Najlepiej na przed ostatnią :) kwiatki pokrywasz zelem nabłyszczającym :)
Printable View
Najlepiej na przed ostatnią :) kwiatki pokrywasz zelem nabłyszczającym :)
kasiulka81 dzieki :D skonczyły mi sie ptaszki ;)
adzatkaaa ja maluje pod nabłyszczają cy przewaznie chyba ze cos małego i klientka chce to wtedy pod budujaca warstwe ale to baaardzo rzadko
Żel TOP COAT UV nabłyszczający 15ml w pędzelku (1474583754) - Aukcje internetowe Allegro
czy wystarczy warstwa top coat aby zabezpieczyć kwiatki? właśnie taki nabłyszczacz posiadam. a jeśli chciałabym pokryć jedną warstwą żelu i na to ten top coat to coś się będzie działo z żelem? przepraszam, że tyle pytam, ale chciałabym się upewnić.. ;)
Ja mam UV Top Coat z PB i wystarcza nawet jak pokryje wieksze malowane zdobienia zadko pokrywam nablyszczaczem bo mi sie szybko nudzi zdobienie ;)
Dziekuje dziewczynki:* ciesze sie ze moje prace wam sie podobaja,jak rowniez osoba je zamawiajace( mam kolejne zamowienia,juuupi).Plusiu tak malowalam je farbkami folk art i nie moge sie doczekac kolejnych zakupow i nowych kolorkow:)
zołzella, Jade, plushak zazdroszczę Wam talentu. Bardzo miło się ogląda Wasze prace ^_^
ale żeście cudeńka potworzyły dziewczyny (o Tobie Pluszka to nie wspomnę nawet hehe)
Natalia ha ha nieźle :D
moje kolejne zamowienie:D....nastepne w drodze tymrazem beda blekitne:)
Jade nie dość, że piękne te kwiatuszki robisz, to wydają mi się jeszcze piękniejsze przez to, że świetnie dobierasz kolory. Super :love::love:
Bardzo Ci dziekuje:*
jade ta zielona:slina:
niestety sprzedana...
Dziewczynki chciałabym zadać pytanie. Kupiłam sobie farbki jakieś tam i pędzle. Na początku mi się dobrze malowało, ale mimo czyszczenie za każdym razem pędzla zrobił się on sztywny, taki twardy i zalepiony i teraz jak maluje to już się nie da tak jak wcześniej. Jak go teraz uratować? Nie mogłam tej farbki wymyć wcale :( ehh jestem początkująca w te klocki. :glupek:
Jade ale cuda!!!!!!!!!
Jade sliczne malowanki :)
plusia ocen co źle zrobiłam w twoich kwiatkach :)
http://www.voila.pl/394/rtthu/index.php?get=1&f=1
Plusia ewentualnie skrytykuje ale ja pochwale bo wyszly rewelacyjnie :)
piekne kwiatuszki, roznorodnosc cieszy moje oko :)
raczej już po pędzelku:/: nie doczyścisz
to moje wypocinki :D
Załącznik 38531Załącznik 38532Załącznik 38533Załącznik 38534
Jade, zołzella, meg- super malowidła!
zołzella aż musiałam zapisać fotkę do folderu z inspiracjami :)
moim zdaniem pędzelek można doczyścić jakimś rozpuszczalnikiem bo gdzieś tak czytałam. Trzeba wpisać w google "czym wyczyścić farbkę akrylową" tylko nie wiem czy taki rozpuszczalnik nie popsuje syntetycznego pędzelka, ale nie powinien bo z tego co kojarzę to akrylami maluje się właśnie syntetycznymi pędzlami :)
A ja namalowałam coś takiego na wymiankę. Jeszcze bransoletka do komletu jest ale fotki jakoś nie wyszły to nie wstawiam, bo rozmazane. Ja dostałam przecudną kosmetyczkę o taką Asikowo: Kosmetyczka na wymiankę :)
Zołzella co źle?! oszalałaś :D
piękniejsze od moich o 100 razy !! :love:
Hersa :love:
ja się zawsze ślinie przez ten temat ehh :slina:
zołzella ,meg,hersa piekne kompleciki:)
dziewczyny takie cuda tworzycie ze napatrzeć sie nie mogę
moje skromne ćwiczonka na tipsach i piórniczek po tuningu
zołzella piękny komplet!!
meg, ale wstawka:ok:
hersa śliczne:kwiatek:
losek bardzo fajnie!!
dziękuje dziewuszki za słowa uznania - skonczyły sie ptaszki :)
plusia:love: dzięki ze wierzysz we mnie :love:
---------- Dodano o godzinie 20:33 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:32 ----------
losek78 super ćwiczonka :)
Zolzella boskie :wow::love: Zolzella albo Plusia zróbcie jakieś kpk,proszę :)
Meg Hersa Losek śliczne malowanki :ok: