-
Odp: Witam wszystkich
Chciałam serdecznie przywitać wszystkie użytkowniczki :) Od jakiegoś czasu poczytuję forum i w końcu postanowiłam założyć konto. Z wykształcenia jestem technikiem usług kosmetycznych, ale mój konik i miłość to makijaż <3 Teraz wkręciłam się w stylizację paznokci i mam nadzieję, że znajdę tu dużo pożytecznych informacji (w szkole niestety temat paznokci i makijażu potraktowany był po macoszemu i jestem właściwie samoukiem :( )
Pozdrawiam
Anka :)
-
Cześć wszystkim. Jestem świerzynką, chętnie skorzystam z waszych rad dotyczących pracy z paznokciami.
Życzę dobrego dnia :):):)
-
Ja również witam wszystkich serdecznie;) Chętnie poszukam na stronie inspiracji
-
Witam:macham:
bardzo podoba mi się to forum i cieszę się z możliwości rozmowy z innymi osobami o podobnych zainteresowaniach.
---------- Dodano o godzinie 12:21 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 11:50 ----------
Trafiłam na to forum bo chciałabym zostać stylistką paznokci i mam nadzieję, że mi się to uda :)
-
Cześć, podpinam się pod temat - witam wszystkich. Mam 26 lat, a swoją przygodę z ładnymi pazurkami zaczęłam pod koniec zeszłego roku ;)
-
Witam wszystkich :) swoją zabawę z paznokciami zaczęłam około 2 lat temu i dalej podoba mi się to co robię :)
-
Hej
Hej,
nie jestem stylistką paznokci, ale zawsze miałam w sobie ciekawość co do trendów. Niestety ponieważ zaczęłam mieć problemy z naturalnie mocnymi i łatwymi w obsłudze paznokciami, zaczęłam mocno szukać w żelach, akrylach i innych, żeby uratować mojego pękającego pazura. A jak zaczęłam szukać, to zaczęłam odkrywać wiele ciekawych rzeczy :). I trafiłam tutaj. Coś czuję, że poczytam dłużej, więc się zarejestrowałam.
Riboq
-
Witam kobietki mam 27 lat i od pół roku robię sobie i znajomym pazurki :ok:
-
Mąż wraca do domu lekko niewyraźny:
- Piłeś?
- No coś Ty, ani kropelki.
- Przecież widzę, że ledwie stoisz na nogach. Przyznaj się. Piłeś?
- Nie piłem.
- Powiedz Gibraltar.
- Piłem.
------------
http://kompas-zdrowia.pl
-
-
Cześć Wam.
Pozdrawiam z Polski centralnej
-
Ja również was witam;)
___
chudnij-szybko.pl
-
Cześć, jestem jasnowłosa, nie mylić z blondynką!
-
Witam serdecznie. Jestem hybrydowo-żelowo-tipsowym samoukiem, wciąż raczkuję i szukam cennych porad oraz inspiracji.
-
cześć, pozdrawiam wszystkich na tym forum
-
Cześć wszystkim :)
Niezwykle miło mi, że mogę tutaj tak do was sobie pisać :D
-
Witam wszystkich :) jestem blondynką i zaczynam przygodę z hybrydą :p Dobre co :D :skacze:
-
Witam,
Nazywam się Ewelina, zostałam zaproszona na forum przez znajomych a zdobieniem paznokci zajmuje się od roku:)
-
hejka, pozdrawiam z Roztocza Południowego
-
Witam również wszystkich użytkowników i użytkowniczki !!
___
woda mineralna
-
Witam wszystkich, stawiam pierwsze kroki:/:
-
-
Witam i pozdrawiam wszystkich! :)
-