taką frezarkę mam w pracy :) powiem ci ze bedziesz zadowolona a frezy mozesz kupowac w dentystycznym... tylko czasami ma swoje loty i kable nie lączą trzeba srobki potem dokrecac... ale ogolnie jest ok :)
Printable View
weronisia, kobietozpazurem cieszę się, że dokonałam dobrego wyboru (zastanawiałam się od pół roku nad frezarką-długo oglądałam różne modele) Kobietko naprawdę frezy można kupić w dentystycznym?!
choco zakupy niezłe :ok: śliczne kolorki :)
tak:) Ja kupuje złote frezy w dentystycznym, nie sa drogie a się tak szybko nie tepią :) No i mozna je bez obaw dezynfekowac
ja troszke rzeczy nakupowałam... ale foty nie mam bo nie umiem okiełznać aparatu brata, a raczej obiektywu :huh:
no ale kupiłam tyci cieniuki pedzelek... moze ten w koncu bedzie mi prowadził rękę i będzie robił mega cienkie linie :skacze:, kupiłam tipsy super long sztylety i cyrkonie.. to z pazurkowych rzeczy.. a dalej to tunike czarno czerwoną, 2x pończochy, 3x majtyy, cienie do oczu, bransoletkę, spodnie, bluzke..
Podsumowując:
- nie podoba mi sie ze wydałam tyle pieniedzy przez jeden weekend :(
+ dawno niczego dla siebie nie kupiłam takim hurtem ^_^
Jeszcze poszukuję czegoś na szyje do sukienki na studniówkę ale coś marnie mi idzie :( a raczej nie ma nic co by do mnie przemawiało.
natalia, no to zaszalałaś :) oj, jak ja chciałabym się wybrać na jakieś zakupy takie właśnie hurtowe :D:D:D
a ja sobie kupiłam takie trampeczki :
http://jwlodarczyk.blink.pl/top_impr...rszpilka/3.jpg
Świetne są!
Coraz bardziej mnie kusi żeby też sobie sprawić w podobnym stylu.
Jak na razie zamówiłam żel do paznokci z allepaznokcie (na moje indywidualne potrzeby jakość wystarczająca),waciki bezpyłowe,formy,liquid i kolorowe akryle-będę próbować lepić kwiatuchy:) Ciekawe co mi z tego wyjdzie?;)
W końcu kupiłam sobie porządne dresy. :yess: Zawsze sie przydadza - wygoda! ^_^
Załącznik 35502
Załącznik 35503
Załącznik 35509
Dawno mnie tu nie było i tak troche moich zakupow sie zebralo:) zakupy z calego tygodnia:skacze:
To pierwsze to waga,pokrowiec na notebooka i myszka bezprzewodowa...stojaczek,wazonik i plastikowy kuferek sa z charity shopu,a farbe juz mam na glowie...niema juz rudego
Jade z kąd kupowałas gre (lotki)?? Bardzo dobry pomysł!!
U mnie w Lidlu były i sa super poniewaz liczy punkty:)
Właśnie widze ze to nie taka zwykla! Super. Porozgladam sie tez za czyms takim... :D Dzieki za inspiracje! :przytul:hee :)
weronisiaaa88s przywędrowaly już do Ciebie bluzki ? ^_^
Jade, ale masz zajefajny kuferek z ozdobami :slina: :slina:
a to moje cudo, baaaardzo długo wyczekiwane i w wielkim stresie, ale w końcu JEST!! :D
oraz uzupełnione moimi pędzelkami :D
A mi siębardzo podobaja Twoje pędzelki:)
osz kurcze co za produkty :) A lotki świetne, moj ostatnio o nich wspominal moze sie skusimy
To są te co Choco najpierw zamówiła :D tutaj link Mery macom---Pędzelki do żelu,pędzelek etui-LUX (1396084465) - Aukcje internetowe Allegro te białe do zdobień do z allepaznokci mam, a pozostałe to gdzieś pojedynczo kupowałam. Te z linka włosie mają, hmmmm, niektóre nylonowe, a niektóre niby naturalne, ale jak dla mnie to wszystkie są sztuczne :D ale nie szkodzi, bo naprawdę świetnie się na nich pracuje- przynajmniej jak na moje wymagania :D
Olcia, malowalas juz pazurki tymi pedzelkami Mery ? jak sie maluje ?
moje dojda do mnie z Polski moze jutro ale jak tak patrze na Twoje to juz chce je miec :P
oczywiście, że tak :D musiałam wypróbować :P są bardzo fajne, naprawdę :) a cena... łohohoho! :skacze:
Ela fajne włosie, spręzyste i te mniejsze nadadzą się do strołkow albo zelu nawet a te wieksze do malowania wiekszych rzeczy:]
Taż mam te pedzelki dzieki Chocoladzie :przytul: i jestem bardzo zadowolona. Polecam!