piknie:skacze: słodko:D no bomba:kwiatek::D
Printable View
piknie:skacze: słodko:D no bomba:kwiatek::D
dzieki dziewczyny, laleczka wyszla z Emi, nie?:skacze:
:wstydek:
dorzucam swoje,furora nieziemska,dziewczyny myślały,że to moje wlasne rzęsy :skacze:
dziękuje Qrko moja :* za wszystko :* :przytul: :kwiatek:
Załącznik 29686Załącznik 29687Załącznik 29688Załącznik 29689Załącznik 29690Załącznik 29691
Emi no super...to jaki to tusz?:leze::leze: pieknnie teraz normalnie chlop musi pilnowac co by Cie nikt mu nie porwal:P
nie bylo mnie chwile, a tu takie nowe forumowe cudenka :) super Kureczko :D
Fajnie, ze sie podobaly Emi:skacze: mam nadzieje, ze sie dobrze bawilas:D:D
Dziewczyny rewelacyjne rzęski... napatrzeć się nie mogę!!
kura ja mysle ze powinnas isc do mam talent:D hehe zajebioszcze!:))))))))))
kura rewelacja :D:D:D
emi bosko wyglądasz :skacze::skacze::skacze:
Piękne rzęsiska!!! Marzą mi się takie:)
extra są te rzęsy :) sama bym takie chciała, bo swoje to ja mam takie króciutkie :(
Nicola to smigaj do jakiejs znajomej zaufanej kobitki na rzeski :D
Tylko sie nie śmiejcie!!! Wklejam zdjęcie mojej modelki ze szkolenia. To jest moja pierwsza praca -najpierwsza w zyciu. Widać dużo niedociągnięć- np- w lewym oku rzęska przy nosie gdzieś powędrowała i jest duzo pustego miejsca na rzeski ale .... to bylo na szkoleniu i juz cierpliwość mi się skończyła:D
Nie w lewym a w prawym oku.
Moniula ja się nie znam od strony fachowej, ale jak bym Twoją "modelkę" spotkała na ulicy to napewno by mi się jej rzęski podobały! A tej jednej bym nie zauważyła;)
Rada jest jak zwykle jedna... Ćwicz:D
a to moje oczko :D
http://images41.fotosik.pl/332/999fddf17c131bb7.jpg
piękne !! jak mi się podobaja takie dłuuuugie rzęsy :slina:
Moniula ja tam sie tez od strony fachowej nie znam ale mi sie podobaj:D
Anus Twoje oczywiscie tez sliczne:D ja mialam jakos taj dziwnie zrobione ze przy samych kacikach nic nie mialam:( a Ty widze super do samego konca;) wstawie foto chociaz juz dawno nieaktualne bo juz tylko kilka mi zostalo;)(znajoma mi robila)
bombowy efekt jest ja tez chce takie
moniula calkiem fajne rzeski, co ty chcesz, wg mniew troszke ta jedna powedrowala, bo za dluga na kacik, ale tak to sa super przeciez;]
annosia, ladne rzeski, ale rzeczywiscie kaciki wewnetrzne niewykonczone, po prostu dziewczyna nie wkleila ci tam rzesek, ale i tak wygladaja slodko:skacze:
center, super.. jak rozumiem dolna powieka to tusz...:D czy tez przedluzyli?
no coraz wiecej zdolnych kobitek rzesowych nam sie zbiera :leze:
center piekne te twoje oczko.
e u nas chyba niewiele albo wogole takich osob nei ma co przedluzaja dolne rzesy bo to juz szkolenie "master"trzeba miec a to u nas stosunkowo nowa rzecz wiec chyab jeszcze nie ma osob ktore by szkolily w tym zakresie ale nie orientuje sie az tak;)moze wy cos wiecie? mi kumpela z Anglii mowila ze sa takie szkolenia ale tam u nich i tez niewiele jest takich osob ktore szkola:]
RZĘSY,Przedłużanie rzęs,klej Supermocny!!! (1204242121) - Aukcje internetowe Allegro co myślicie o tym kleju???