Kalaa fajna przemiana ale zwroc uwage na palec serdeczny - forme trzeba by dociac bo nie jest zbyt dobrze podlozona :(
Printable View
To i ja wrzucam moje, chociaż nie do końca jestem zadowolona, bo musiałam je zrobić w ekspresowym tempie ;)
Metamorfoza p.Moniki która w sobotę od razu po pracy przyszła na pazurki i zaprosiła też swoją siostrę - Indigo Cover Gel Bling Bling,Indigo Glitter Gel 08
Piękne metamorfozy :ok:
Artemis - mistrzowska robota :wow:
A tutaj metamorfoza pazurków mojej teściowej, na godzinę przed naszą pracą wycięła do granic możliwości skórki, które były cienkie jak papier :/: i w trakcie pracy zaczęły nam pękać, efekt jest taki
Przed i Po.
Żelowy frencz z akrylowym zdobieniem :)
Aniuta- Dobra robota!!:ok::ok::ok:
Aniuta - super :ok:
Dziewczyny jesteście niesamowite :) Piękne metamorfozy :)
A tu ode mnie
pinusia za daleko zdjecia robisz nic nie widac;)
Kaka dobra robota i świetnie teraz wyglądają te pazurki :)
Pinusia "widać" ,że fajne metamorfozy,tylko....ich nie widać :P
Aniuta bardzo ładnie :)
Zuzaneczka-łapki nie do poznania :)
kilka ode mnie,niektóre już na swoich :P
Iraa boskie frenche robisz!
super metamorfozy :) uwielbiam na nie patrzeć :)
Wszystkie metamorfozy super:ok:
Iraa- twoje frencha bardzo mi sie podobaja.
Ira ostatni frenczyk jest przepiękny!:ok:
Dziewczyny bardzo dziękuję ;*
dziś dwie odnowy
Metamorfoza p.Magdy mieszkającej w Hiszpanii.Paznokcie przed zrobiła wlaśnie tam,robił je "stylista" paznokci,który wciskał kit klientce że akryl to żel a nie akryl.Nakleił białego tipsa i nic pozatym.Płytka jest bardzo maleńka a te paznokcie są już z odrostem także nie chce sobie nawet wyobrażać jak wyglądały od razu po zrobieniu. Po french z wydłużonym łożyskiem i delikatnym błyskiem.Indigo X White Gel,Indigo Easy Shape Cover,Indigo Glitter Gel 01
piękna metamorfoza Artemis od razu dłoń zyskała subtelniejszy wygląd
nakładaj tylko mniej żelu białego w okolicach końca wyciągniętego uśmiechu i będzie rewelacyjnie :ok:
Ira jak zwykle piękne zdobienia :)
.
artemis metamorfoza niesamowita, dłoń wygląda milion razy lepiej :) ;)
Dziś do zmiany dostałam stópki :D
Ira, ale cuda! Jestem w szoku, nie wiem czy dalabym radę :))
A tu ode mnie odnowa :)
Przed
http://i2.pinger.pl/pgr469/185477e60...c58/odrost.jpg
i po :)
http://i.pinger.pl/pgr128/89c980a800...yny+odnowa.jpg
Ira metamorfoza powala :D świetna robota :)
Pati bardzo ładnie, już pisałam w kolorowych :D
Na opracowanego i zmatowionego pazurka, tam gdzie mają być cyrkonie robię plamkę z żelu budującego, wtykam w to cyrkonie, żeby zatopić minimalnie ich brzegi i utwardzam. Wyjmuję, przemywam cleanerem i nabłyszczam omijając cyrkonię, bo zalane żelem tracą kształt, buziak:*