bo śliczne te twoje buciki i niedrogie :D
Printable View
bo śliczne te twoje buciki i niedrogie :D
germana te buciki:slina: i za jaką cene:wow:
super, ja też uwielbiam platformy:)
kochanaa powiedz jak te butki nude co kupiłaś, wygodne?? śliczne są!! bardzo mi się podobają, tylko ja na takich butach wysokich to się nie widzę zbyt długo :/:
germana ale te buty są cudne :wow:
dzis obkupiłam chłopaków w koszulki
dla chopa tez koszulka
dla młodej spodnie te na fotce i jeszcze drugi w innym kolorze ale ma na sobie juz
a dla mnie poszalałam i zwariowałam z kosmetykami czekam na przesyłke a kupiłam
Woda toaletowa dla chopa
Podkład niebrudzący/ ŚREDNI BEŻ
Dezodorant perfumowany dla chopa
Nawilżający krem do rąk
Balsam nawilżający do ust
Szampony 3szt.
Nawilżająca pomadka do ust
Peeling morelowy szt.2
Maseczka PEEL OFF szt.2
KREM nawilżajaco matujący na dzień
Oczyszczający krem do twarzy
KREM zwężajacy pory
ŻEL pod prysznic kwiat lotosu
żel pod prysznic WETIWER Z HAITI
Żel pod prysznic HAMAMÉLIS
AAAA i zestaw gazetek Akademii Paznokcia 10szt. tez czekam na paczuszke ; Jak dojda gazetki i kosmetyki wstawie fotki
ooooo ale zakup :)))
do mnie wczoraj przybył mój sexy domowy pomagier Robco
jest świetny zaprogramujesz go a on sam posprząta i wraca do stacji dokującej
nie spadnie ze schodów ...
szkoda, że pleców nie masuje haha
od kilku lat mam takiego pomagiera
ale ostatnio moja mama mi go dmuchnęła :D
więc sobie kupiłam następnego :skacze:
wow ale szalejecie :)
ja w czwartek kupilam mazde 323f :) a zdjeciem pochwale sie pozniej :)
nysza w ile dalas za robota?
ten żel od dr super gęsty i extra się utwardza!!
Ale szalejecie z tymi zakupami :ok:My z mężem też zastanawialiśmy się nad tym robotem, ale nie wiemy czy zda to u nas egzamin bo mamy wielopoziomowe (tak to można nazwać) mieszkanie i trzeba by było tego robota przenosić między pomieszczeniami :/
Ja tutaj pokaże takie moje skromne zakupy, m. in. strój kąpielowy za całe 25zł :skacze: który naprawdę świetnie prezentuje się na opalonym ciele :cwaniak2:
Ten stanik po środku ma fajny patent, można go zapinać z przodu bądź z tyłu, jak komu wygodniej :D
Szufladki zgapiłam od Choco :p
Nysza całkiem fajny ten Twój pomocnik;), Kasiulka ten strój musi bardzo sexy wyglądać:P.
Kochanaa miałaś rację te naklejki to całkiem fajna sprawa, wrzucam fotkę jak to u mnie wyszło:).
A ja zmieniam kuchnię i zakupiliśmy calutki nowy sprzęt piekarnik, lodówkę, płytę indukcyjną, kuchenkę mikrofalową, zmywarkę, baterię, zlewozmywak i okap, fotek nie wrzucam bo sporo tego, jeszcze na mebelki czekam:).
A to moje zakupy z Rossmana i pojemniki kuchenne, które zakupiłam na allegro:).
350zł
ja mam domek i na piętrze buszuje drugi
on jest super bo programujesz go w jakie dni i o jakiej godz. ma posprzątać
a Ciebie obowiązuje tylko opróżnienie pojemnika z nieczystości
krótko mówiąc przyjmuję klientki w gabinecie a on sprząta mieszkanko :D
Nysza fajowy ten robot:) a dobrze sprząta?? on tylko odkurza tak??
Kath naklejki fajna sprawa:) ja też je kocham :) Mam już nawet wybrane jakie będą wisiały nad łóżeczkiem dziecka:)
U nas dzis remont od samego rana... szpachlowanie, malowanie itd. Ale za to wszystko pięknie wygląda:) jeszcze tylko komody, blaty z kamienia i jakiś stolik i będzie git:)
Nysza zarąbisty ten robocik, napisz mi prosze co z włosami? Bo mam dwa koty i boje sie że wlosy i sierść sie będzie wkręcać w te rolki :(
Ja jak zwykle pazurkowe zakupy w wersjach MINI( czekam na paczuszkę)
http://www.thatbeautyshop.com/img/p/635-1182-large.jpg fota z thatbeautyshop.com
http://www.beautifulnailsshop.co.uk/...0%5Bekm%5D.jpg fota ze stronki beautifulnailsshop.co.uk
http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA300_.jpg ze stronki gelish-nail-polish.blogspot.com
to jest taki mini odkurzacz z zamiatarką - ma dwie szczotki po boku i dodatkowo zasysa śmieci do pojemnika.
Sprząta w porządku, ma kilka różnych programów np. wzdłuż ściany, ślimak czy litera "Z" także radzi sobie bardzo dobrze
mam w domu dwa sierściuch z czego jeden leni się na potęgę ( zacznę chyba z tych kłaków dywany perskie robić )
z tarasu czy podjazdu wnoszą tony piasku eeehhhhhhhh
także robot ratuje mi życie i czasami nawet dwa razy dziennie pomyka - lubię mieć czysto :skacze:
a tu moje piatkowe zakupy w c&a :D a potem w innym sklepie bizuteria do kompletu:) pierscionek znalazlam pierwszy, potem dwie pary kolczykow i nie moglam sie zdecydowac, ktore lepsze, bo te wiszace byly takie slodkie, za to kwiatki pasowaly bardziej do pierscionka-wiec kupilam obie pary:D
dzidzia ładny kolorek spodni ;)
Moje bluzeczki kupione w auchan 9,99 sztuka ;-)
wow plushak to sie nazywa zdobycz :D fajne te bluzeczki
a był też rozmiar "M/L" ???
dzidzia mam te same spodnie tyle, że granatowe i wciągając je na tyłek przebiłam je szpicem ha ha:leze:
kath -szalona :D
zidzia kolczyki i pierscionek piekne ,uwielbiam ten kolor
dzisiejsze zakupy dla mojego juniora :)
dzieki dziewczyny, spodnie na zdjeciu wydaja sie jakby rozowe ale naprawde to sliczny pomarancz:D
kath musze pamietac, zeby nie ubierac ich jak bede miala szpice:P albo poprostu bardziej uwazac:)
Nysza , a gdzie można kupić takiego robota za tą cenę, na allegro jest nawet droższy?
bo ceny sa różne
niektórzy wystawiają licytacje od 1zł
a niektórzy karzą sobie płacić nawet 600zł
mojemu bratu udało sie kupić niedawno za 200zł
trzeba pilnować :D
tylko z tym to trzeba uważać... nie pamiętam kto, ale ktos mi ze znajomych mowił że nie czyszczą dokładnie przy rogach, przy scianie itd...
Dla mojego miłostki :D
hmm mam takiego pomagiera juz od ładnych kilku lat
w między czasie rekwiruje mi go ktoś z rodzinki
na ten model akurat nie narzekam ,
wiadomo, ze ciasny kąt ci nie wejdzie bo gabaryty mu nie pozwolą
ale na załączonym programie max , który trwa ok 1,15godz. spokojnie sprząta mi salon
powierzchnię ok 60m2 ,
w ciągu całego cyklu sprzątania w danym miejscu jest ze 3 razy
także nie ma bola - musi posprzątać
przy ścianie czyści również ponieważ jeden z programów
jaki mu się załącza w trakcie sprzątania to właśnie jazda wzdłuż ściany
boczne szotki, które wychodzą poza obudowę dokładnie zbierają wzdłuż krawędzi
wiadomo, ze nie zastąpi tradycyjnego odkurzacza, którym odkurzysz w ciasnych kątach
czy za szafą , dlatego pomagiera mam nastawionego aby sprzątał mi codziennie
a tradycyjnym odkurzaczem , w zakamarkach walczę w sobotę :skacze:
uffff sle się rozpisałam
może Ci znajomi mieli jakiś ubogi model, który miał najprostsze oprogramowanie
i może nie miał dodatkowego zasysania brudu, które podają boczne szczotki ( często tak jest )
po swoim pomagierze jak myję podłogę to widzę, czy mi posprzątał czy nie
myję z przyjemnością bo nie plączą mi się włosiska czy piasek po podłodze
dlatego zameldowany jest już na stałe w moim domu :skacze:
no tak, pewnie nie mieli tego programu czyszczenie przy scianach ;) .. nie wiem nie wnikałam :D
a tak z ciekawosci.. co ile go opróżniasz?
i moje wczorajsze :
Załącznik 55681
Ja ostatnio kupiłam:
MIKRODERMABRAZJA, KORUND, PEELING SPA 40 zabiegów! (2351536571) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
OLEJ MIGDAŁOWY, SPOSÓB NA PIĘKNO, ROZSTĘPY, MASAŻ (2344809341) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KWAS HIALURONOWY 1 %, MEGA NAWILŻENIE, BIOZGODNY (2348919528) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOLAGENOWE PŁATKI NA USTA Z PROPOLISEM, WYGŁADZAJĄ (2348919907) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Natalia krem BB :ok:
zazdroszcze POLYCOLOROW ! W koncu i ja musze zamowic...
no własnie po Twoich ostatnich zakupach uznalam ze sprawdze go ;) a ze w promocji jest w Rossmanie to skorzystałam. Ale jeszcze nie przetestowany :)
a co do Poly....:[ Mój brat pewnego dnia uznał ze sobie pomaluje buty i wycisnął mi całe dwie białe małe tubki, jedna tą niebieską i kilka innych kolorów + kilka z innych firm. Jak przyszłam do domu to zaczął mówić 'nie dobre są te farby (i pokazał) a z tej (pokazał poly) trochę skorzystałem, ale to Ci oddam najwyzej'
Jak mu powiedziałąm ile kosztuje mała tubka to przestał malować i zaproponowałam ze kupię w słoiku - bardziej opłacalnie.
Łaa noże piękne:) ja świra mam jeśli chodzi o rzeczy do kuchni :D
Pozazdrościlam Wam BB ..;) Koszule kupione w Pepco po 29,90 sztg.
http://i1091.photobucket.com/albums/...a/DSC06538.jpg
rzeczywiście kath82 noże są dizajnerskie
chocolata ładne te koszule
musze bliżej się przyjrzeć temu kremowi BB
kilka dni temu szukałam na necie czajnika
miał być w kolorze soczysta/limonkowa zieleń,
mieć ładną formę oraz niezbyt drogi ..
i co ???
zakochałam się w tym - firma Buqatti
http://nokautimg2.pl/p-eb-59-eb59e3c...ra-zielony.jpg
źródło nokaut.pl
tylko dlaczego on musi tyle kosztować ;(
no choco szalensto, faktycznie ten BB jest wypasiony:)
widze Nysza ze masz bzika na punkcie domowych urzadzen hiih:)
parę moich :