale popoludniu wiec sie moze jeszcze zalapie na wyniki
ja jutro popołudniu jadę w góry i wrócę w sobotę wieczorem a w niedzielę są warsztaty w Pajęcznie, więc pewnie nie zobaczę wyników:(
może chcesz żebym Ci wysłała sms?:)
izuś i tak będzie że oszukujesz.:skacze::skacze::skacze::skacze:
Hura już dziś rozstrzygnięcie konkursu:skacze::skacze::skacze:
Wreszcie wszyscy po dzisiejszym dniu odetchną troszeczkę:D
dziś ? myślałem że pisałem że do soboty ale skoro dziś to może jestem w błędzie :P
Dzisiaj wieczorem to miała być sonda zamknięta a wyniki w sobotę:)
Racja zamknięcie sondy miało być dzisiaj między 22-24 a wyniki być może w sobotę :)
a ja będe miała dostęp do internetu dopiero 17 sierpnia wieczorem:(((;(
Z niecierpliwością czekamy na wyniki :)
heh nie musisz drukowac Woszczurku kochany:*:kwiatek: tylko mi powiesz kto wygrał:)
Dziękuję za chęci Miminko:*:kwiatek:
Dziękuję Chanti :kwiatek::*
też jestem ciekawa kto wygrał, mam nadzieję że praca na którą głosowałam:)
Sonda została zamknięta, o ile tutaj nie ma problemu czarno na białym widać kto wygrał nagrodę publiczności, to jury jest bardzo poróżnione i nie wiem czy się pogodzą ale mam nadzieję że jednak się uda.
Jeszcze dwa dni i my też sie dowiemy kto zwyciężył:skacze::skacze::skacze:Ale jak to strasznie długo;(;(
jak ktoras sie zastrzeli to znaczy ze nie doszlysmy do porozumienia hih
oj żebyś wiedziała, sam zaczynam wątpić w to że będą wyniki ;) W sumie sami jesteśmy trochę winni przez niedokładnie sprecyzowany regulaminu i z tego wynikają poróżnienia, ale coś się na pewno wymyśli. Mamy lekcję na przyszłe konkursy więc jakiś plus tego też jest :P
dokladnie
ale nie powiem weslolo bylo ahahah
Macie jeszcze prawie dwa dni, więc myślę, że nie będzie tak źle.
Osobiście nadal uważam, że oddałam głos na odpowiednią pracę.
hahaha ivonka tak ci sie zdaje
ale jak siada 3 baby ktore maja inne zdanie to nie jest latwo a uwierz niektore prace sa warte 1 miejsca
I dlatego wolałam brać udział w konkursie niż zasiąść w jury:P
ile sie tu dzialo.... :D.... a ja zabiegana po lekarzach z dzieciakami ze nie mialam czasu zajrzec na forum:(..ale jest plus tego:P nie stresowalam sie hahaha:D... kiedy zobacze czy moja faworytka wygra :P...jakos szybciej mi to zlecialo a sobota juz jutro:P
Mala no no tylko bez zabijania sie bo comy bez Was zrobimy co?:D:D ale juz widze te burzliwe dyskusje... ja chce te a ja te poazurki na 1 miejsce hehe...a tak powaznie to wspolczuje ja bym chyba nie mogla byc w jury :P
mala wy jestescie twardzi i nieugieci haha
mnie niestety wywalili, bo wyslalam tylko jedno zdjecie-takie jakie jest pokazane w regulaminie ;/ Ale czekam na wyniki i 3mam za Was wszystkie kciuki ;*
Agata w regulaminie to akurat zostało świetnie opisane że trzeba wysłać dwa zdjęcia :)
kochane moje a jak już sie pokłócicie, dacie po mordach przez kompa itp i w końcu wybierzecie to mniej wiecej o której w sobote będą wyniki? :D tak pytam żeby wiedzieć do której musze okupować kompa :lol:
żartuje z tym dawaniem po mordach :D chociaż wszystko jest możliwe..
wychodzi na to ze trzeba byc cierpliwym :)
jestescie niesamowite:P...najpierw molestowanie o dzien teraz o godzine hihi..:P ale wlasnie przez takie jak wy az chce sie wchodzic na forum:P:P:P
w sumie mi tez sie chce smiac hihi
ja tam i tak nie łudzę sie na weekend... ja i tk po wynikizajrze w poniedziałąek, no chyba że...
Mnie niestety nie będzie w sobotę bo jadę na wesele a potem może poprawiny w niedziele, jak jurorki się nie pogodzą do mojego powrotu to sam wybiore te prace i na tym się skończy więc bądźcie dobrej myśli hehehe :P w
a ja dopiero dziś obejrzałam prace bo w niedziele kompa zalałam i musiałam czekać aż wyschnie :( no i nie zagłosowałam nawet;(czekam na wyniki :good: