super pazurki...
Printable View
super pazurki...
moje małe dzieło dzisiejsze:)
no a to ślubne fernche :)
śliczne:)
bardzo ładne frenchyki :)
Majka moje pierwsze frenche na tipsach były koszmarne w prównaniu do Towich tu zaprazentowanych :kwiatek:;)Trzeba mieć ładną długa płytkę do nich aby efekt był fajny ;]
Edit eksta :good:
koleżanko droga i nicku spokojna88 widzę że jestes pasjonatką i chyba zaczynasz więc taka rada od starej ciotki:P:
linia i pazurki są ok:good: ale jakbys zainwestowała w coverek to sama zobaczyłabyś róznicę... fajnie wydłuża płytkę i odrostu później też nie widać:) nie gniewaj się za mój post, ale chciałam Ci tylko pomóc w "podnoszeniu" kwalifikacji.
Dzidzia rewelka:)
mojej cioci :)
http://images44.fotosik.pl/151/7be5b624054f13ea.jpg
slicznosci-w moim guscie
taki sobie french
http://images37.fotosik.pl/122/7bf46853f6018d5a.jpg
oldka Bardo ładne delikatne frenczyki:good:
Edit,Dzidzia,Spokojna super pazurki
Dzisiaj pokaże kolejne nowe pazurki.
Załącznik 4935
bardzo ladne i tak estetycznie wykonane,jakiego uzywasz zelu do frencza,koweru??
kasiasssss Dziękuję bardzo:przytul:
Zele mam z PB Biały tradycyjny z PB i cover tez z PB.Jestem z nich baaardzo zdowolona ale troszke drogie i teraz zamówiłam od DR jak przetestuje i sie sprawdzi to pewnie zmienie:)<Bo są tansze
chce sie na cos przerzucic ale jak drogieto takze szukam dalej,dzieki za informacje
sliczne te frenczyki dziewczyny robicie podziwiam was
Oldka bardzo ladna stylizacja..:)
dzięki za szczerość a gniewać się nie mam o co:) nie umieszczam fotek po to żeby tylko były chwalone ale także jeśli jest coś nie tak to aby ktoś udzielił mi dobrej rady bo chyba po to tez tutaj jesteśmy:)
tak rzeczywiście zajmuję się paznokciami już tak częściej i więcej od niedawna a więc rady i krytyka również mile widziana:)
Oldka bardzo ciekawe zdobienie:good:.
A to są paznokcie Izy (ziziz) zrobione na wczorajszym spotkaniu.
Wreszcie je zobaczyłam:) cudeńka:)
Ale tu duzo ciekawych frenchy sie namnozylo.
mmmmmmm ostanio mam świra na punkcie frenchy w V ;] ;]
ivonna70 śliczne te pazurki