Jade super jajeczka będziemy malować!!:D ja też zamówiłam :))
Zdolniacha jesteś, cieszę się że masz zamówienia, dużo wytrwałości Ci życzę Słońce :kwiatek::kwiatek:
Printable View
Jade super jajeczka będziemy malować!!:D ja też zamówiłam :))
Zdolniacha jesteś, cieszę się że masz zamówienia, dużo wytrwałości Ci życzę Słońce :kwiatek::kwiatek:
Jade bluzeczka jest niesamowita :)
czy czymś zabezpieczyłaś te malowanki ?
Dzieki Pluszaczku:*,Soffii po wyschnieci przeprasowalam tylko bardzo goracym zelazkiem kilka razy.Niedlugo sprawdze jak sie zachowuje podczas prania recznego:)Dam znac
Jade prześliczne kwiatuszki...bluzeczka świetna...:love::love:
a ja wczoraj dokończyłam szkatułeczkę i pomalowałam na noc werniksem ;] oto i ona ;]
niby takie najłatwiejsze te kwiatuszki, ale inne jeszcze nie chcą mi wychodzić i dopiero ćwiczę ;]
a kolejna szkatułka czeka na pomalowanie :]
Red piękna!! napatrzeć sie nie mogę :slina:
Red,dziekuje:*Twoja szkatuleczka jest piękna!!!
red pudełeczko prześliczne....
od razu pudełka pełne uroku :)
Red wiedzialam, ze warto bedzie czekac na efekt koncowy :)
Jest boska, zrob wiecej i pochwal sie :)
Red super szkatulka
Jade woooooooooow Twoje malowanki powalaja na kolana .....a ta koszulka to juz w ogole kosmos....rewelka...daj koniecznie znac jak w praniu i ja chce zamowienie zlozyc na taka:D:D:D:D
Red szkatułka śliczna :love:
Jade bluzka wymiata .. :D jest śliczna .. Świeczki też boskie :)
Soffii śliczny kwiatuszek :)
Takie oto jajecka sobie pomazialam:)
A to moje następne pudełeczko
kremowe było gładsze :p
plusia szalejesz :D świetne malowanki :)
nooo dziewczyny nie mam slow
jade, piekne.. bluzeczka, wooow, ja sie tak przymeirzalam, przymierzalam, ale sie nie rpzymierzylam do pomalowania, pieeekna jest, jajka tez boskie
red, pieknie wykonane, widac, ze dbaszo szczegoly
pluś-nowe kwiatki, suuuper
plusham pieknie.. wszystko takie ladne wyrazne i dopracowane....
kurko dzięki :) szczegóły są najważniejsze :D
co to sa za kolory, ten niebieski i zielony :slina: :slina: ?:love:
Chyba nie zrobie az takiego balaganu jezeli napisze odnosnie mojej pomalowanej farbkami akrylowymi bluzki:) Jak pisalam wczesniej zostala zaprasowana bardzo goracym zelazkiem przez papier,lezala kilka dni zanim ja ubralam a dzisiaj ja wypralam recznie .Kwiatki nie puszczaly koloru,nie spraly sie sa caly czas takie same.Nic sie nie zniszczylo...wiec malowac ciuszki drogie kolezanki:)
Pomieszane metaliczne kolorki od dobrejrady ;) ten niebieski to połączenie dżinsowego niebieskiego i różu,a zielony to połączenie tego samego niebieskiego ze złotym ;)
LaVenda ale będziesz miała ładne pisanki na stole :D
A to moje stare szafki kuchenne-maja ok 20 lat. Były zielone, a teraz sa zielone z popękaniami (uzyty crack) -niestety kolor zielony determinuje blat. Na to proste czarno białe liscie stroke
Dziewczyny szalejecie i powalacie na kolana tymi malowankami :
Moje wieczorne malowanki- wypocinki
http://img600.imageshack.us/img600/3848/dsc07129m.jpg
http://img17.imageshack.us/img17/7471/21566471.jpg
Sweet-kan sliczne malowanki a 3. cuuudowna:)