-
Odp: Witam wszystkich
Hejka wszystkim , ja trafiłam jakoś z ciekawości opini innych ludzi na tematy różne ;p między innymi mam córkę 8 lat kończy 11 stycznia ja obecnie jestem raczkująca ucząca się świeżo po kursie przedłużania rzęs i tez mogę sie od was czegoś ciekawego nauczyć , dowiedzieć .. Pozdrawiam wszystkich [emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
-
-
Witam.
Jestem nowicjuszem w dziedzinie robienia paznokci :-).
Mam swój pierwszy zestaw startowy i zaczynam swoją przygodę z paznokciami ;-)
Zrobiłam kilka przedłużeń na tipsie a teraz chcę spróbować na szablonie.
Mam nadzieję, że forum rozwieje wszystkie moje wątpliwości i udzieli odpowiedzi na nurtujące mnie pytania ;-)
-
-
Cześć wszystkim! Trafiłam tutaj zupełnie przypadkiem, ale mam nadzieję, że będę tutaj jak najdłużej :)
-
Witam :)
Od jakiegos czasu przeglądam forum, ale dopiero teraz postanowiłam sie zarejestrować. Mam skończona szkole kosmetyczna, kursy stylizacji paznokci i rzes, ale dopiero od kilku miesięcy pracuje w salonie jako stylistka brwi i rzes. Mam 26 lat i mieszkam w Norwegii :)
-
Hej wszystkim, jestem zupełną amatorką, bez doświadczenia, szukam tutaj informacji i inspiracji, mam nadzieję, że mogę się przyglądać a jeśli będą tego jakieś efekty na pewno się pochwalę ;) pozdrawiam
-
Baca jest sądzony za zabójstwo turysty, ale się nie przyznaje. Sędzia pyta:
- No to jak to było, Baco?
- Ano nijak. Siedziołek se na przyzbie i strugałek osikowy kołecek. A ten turysta siad se kole mnie i zacoł jeść cereśnie. I co zjod, to mi pesteckom trach!!! w oko. A jo nic, ino se strugom ten kołecek. A on znowu zjad i trach!!! mie pesteckom w oko. A jo nic i dalej strugom... A on łostatniom cereśnie, rzucił mi torebke pode nogi, wstał i tak niesceśliwie potknoł, ze upadł na ten kołecek, com go strugoł. I tak, panie, coś ze 27 razy...
-------------------------
Depilacja męska Kraków | Depilacja dla mężczyzn!
-
Hej również wszystkich witam gorąco :):macham:
-
-
Cześć. Nazywam się Karolina. Mieszkam w Zabrzu. Pozdrawiam
------------
Naprawa samochodów Gdańsk.
-
Cześć wszystkim :przytul:
mam na imię Patrycja i mam 27 lat
mam nadzieje że się dogadamy w niektórych sprawach
-
Witam kobietki serdecznie ;) mam nadzieję na ciekawe dyskusje na forum. Pozdrawiam ;)
-
Ania, Witam serdecznie :)
-
Hej :-) witam, jestem berni:), samouk, fanka paznokietek, pozdrowionka.
-
Witam wszystkich zgromadzonych :) jestem nową użytkowniczką i mam nadzieje, że aktywnie będe się wypowiadała na forum.
-
To tak na przywitanie: dzień dobry wszystkim:)
-
Witaj. Gdzie robilas swoje kursy na rzesy i brwi i jakie zabiegi wykonujesz? Ja jestem po kurach stylizacji paznokci i jak narazie dorabiam po pracy, ale bardzo to lubie i mysle rozwinac jeszcze brwi i rzeski w przyszlosci
-
Hej :) w końcu i ja postanowiłam się zarejestrować :P
-
Hej. I ja postanowiłam dołączyć do Waszego grona :yess:
-
-
Hej, Mam na imię Paweł. Moje zainteresowania to: angielski oraz tv. Miło mi dołączyć do forum
-
Hej 4 lata mnie tutaj nie było więc witam się na nowo :)
-
Witam wszystkich
Hej :)
Jestem tu nowa :)
Marlena miło mi.. Jestem z Głogowa, w marcu kończę 27 lat :)
Pozdrawiamm :)