-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Kath - super ! ja jestem właśnie przed remontem kuchni, pozwolisz że zapiszę sobie w inspiracjach ? :D
zupełnie nie wiem jak to wszystko ustawić... :/:
A na razie kupiłam pralkę bo poprzednia się zjarała
http://maxaudio.pl/uploads/images/or...481567f550.jpg
źródło fotki: Maxaudio
-
dziękuję kobietki za tyle pozytywnych opinii:przytul::*, cieszę się, że się podoba, kuchnia nie jest taka duża ma 2m na 3m i niestety nie mogłam szaleć za bardzo:/:. Myślałam nad piekarnikiem na wysokości i zabudowaną nad nim mikrofalówką, ale niestety nie wyszło:/:, bardzo pomógł mi gościu, który robił dla mnie pomiar i mebelki wspólnymi siłami doszliśmy do takiego efektu końcowego:D chociaż lekko to ze mną nie miał;)
Sami zapisuj, ja też dużo stron internetowych przekopałam;)
-
kath, a co masz na ścianie między dolnymi i górnymi meblami??
-
Boska kuchnia:slina: jak z katalogu
Moje zakupki ( kupując "roleczkę" celulozy nie zwróciłam uwagi na gabaryty:-x i się zdziwiłam)
Załącznik 56801
I upolowany dziś przypadkowo strój na wyjazd
Załącznik 56802
-
Cytat:
Napisał
Evelyn.
grubo, ale pachnie nieziemsko. po zastosowaniu pachnie cały dom, a skóra jest jakby już posmarowana balsamem taka lekko tłusta po nim:)
To ja mam z takim efektem z APISA z miodem i czymś tam :) też pachnie cały dom :) ale ten arbuzowy też mnie kusi :D
To wielkie dzięki za odpowiedz :D na taką właśnie czekałam :D:D:D:D:DD:D
-
Evelyn to jest szkło hartowane w kolorze takim samym jak w półkach, płyta drewniana i znowu szkło, wszystko połączone aluminiowymi listwami, chciałam listwy zobal, ale niestety nie nadają się pomiędzy szkło i drewno:/:.
-
moje wczorajsze zakupy z wypadu do Trójmiasta :P
dla młodych
Załącznik 56814 Załącznik 56815 Załącznik 56816 Załącznik 56817
dla młodej ;)
Załącznik 56818
dla mnie
Załącznik 56819 Załącznik 56820
A na deser odwiedzilam w Pruszczu moje kochane EF :buja:
Załącznik 56821
-
Ja ostatnio tez troche zakupkow zrobilam dla siebie,moich dziewczyn ,domu no ale nie chce mi sie wstawiac zdjec :P
-
ahah Jade za szczerość :piatka: hah
u mnie również kilka sztuk czeka na sesję zdjęciową
ale po prostu mam lenia :skacze:
ale wrzucę je wrzucę - kiedyś ;]
-
Widzę Elu że trafiłaś miętke- wrzuc fotke jak wypróbujesz
-
Ja dziś odwożąc córkę na obóz pobiegałam z rana po Bielanach i wróciłam z przecenionym na 59 zł strojem. Kolor mnie powalił:))
Załącznik 56829
-
Kobitki chciałam poprosić o radę:* co lepsze Krups Dolce Gusto czy Bosh Tassimo?? czym się sugerować przy zakupie takiego CUŚ:huh:
-
Powiem szczerze - mam co prawda Tchibo ale juz po 3 m-cach od zakupu znudzilo mnie bawienie sie w kapsułki - wychodzi drogo, limitowane serie smakowe szybko się kończą.. :( Używam go głównie do spieniania mleka do robionej tradycyjnie rozpuszczalnej kawy:))
W tej chwili gdybym miała inwestować to w porządny podciśnieniowy a nie na kapsułki.
-
dzięki Choco za szybką odpowiedź:*, mój mężulek jest tego samego zdania co Ty;)
-
Szalejecie dziewczyny z tymi zakupami :)
Ja zakupiłam wózek :D
http://www.oltom2.jesto.pl/tambero/gondola.gifhttp://www.oltom2.jesto.pl/tambero/spacerowka.gifhttp://www.oltom2.jesto.pl/tambero/fotelik.gif Taki tylko czerwono-czarny:)
http://allegro.pl/tambero-tutek-3w1-zobacz-jakosc-gratis-wysylka-i2463897942.html
-
ja dzis znowu kierunek Trójmiasto moze wieczorem porobie fotki zakupów bo dopiero weszłam w dom :P
Cytat:
Napisał
syrena16
Widzę Elu że trafiłaś miętke- wrzuc fotke jak wypróbujesz
dokładnie miętka nsi ^_^ moze jutro zrobie jakies pazurki nim to zrobie fotke ;)
Milenka wózek super :)
-
Kath82 - piękna kuchnia :wow: a co do krupsa to ja mam osobiście Bosch Tassimo i jestem z niego bardzo zadowolona, ale przyznaję, że ta kawa tanio nie wychodzi:/:
Milenka - piękny wózek :ok:
Choco - super strój, kolor faktycznie super, już go widzę jak pięknie będzie się prezentował z opalenizną.
Ja też sobie wczoraj strój kupiłam w promocji, to już 7 do mojej kolekcji na 2 tygodnie wczasów :leze: poza tym, smarowidła, opaski i prasa na plażę :)
A no i takie tam dodatki: biżuteria i opaski do włosów :D
-
wrzucam fotki dzisiejszych zakupów
kurtka juz jakis czas temu kupiłam identyczna dla starszego syna ,dzis upolowałam rozmiar dla młodszego
spodenki tez wczoraj młodszemu kupilismy a dzis jeszcze takie same starszemu i reszta .... :D i koniec z zakupami :aty: do zimowej wyprzedaży :skacze:
-
-
A ja wczoraj zdobyłam takie rzeczy:) bluzke i strój kąpielowy chociaż ze strojem było cieżko bo nie mogłam swojego rozmiaru dopasowac;/ ale zdobyłam taki jak na zdjeciu i odrazu pokazuje jak na mnie leży:P
-
do mnie dzis przyszla ta nieszczesna frezarka, nie chce mi sie na nia nawet juz patrzec, tyle wojny o nia bylo ech...wczorajsze buciki za 40zł latalam w nich wczoraj caly dzien i nie obtarly, sa rewelacyjne:)
-
Paulka super butki mi sie takie podobają na koturnie ale niestety ciężko z dobraniem do mojej chudej nogi bo bardzo a to bardzo chudą mam i nie moge nigdy dobrac nawet sandałków bo zaraz palce do przodu lecą jedynie co mi pozostało to tylko klapki;/ chociaż w nich tez mi nie raz leci noga do przodu;/
-
no widzisz krasta ja mam ten sam problem, dlatego kupilam, musialm kupic buty ktore maja na kostce pasek i to nie byle jaki pasek, taki porzadny ktory nie bedzie za bardzo pilowal tylko trzy,a dobrze stope, tez mi tak jezdza stopy, kupilam wsuwane kiedys z odkrytym palcem to je gubilam i zadne wkladki nie pomagaly, moja kol miala taki sam problem ale kupila buty na obcasie z odkrytym placem wlansie tylko ze zaplacila za nie ok200zł i pomoglo, to wazne jak jest but wyprofilowany, te drozsze napewno lepeij niz te tansze
-
wszystko zależy od tego jak szeroki jest otworek na palce lub ułożenie palców, najlepsze są wkładki na śródstopie żelowe lub piankowe
-
Paulka śliczne buciki, Elizabeth widzę, że dzieciaczki obkupione w śliczne ubranka:D, ja dzisiaj też dopadłam parę rzeczy w promocji dla młodej, jak znajdę chwilę to obfocę;)
-
Ja dzis w drodze do domu wpadlam na sekunde do House:-x
Załącznik 56884
Tunika na plażę i japonki w marynarskich kolorach:)
-
Cytat:
Napisał
krasta
Paulka super butki mi sie takie podobają na koturnie ale niestety ciężko z dobraniem do mojej chudej nogi bo bardzo a to bardzo chudą mam i nie moge nigdy dobrac nawet sandałków bo zaraz palce do przodu lecą jedynie co mi pozostało to tylko klapki;/ chociaż w nich tez mi nie raz leci noga do przodu;/
Ja mam to samo... u mnie tylko japonki tylko wchodzą w grę i to też nie zawsze.... Zazdroszczę wszystkim które maja takie sandałki na paseczki na obcasiku albo takie z paluchem odkrytym :(
Jedne udało mi się takie z paluchem zdobyć ale sa na meeeega wielkiej koturnie.
A i wkładki też mam już wszystkie wypróbowane... żelowe i inne cuda :/
-
-
Moje skromne ;-)
Ręczniczek, płyn, i 4 akrylki
-
Skromne ale za t imponujące:crazy:
ładniutkie kolorki i moja ulubiona firma:piatka:
-
-
evelyn ja uwielbiam te lakiery safari sama mam dużo kolorkow;p
a ja dzisiaj dormwalam lakier zmieniajacy kolor po bagatela 5zł;p
te ze szklanka jest na cieplo a te drugie na zimno baaajer;p
p.s. znalazlam tez lakiery magnetyczne po 6zl;p hahah
-
souki gdzie kupiłaś !? mów szybko :P Taka taniocha ?? Kurde fajnie taki lakierek sobie zakupić :P
-
-
kochanaa kupilam lakierki u nas na bazarku;p jak chcesz to powiedz jakie chcesz to ja ci zakupie tylko dolisz sobie koszt wysylki
-
Dotarła dziś do mnie przesyłka z sukienką .. bałam się ze będzie niedobra ale milo się rozczarowałam:)) Jest śliczna!
http://cdn1.stilago.com/Womendressstone_2382146.jpg
Zdjęcie ze stronki Markowe ubrania, akcesoria i buty z rabatami do 70% - klub zakupowy Stilago
-
U mnie problem z segracją ozdóbek zniknął po wczorajszych zakupach w Lidlu:skacze: Zakupiłam taki oto wieżowiec specjalnie do ozdób:cwaniak2:
http://pliki.wzorki.info/images/HLbE4.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/2nKLs.jpg
-
A ja wczoraj przywiozlam swojego pieska!!!!!!!!!!
-
Jade widziałam na fb :) słodziak :)
-