a ja mam dola kminie jak schudnac ;(
Printable View
a ja mam dola kminie jak schudnac ;(
Posprzatalam chalupe bo po remoncie to jak na budowe wygladalo :P
Zostaly mi jeszcze do powieszenia zaslony ale to juz nie dzisiaj bo mi sie nie chce...
a ja zaczynam przysypiac
marzę :buja::buja:
Diamond lepek do gory Kochana :*
ja siedze na moim niewygodnym materacu z netkiem na nozkach i czekam az mi sie spac zachce bo cos ciezko u mnie dzisiaj z tym :P a to wszystko przez to ze sobota leniwa i nie mialam kiedy sie zmeczyc :P
Jakoś ciężko zebrać się do pracy .. huh :D Siedzę pije kawę i palę petko ^_^
a siedze w pracy , jak na złość nikt nie chce się przyjść po opalać ;/ a tak jeszcze do 21 :/
ja wlasnie skonczylam robic sobie paznokcie. ale mialam tempo. maly mi sie kokosil jak spal spieszylam sie jak tylko moglam... myslalam, ze zadyszki dostane normalnie... jutro foto wstawie
Siedzę i nic nie robię he :D Pokłóciłam się z chłopem, do pracy nie mam jak iść bo gardło i głowa wysiada.. Chyba choróbsko zbiera.. A jutro 5 klientek pod rząd ... Trzeb się trochę podleczyć
przeglądam forum pije kawkę i słucham Adele :D
praca a w miedzy czasie cichcem forum
Ja siedzę na forum i mam lekkiego dołka psychicznego :o
zbieram się do nauki
A JA sie zastanawiam bo chyba sie zagapilam czy byly pokazywane prace do konkursu tego co zdobienie matowe i blyszczace? czy w ogole nie beda pokazane:D czy w ogole on jest? bo nie moglam wyszukac, oswieccie mnie dziewczyny:D
rudzielec będą pod koniec listopada w tym numerze
a ja się delektuję malibu z mleczkiem tak mnie naszło:D
no ,a ja zaczynam się szykować do pracy , mam nadzieje,ze dzisiaj w solarium będzie tak samo duży ruch jak wczoraj,ale też marze o tym żeby pomagać znów pani kosmetyczce , przy której pracuje jako pomoc :D
a ja ide sie kąpać, o!":D
a ja juz chce do domu... malo dzisiaj ludzi mialam buuuu .... przezyje!
przejrzałam forum, wracam do tkanek :]
bawię sie z króliczkiem:P on też potrzebuje czułości i towarzystwa hihihih
opłacam rahunki - bleee
Pod kocykiem przegladam forum ;]
Chyba dzis szybciej sie poloze - w koncu sen to jedna z recept gwiazd na urodę... :P ...sprawdzmy heh
a mnie szwagierka ufarbowala :D i teraz ogarniam forum a pozniej wanna mmm :love:
Zdycham... :( Choroba dorwała moje gardło, głowę i w ogóle całą mnie.. Masakra ;(
Skończyłam pracować i zbieram się do spania. Wypadałoby się jutro na uczelni pokazać, więc muszę się trochę zdrzemnąć, żeby nie drzemać na zajęciach :D Ale przed snem sprawdzam, co mnie ominęło na forum :P