Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Cytat:
Napisał
rudzielec
moj pan zazyczyl sobie na urodziny w ten piatek dwie fotelo-pufo-poduszki:D z kuleczkami w srodku:D
mam taki pomarańczowy :D Przydaje się :) świetnie się w nim książki czyta i..opala na balkonie :P
rudzielec ja go własnie wyrzuciałm :) ale u mnie miejsce zajmował i juz brzydko wyglądał - trzebaby było dokupic kulek.... no i strasznie grzeje ten styropian.... w lecie sie siedziec na nim nie da
---------- Dodano o godzinie 09:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:30 ----------
królowa a w jakiej kategorii szukac tych diamentów? bo ja jakos znaleźc nie moge :/
wiecie ja mam akurat taki układ sypialni, ze nie ma miejsca na jakikolwiek fotel czy pufe, a on lubi duzo grać i mu nie wygodnie siedziec na czyms bez oparcia, a to mu sie przyda;)
rudzielec bez dwóch zdań ze chyba na niczym wygodniejszym nie siedziałam :D tylko szkoda ze tak dogrzewa
Paczuszka z ImpressioNails :D
Załącznik 35888
a dzisiaj kupiłam sobie torbę na siłownię :D
Załącznik 35923
Cytat:
Napisał
julcia88
Julcia, poproszę o recenzję akrylków:D
---------- Dodano o godzinie 17:56 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:44 ----------
Cytat:
Napisał
zołzella
królowa a w jakiej kategorii szukac tych diamentów? bo ja jakos znaleźc nie moge :/
Ja nie królowa ale tutaj np są:
Wspaniałe KRYSZTAŁOWE KAMIENIE 6 kolorów b03 (1412763437) - Aukcje internetowe Allegro
KRYSZTAL KRYSZTALEK OZDOBNY DEKORACYJNY DUZY 5CM (1429234641) - Aukcje internetowe Allegro
KRYSZTAL KRYSZTALEK OZDOBNY DEKORACYJNY MALY 4CM (1429234642) - Aukcje internetowe Allegro
dziękuję za wyręczenie samaron. dokładnie z tej aukcji je kupiłam-wysyłka była expresowa:)
torebka wylicytowana za 22zł z przesyłką :)
tuniki i bluzo-płaszcz:
Bershka <3
Wszystko świetne! :love:
iv ile dałas za bluzo-płaszcz ? jesli moge spytac :)
Dzięki. :) bo widziałam takie na bazarkach takich.. ale w sumie nie przymierzałam, ani nie pytałam sie ile kosztuja ale utkneły mi w pamieci bo sie zastanawiałam nad nimi ale uznałam ze na razie nie potrzebuje.. ;)
Ja kupiłam dwa zegarki. Róż przypałowy mój, a mamy czerwony.
Dzis do mnie dotarły :D
Natalka i co fajne te zegarki są??
Polecam, bo fajne i tanie :)
Osobiscie mi sie bardziej podobaja te na dole.. ale ja chciałam z wyswietlana godziną i z podswietlana tarcza.. wiec wybrałam taki.. a ten czerwony co mama ma jest super :) tylko kolor nie taki jak na fotce.. tylko taki bardziej żywy i rzucajacy sie w oczy.. moja mama zadowolona :) no i ja tez... za takie pieniadze to nie ma co wybrzydzac ;P
natalia świetne te zegarki :)
i dupa z moim płaszczem - wystawili, a nie mają już szarego tylko czarne :/ i mają oddać mi kase, a tak się z niego cieszyłam
a do mnie dzisiaj przyszła paczuszka z belarte.
http://www.belarte.com.pl/fotki/Sztu...,1,250x188.jpg kupiłam za 40 zł, następnego dnia wchodzę na stronę, a ona już za 100 stoi. udało mi się hyy :skacze:
oraz
http://www.belarte.com.pl/fotki/Plyn...,0,250x188.jpgantyseptyk co śmierdzi rybą :]
xsunnyolciax fajna ta reka :) ale tak cena skoczyła ????
Ja taka reke w smietnik wywalilam bo palce sa twarde i wogle sie nie wyginaly.No chyba ze ta jest lepsza?
właśnie szukałam takiej żeby się wyginały i w tej się wyginają. wiadomo, nie jest to nail trainer hyy, ale zawsze coś, nawet fajnie się na niej pracuje :D
A to super,wazne zebys ty byla zadowolona:)bo moja jakas byla do d..
normalnie szczęka opada jak się ogląda te wasze zakupy :)