a ja siedze w pracy do 21 dzis :) i sciagam pazurki ( mysle nad jakimis nowymi ) :D
Printable View
a ja siedze w pracy do 21 dzis :) i sciagam pazurki ( mysle nad jakimis nowymi ) :D
Wrocilam z grilla, na ktorym zmarzlam. Siadlam do forum i zaraz na koncoweczke filmika lece :)
a ja lece spac ;) dobranoc:*
Zbieram się do wanny ale coś mi ciężko idzie :D
a ja juz sie wykapalam, nogi ogoliłam :D włoski zakręciłam bo chce na jutro loki... malego wykapalam :) dałam mu mleka teraz spi.. ja przeglądam forum.. i pasuje poprasować ciuchy i pouczyć się cos na jutro do szkoly :D
ja w pracy... ale spokoj dzisiaj ... do posmiania sie ....Załącznik 47925
Zycie czlowieka sprowadzone do 4 butelek... ja jestem na trzeciej... zaczynam sie martwic :huh:
Asiekfr, dobre! :haha: ale prawda :P
asiek super
a mojemu 8 miesiecznemu Oskarkowi zęby idą :( masakra... wlasnie go kolysze we wózku i czekam az usnie zeby przeniesc go do lozeczka... :(
oj kochana, to naprawde musisz się trochę namachać tą ręką :)
właśnie wstałam i zbieram się na rynek do Bułgarów kupić sobie jakieś spodnie , może butki na zimę i płaszczyk :D ?
zobaczę co mi się spodoba ;p ale napewno pojadę po spodnie :D
może przy okazji zahaczę o CH Pogoria :)
a mnie dzis mamuśka moja uratowała :) piernik wstał mały o 5 rano ... na nowy czas noi ja ledwo zywa .. mama slyszala ze sie obudzil i go wziela i sobie pospałam... ale kurcze taki markotny :( teraz to siedze sobie na forum a maly spi.
a siedze sobie w pracy , nie ma ludzi więc się nudzę :P
zaraz wezmę się w końcu za swoje paznokcie bo mam wolną chwilkę ;)
a ja jem rosolek z ziemniaczkami mniaaam
rosol z ziemniakami ? :o woow !
a ja sobie siedze i sie irytuje ze mi sie laptop zawirusowal :(
a poza tym ciesze sie mysla ze jutro wolne no i nadrabiam FORUM :)
oczywiście musiałam spierniczyć ;(
A tam. Sunny wrzucaj zdjęcie to ocenimy ;)
hehe a ja mialam znow ciezka noc z malym okropnie plakal stan podgoraczkowy mial... wlasnie skonczylam sprzatac pokoj robilam przemeblowanie :) sprzatalam za szafa, komoda ten okropny kurz.. i teraz usna mi Oskarek i ja usiadlam uff
A ja nałożylam sobie maseczkę borowinową na twarz i oglądam rodzinkę.pl... ;)
też oglądam rodzinke.pl :D hihihi ;)
A ja zrobiłam sobie herbatkę i przeglądam forum :) Muszę trochę ogarnąć w mieszkaniu, ale mam takiego lenia, że szok
ja sobie wypiłam kakao i siedze na forum :) a pozniej mycie i spanko bo jestem dzisiaj baaardzo zmeczona..:)
a ja mialam uczyc sie z historii bo jutro sprawdzian ale mi okropnie nie chce:(:( i nie bede sie uczyc... wogole w tym roku szkolnym mam okropnego lenia :(
Zjadłam naleśnika i walnę sobie koldreksa bo mnie kostki bolą :/: