A tam odrazu ku.. no ale bedziemy czekac na kolejne one stroke:)Powodzenia:*
Printable View
A tam odrazu ku.. no ale bedziemy czekac na kolejne one stroke:)Powodzenia:*
Jade cudowne:love:
chwila prawdy :D jedyne co mi na kartce nie najgorzej wyszło - nie wiem co to miało być ale do kwiata całkiem podobne :P i pseudo różyczka sprzed jakiegoś czasu chyba nie pokazywana
śmiem rzec , że na naszym forum mamy mistrzynie w zdobieniu one stroke! Oglądam i oczy mi wychodza z orbit :)
Moj nowy topik prawie skonczony:)
Jade ale mnie zaskoczylas :)
Jest boski, czekam na final :)
Jade świetny!:)
o jej... Jade jaki ładny ;)
Jade kwiatty rewelacyjne- masz świetne wyczucie dłoni :) :o
piękny:)
Jade - Twoje prace są rewelacyjne! :D masz ogromny talent! :ok:
Bardzo bardzo serdecznie dziekuje wam za tak mile komentarze :*:*:*:*:*:*:*:*,staram sie robic to jak naj lepiej potrafie :)Sama krytycznie patrze na swoje prace i zawsze czegos mi w nich brakuje lub znajde cos co mi sie nie podoba.No ale moze juz taka zemnie marudna osoba albo cos mi zostalo z dziecinstwa:) A tak na marginesie mam nowe pomysla co ozdobic a bedzie ich kilkawiec czekajcie cierpliwie no i mam nadzieje ze tez wam sie spodoba ale to pomalutku bo musze najpier zrealizowac inne zamowienia.Jeszcze raz wielkie dzieki dla was kochane:*:*:*Joanna
Jade- świetny!
wow Jade!! śliczne kwiatuszki!!
Ja przysiadłam wczoraj do malowania szkatułki. Jeszcze nie skończyłam ale chciałam Wam pokazać :)
Red Sunset - piękne malowanki!! Skończona na pewno będzie wyglądać oszołamiająco :D
RedSunset- wooooooooow wielki ukłon w Twoim kierunku :) Piękne są :)
RedSunset sliczna szkatulka:)
Red zapowiada sie bardzo ciekawie :) Szybko koncz ja i pokazuj bo teraz jest swietna...
Zje mnie ciekawosc :D
A to moje male jaja przedświateczne
http://i1091.photobucket.com/albums/...C03811ss-1.jpg
Czoko jakie piekne te jajunia :) Na tym pierwszym to przejscie kolorow jest super !
Zrob wiecej :D
chocolat pięknie wyszly tobie te kwiatki..wpatruje sie i podziwiam...
Chocolata- o moj Boziu, szczeka mi opadla i ja zbieram z podlogi, normalnie szok! one sa rewelacyjne!!
Choco piekne jajeczka :)
http://pu.i.wp.pl/k,NzA1MDE3NzgsNDg0...zenia__big.jpg
Choco - jaja pierwsza klasa :D
Matra - super malowaneczki :)
Czoko ale masz jajca:D
:love:
Marta piękne ćwiczenia :)
To moje nocne pudełko inspirowane kpk Kureczki :kwiatek: