-
Odp: Szkolenie forumkowe- prowadzone przez ANNAMON79
Cytat:
Napisał
dzidzia19841210
żałujcie że Was nie było ,będziemy miec pazurki które nam zrobi ANIA!!!!
no dalej, dobijcie mnie jeszcze ;(;(
-
Ale dziewczyny wam zazdroszcze, mam nadzieje ze kiedys jeszcze na takie warsztaty dotre,naumiem sie jeszcze wiecej a przedewszystkim was poznam osobiscie:)
-
suuuuper było na warsztacikach... szkoda że czas tak szybko leci... i szkoda że nie zrobiłam fotki mojego dziełka zanim dzidzia się ich pozbyła ;) :D
a pazurki robione przez dzidzię były zrobione na lakierze żebym mogła to bezboleśnie zdiąć :D dlatego w trakcie piłowania już podeszły powietrzem i przy skórkach nie najlepiej wyglądają ;)
-
Aj dziewczynki, Ani córcia wraca dzisiaj do kraju. Tak się cieszę, bo bidulka była wczoraj załamana i taka smutna.:yess::yess::yess:
-
No to świetnie że wszystko się ułożyło... Ania napewno już szczęśliwa... buziaczki dla was wszystakich :*
-
kiciula dorwałysmy , pozniej beda zdjecia :skacze: na razie sie relaksujemy przy kawce, cieplutko i milusio :D
-
Hahahah ale Ci dobrze Slonce ty sie szykuj do mnie,a tak pozatym cos mi wpadlo do glowy i pomyslalam o Tobie:)buzka i milej zabawy
-
-
suuuuuuper dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!
moje gratulacje dla wszystkich no i oczywiscie dla organizatorow i szkoleniowca!!!!!!!!
kawal dobrej roboty zescie zrobily dziewczyny-----------
hlip.hlip.hlip a mnie nie mooooooglo byc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo wy tak daleeeeeeekoooooooooo
-
Dziękuję kochane za wspaniałe szkolenie. było suuuuuper!!! :) no to kiedy powtórka z rozrywki? (tylko tego pana najpierw trzeba bedzie w jakiejs klatce zamknąć zeby nam nie przeszkadzał :P)
pozdrowienia od "dziewczyny z różowym kuferkiem" :P
-
Cytat:
Napisał
ivonna70
Napisz do Ani na PW, to dowiesz się wszystkiego.
No to wklejam parę fotek z wczorajszego spotkania i nasze paznokcie przed i po instrukcjach ze strony Ani.
Najlepsze jest w tym że pisałam i nie otrzymałam żadnych wiadomości hmm... no niec chyba muszę szukać dalej :huh:
-
pinusia6 może poszło nie tam gdzie trzeba, nie rezygnuj, Ania jesta dobrym nauczycielem, świetnie tłumaczy i pokazuje... warto się do niej dostać :) a skoro nie możesz przez forum się dopukać a jesteś ze Szczecina to znajdź Centrum Szkoleniowe Olymp ul.Skorpiona 4/6 71-771 Szczecin i osobiście porozmawiaj :)
-
Cytat:
Napisał
iwa1223
pinusia6 może poszło nie tam gdzie trzeba, nie rezygnuj, Ania jesta dobrym nauczycielem, świetnie tłumaczy i pokazuje... warto się do niej dostać :) a skoro nie możesz przez forum się dopukać a jesteś ze Szczecina to znajdź Centrum Szkoleniowe Olymp ul.Skorpiona 4/6 71-771 Szczecin i osobiście porozmawiaj :)
Nie jestem ze samego Szczecina, ale miałabym możliwość zatrzmania sie tam dlatego pytam o kurs w Szczecinie. No z tego co się składa to dobrze wysłałam ale niestety pani Anna nie odpowiada. No cóż trudno :/:
-
Ania jest dalej na szkoleniu ! niema dostępu do internetu wróci na pewno odpiszę :)
-
No zobaczymy jak to będzie. No nic mimo wszystko dziękuję :)
-
no tak zapomniałam że ona została do poniedziałku... odpisze napewno albo zadzwoń do niej... nr. tel. znajdziesz w tym temacie gdzieś nna początku chyba... poszukaj
-
kurcze, nie moge tego czytac, tak mnie zlosc i zazdrosc zzera , ze nie moglam byc z wami. Zrobcie nastepne szkolonko chociaz blizej centrum,plisssssss:rolleyes:
-
dziewczynki chciałam WAM WSZYSTKIM bardzo ale to bardzo podziękowac za PRZEMIŁE towarzystwo, ziziu Tobie za trud, który w to wszystko włożyłaś :*:przytul: szkolenie było naprawde za******e, Aniu Tobie też za czas, który nam poświęciłaś i za to, że w ogóle z Ciebie taka fajna babka z jajem :*:przytul: bardzo cieszę się z tego, że mogłam wziąć udział w tym szkoleniu :D i mam nadzieję, że to nie pierwszy ani nie ostatni raz, kiedy mogłyśmy się spotkać.....JESTEŚCIE KOCHANE !!!!!!
-
Cytat:
Napisał
unita
kurcze, nie moge tego czytac, tak mnie zlosc i zazdrosc zzera , ze nie moglam byc z wami. Zrobcie nastepne szkolonko chociaz blizej centrum,plisssssss:rolleyes:
he,he,he pociesz sie ze nie tylko cieeebieeeee-mnie tez i to w dodatku u mnie w rodzinnym miescie bylo!!!!!!!!!!
-
Cytat:
Napisał
dzidzia19841210
a my jeszcze robimy hihi :skacze:
---------- Dodano o godzinie 01:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 01:37 ----------
ps. a Ania to cyborg :D
żałujcie że Was nie było ,będziemy miec pazurki które nam zrobi ANIA!!!!
DZIDZIA!!!!!! rob foty wszystkich waszych pazurow i wstawiaj....czekamy :D
-
Ja chciałam BARDZO ALE TO BARDZO podziękować naszej ZIZI za to że zorganizowała i mimo trudów doprowadziła wszystko do końca !!! Ziziu jesteś wielka !! i proszę Cię Skarbie nie martw mi się :***
Takie ogromne cieplusie serducho dla Ciebie za to wszystko !!!
http://c.wrzuta.pl/wi7154/5a019ca900...0/duze%20serce
:kooffa:
-
Cytat:
Napisał
iwa1223
no tak zapomniałam że ona została do poniedziałku... odpisze napewno albo zadzwoń do niej... nr. tel. znajdziesz w tym temacie gdzieś nna początku chyba... poszukaj
Podejrzewam, że teraz nie ma za bardzo czasu, a ja nie chcę przeszkadzać. Poczekam jak wróci może odpisze:) Byłoby super :good:
-
rozumiem pinusia6 :) Ania napewno odpisze, to świetna babeczka ;) (Aniu chyba nie pogniewasz się za babeczkę...) :D
-
dziewczyny czekam na wasze adresy meilowe.:):):):)reszte zdjęć dodałam:*:*:*
-
Cytat:
Napisał
pinusia6
Witam ;)
Może tu ktoś byłby łaskaw mi napisać na temat indywidualnego kursu u ANNAMON79?? Ktoś może był?? Jestem tu nowa i troszkę zielona :P
Bardzo bym była wdzięczna :D
Pozdrawiam ;]
Cytat:
Napisał
pinusia6
Najlepsze jest w tym że pisałam i nie otrzymałam żadnych wiadomości hmm... no niec chyba muszę szukać dalej :huh:
Ania jest jeszcze w Bielsku i nie ma dostępu do neta, więc nie ma jak Ci odpisać. Trochę cierpliwości nie zawadzi.