i to bardzo przyjazne najlepsze pod słońcem
Printable View
i to bardzo przyjazne najlepsze pod słońcem
Witamy Martusiaja
Cześć! :) Ja także chciałam się z wami przywitać. Jestem po kursie stylizacji paznokci. Ze względu na brak czasu (praca, uczelnia itd :]) pazurki robię dość rzadko, ale ostatnio "napadła" mnie wena, więc mam nadzieję, że uda mi się trochę poćwiczyć i poznać inne osoby, które także się tym pasjonują. :D
Witaj :hi:
czyżby wszystkich wywiało na "milionerów"??:)
Chyba raczej na niedzielny spacerek:)
hej dziewczyny :D
trafiłam tu do was przez pingera i chyba sie u was zadomowie o ile mnie przyjmiecie do swojego grona :D
jestem Iza :D
Hejka :D
Witamy witamy... Wal śmiało z pytaniami... I pamiętaj o najważniejszej zasadzie:
nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi (typu: No jak to? To pani nie wie??!!)
cierpliwości u nas w brud, więc zniesiemy każdy trud
by zrozumieć, wytłumaczyć
i też przy tym nie dziwaczyć...
Witamy z otwartymi ramionami :) i liczymy że się u nas zadomowisz :ok:
co to jest pinger :D ?
no własnie też się zastanawiam... co to? ten pinger?? :D
Witam wszystkich nowo przybylych:)na Najlepszym Forum na necie:):)
Witam was wszystkie ktore przybyly na ta strone...no i pewnie bedziecie zadowolone..:)
ja rowniez witam was dziewczeta, rozgosccie sie jest tu bardzo przyjemnie i dobrze trafilyscie !!!
pinger.pl - miniblog, czyli blog bez wysiłku
a skąd wiem... z reklam na pudelku... a co to pudelek??
http://www.pudelek.pl/:P:P:P
:koffaa: WITAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam wszystkich!!
JAk już pewno zauważyłyście mam na imię AGA:P
jestem tudentką II roku ekonomii,pracuję w banku, a w wolnych chwilach zajmuję się paznokciami. jak na razie tylko i wyłącznie swoimi i pewnie tak zostanie przez dłuższy czas, bo jestem dość "zielona" w tym temacie:)
na blogu u pewnej dziewczyny własnie na serwisie pinger zobaczyłam link do waszego forum i stwierdziłam że chcę tu należeć :D
dzieki za miłe powitanie :D jak tylko znajdę chwile rzuce cos od siebie :D
jednakże egzaminy końcowe się zbliżają musze się uczyć...
czy ktos w tym roku kończy technika usług kosmetycznych?
Witam :) :przytul:
Witam wszystkich obecnych na forum, jestem tu nowa i mam na imię Ewa.
:] Pozdrawiam
Witam wszystkie dziołszki :)
witam witam !!!
Witam wszystkie kobitki:) Mam na imie Maja i jestem tutaj nowa. Chociaz zauwazylam ze jest bardzo mila i sympatyczna atmosfera. A wiec czuje sie jak u siebie:) Niestety z braku czasu niezajmuje sie zawodowo stylizacja pazurkow, ograniczam sie tylko do tego aby moje dlonie byly wizytowka w pracy:) Dziewczyny widzac Wasze pomysly coraz bardziej zastanawiam sie nad zmiana zawodu:) Gratuluje Wszystkim i pozdrawiam
witam nowe forumowiczki :)
majkarodzik może nie zmieniaj zawodu ;) ale przyłącz się na początek do pasjonatek ;) :D i próbuj swoich sił po godzinach :)