Ja kupiłam niedawno żel silikonowy z impressionails i płyn do zmywania:) jestem zadowolona, fajnie utwardza naturalna płytkę, i dobrze się trzyma, a płynem faktycznie można go usunąć nawet szybciej niż w 20 minut:0
Printable View
Ja kupiłam niedawno żel silikonowy z impressionails i płyn do zmywania:) jestem zadowolona, fajnie utwardza naturalna płytkę, i dobrze się trzyma, a płynem faktycznie można go usunąć nawet szybciej niż w 20 minut:0
Basiu super zakupy i ile pędzelków :)
Hehe Basieńka ja też pędzelki :)
A ja troszke sobie pokupowałam dostałam dwie paczuszki jak zrobie foty to wstawie tylko jestem zła bo wszystko pokupowałam w sobotę od razu zaplacilam przez allegro sprzedwcy wszyscy u których kupowalam od razu mieli pieniadze na swoich kontach dwóch w poniedziałek mi wysłali paczuszki we wtorek już mialam a na trzecia czekam z kosmetykami z clareny i cisza a dzis czwartek i ni ma
Do mnie wczoraj doszły bokserki TUNIKI BOKSERKI W EXTRA CENIE _ KOLORY tunika (1437124564) - Aukcje internetowe Allegro Jestem mega zadowolona.. bo takich bluzek z takim materiałem szukałam od bardzoi dawna i nigdzie nie mogłam znaleźć.... :love::love::love: jeden kolor mi pomylili ale jestem tak zadowolona ze nie pisze do nich.. ten kolorek tez piekny .. nie pogardze :D i zbieram pieniazki na reszte kolorów :skacze:
Natalia, świetne są!! Jakie kolorki wybrałaś? chyba i ja się skuszę :skacze:
bierz nie pożałujesz... tylko to taki rozmiar M i dośc duży dekold:D
ja wziełam: czarny, szary, biały, kobaltowy i chciałam jasny róż a przysłali mi taki jakis inny odcień różowego, ale ciezko go zidentyfikowac..
natalia a jaki jest ten materiał? :D
no nie wiem jak to sie nazywa ;P taki elastyczny.. no rozciagliwy.. i miły hahaha :D bez zadnych prążków itd.
Załącznik 36303
Nastepna wystawka ;)
Zamierzam przy najbliższym zamówieniu kupić taśmę perlmutową i może kredki akwarelowe.
do mnie przyszły tackie to co choco zachwalała :) super sa i jeszcze mi jedna potrzebna i super porzadeczek :)
elaxx76 tak na allegro i kurierem pobraniem za 15zł :D ale zamawiałąm jeszcze inne rzeczy tez ;)
---------- Dodano o godzinie 14:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:56 ----------
tutaj kupiłam
Tacka na ozdoby + 50szt. pojemniczków RENI-NAIL (1420446530) - Aukcje internetowe Allegro szkoda ze nie ma za niższa cene bez pojemników
swietne te bluzeczki:D juz sobie upatrzylam 4 kolorki:love:
a to moje dzisiejsze zakupy:love: juz sie ich doczekac nie moge
łooo, jakie platformy :wow: heh, wysokość robi wrażenie :D :D
to samo chcialam napisac...ja przy takiej szpili to by nawet kroku nie przeszla :P
spoko :D ja chodze tylko w takich albo w adidasach;)
w szpilce 13cm nawet biegac mozna:D
Wow:wow: ale szpila, matuś kochana ja nie wiedziałabym jak w tym ustać, a co dopiero chodzić. Ale przyznam szczerze, że te czarne ślicznie się prezentują:love:.
swietne agulusia, ja kupilam sobie dwie pary takich, dwa miesiace temu i.. nie moge, bo tego, brzuch ciazowy,
Dzisiaj przyszło do mnie takie coś. To coś to pas ciażowy, niebywale zmyslna szmatka. W nim:
eksponujemy brzuszek, a nie ukrywamy,
jest swietnym rozwiazaniem, gdy nasze koszulki z racji rosnacego brzucha podjezdzaja nam do gory, a spodnie zjezdzają pod brzuch.
Zakładamy wtedy na te "kurczace sie" ciuszki taki pas i ukrywa nam te wszystkie zjezdzajace dresiki i podciagniete do gory t-shirty. Jest elegancko i wyglada jakby tak mialo byc:nie_powiem:
Ja wzielam z napisem wyszytym cyrkoniami"puk, puk", ale są rózne
Basia ale zapas pedzelkow....potwierdzam sa swietne super sie nimi pracuje...farbki zele co tylko sa ok
Agulusia:o jakie szpilosy ale te 2 sa rewelka.... jakby byly nizsze to bym sie skusila:P
Kurka....fiu fiu...ja uwielbialam te pasy.....tylko ze wtedy nie bylo z napisami.....supcio....czekamy na foto na MODELCE;)
Zapomnij Niśka:skacze: Green Peace spojrzy na wzorki.pl, wezmie mnie za wieloryba i wciagnie do morza:skacze: