ja używam AllePaznokcie Clear, White i Perfect Pink French :D
Musze sobie jeszcze inne kupić :D
Printable View
ja używam AllePaznokcie Clear, White i Perfect Pink French :D
Musze sobie jeszcze inne kupić :D
a ja zrobilam sobie zamowienie na tele golden nails teraz zobaczymy jak sie na nich pracuje:)
Właśnie dziś zrobiłam zakupki w Alessandro:skacze: jutro będę testować żelki ale....zastanawiam się nad jakością lakierów do paznokci. Może któraś z Was coś na ich temat powiedzieć?
Ja pracowałam na prestige.Ostatnio jednak będąc na zakupach z realu,zakupiłam na nowym stoisku żele exfashion.I jestem mega zadowolona (używałam jak dotąd clear,beige i french)Wczoraj zakupiłam też kamuflaż ,który jutro idzie w ruch :)
Cena ta sama co za prestige a jakos wydają mi sie jeszcze lepsze.Łatwe w obróbce,nie rozlewają się a paznokcie trzymaja się juz 3 tydzień i ani sladu zapowietrzenia,zżółknięcia i innych pierdół :)
Takze polecam te które wymieniłam.Mam też od nich primer i cleaner i pracowałam na tych produktach.
Nie polecam jednak pilników od Nich gdyż sa jakieś tępe i nie da się nimi nic zrobić.
A jeśli chodzi o serie Pro White? Bo ja mam z nimi problem:placz:
dziewczyny co sądzicie o tym żelu BLACK PRINCE *** MegaStrong ŻEL UV lux*** 15ml (1020917681) - Aukcje internetowe Allegro
http://forum.wzorki.info/sprzet-do-p...ecacie-13.html
następnym razem po prostu wpisz w "szukaj":*
a czy miałyście do czynienia z tymi żelami GENCO ACTIV
ŻEL UV CLEAR 15g 100% GENCO - ACTIV (1039777473) - Aukcje internetowe Allegro
niestety nigdzie nic o nich nie znalazłam
Ja uzywam tylko IBD jak dla mnie sa najlepsze
ja mixuję ;)
Prestige ,Astonishing, Abc Nailstore, Pepoonails , IBD ...
mam też ExFashion ze stiska w REalu - cover - jak dla mnie pieniądze wyrzucone w błoto :/
kiepsko się utarwdza , kolor mielonego mięcha - taki rdzawy jakiś :/ źle się go nakłada ....
Ja jestem poczatkujaca i wybrałam allepaznokcie i nie powiem w sumie jest niezły;) ale biały żel jest totalna pomyłką, nie wiem moze ja akurat na jakis felerny trafiłam ale nie polecam. Ale za to pink jest naprawde świetny, duzo lepszy niz np. naildesign:):) Chciała bym teraz spróbowac SILCARE kolezanki mi go polecaja a tu tez widze ze sporo osob je chwali;);)
Ja niedawno kupiłam żele z Gabrielle, niby tanie i marka niezbyt popularna ale świetnie się poziomuja a cover ładnie kryje, jednak nie umywają się do tych moich z SPN
u mnie wlasnie w realu otworzyli stoisko z tym exfashion i chodze i patrze po roznych forach kto tego uzywal :D:D mam zle doswiadczenie w tego typu stoiskach ;d
kupie u nich clear bo akurat mi sie konczy to zobacze czy jest dobry ^^
Woszczur polecała od nich ten żel white bardzo gęsty.
Ja pracowałam zawsze na żelach SF, ale kiedyś na targach kosmetycznych zakupiłam sobie jednofazowy żel mało znanej marki La Rosa i muszę powiedzieć, że byłam z niego zadowolona...:)
dziewczyny ta firma exfashion to jest tak :
allepaznokcie mieli wspólnika ale cos im sie razem nie układało i się rozdzielili i powstała nowa marka ... tak mi powiedzieli w sklepie
Ja jak juz pisałam(i zachwalałam)że mam produkty z exfashion ...mam kilka zastrzeżeń...żel clear-jeśli chodzi o budowanie na tipsie-bez zarzutów...ale chcialam sobie zrobić na formie...żel się nie utwardzał,nie utwardza się też po wymieszaniu z brokatem...Kupilam z prestige i wypas.I ten z exfashion mam tylko do frenczy bo tak to fajnie sie p;racuje ale juz go nie kupie bo wolę uniwersalne a nie potem 10 clearów i każdy do czegoś innego.
Mam też jakiśtam pink...niby cover to jest ale to taki kryjący w 50% ale kolory śliczne(beż i róż) do frencha czy na nadanie odcienia kryjącemu coverowi fajnie daje ale juz go nie kupie bo wole mocniej kryjące.
Żel biały french-polecam i kupię jeśli mi braknie
Formy-sztywne z mocnym kllejem-polecam!
Cleander,primer-godne polecenia
klej-do cyrkoni,,koronek tak,do tipsów -NIE
Pilniki-porażka
Żele 5ml pięknie pachną,pewnie mają zachęcić do kupna większych ale te wieksze już tak nie pachną;]
Moja ocena?Ceny te same jak prestige.Wole kupic bilet za 3zeta jechac to katosów i miec w 100% zadowalające mnie produkty.Jako dodatek-jak najbardziej ale jako podstawa-nie
ja wlasnie zakupilam na probe clear, szablony i akrylowy cover.. co do covera to sprawdzalam na tipsie i jest ladny odcien, kryjacy... bede teraz sprawdzac na paznokciu czy sie trzyma :)
Ja odkąd skończyłam kurs pracuje na Golden Nails - strong, jednofazowy gęsty, french white, cover i mam kilka kolorowych żelików i z ręka na sercu szczerze polecam, strong na forme superrrr, cover super odrazu na kursie wpadł mi w oko, kolorowe żeliki fajne, ładnie kryją, reszta żeli jak najbardziej ok i jak narazie nie zamierza ich zamieniac na żadne inne :)
A ja mam problem z dobraniem żeli... Niedawno postanowiłam się przerzucić na IBD i nie wiem... jakoś się zawiodłam. Rzeczywiście pracuje się super, Builder jest gęsty, fajnie się nim buduje paznokcia, Pink Builder ma ładny kolor - lekko kryjący, w sam raz na french... ale za to biały: nie wiem czy to ma być mleczny czy o co chodzi, jak robię nim końcówkę to jest taki jakby półprzezroczysty. Może to dla mnie taki szok bo wcześniej używałam White Extreme z Nail Design. Ciężko mi też wyczuć Bonder (na buteleczce pisze Primer Bonder)... Zamówiłam zestaw Introductory Gel Kit, razem z instrukcją. Zrobiłam sobie paznokcie zgodnie z instrukcją... Bonder odsączyłam, do lampy i potem reszta... po trzech dniach pęcherzyki, po tygodniu dwa zaczęły odchodzić! Nigdy mi się tak nie działo, a wcześniej robiłam na żelach Nail Design + primer bezkwasowy i trzy tygodnie bez "bąbelków", a dodam, że mam paznokcie problematyczne. Nie wiem czy coś robię źle z tymi IBD, czy o co chodzi... Teraz kolejna próba z IBD. Postanowiłam zrobic test: primer kwasowy + Bonder IBD + biały z Nail Design + Builder IBD + Clear IBD. Jak to nie wytrzyma to chyba zrywam z IBD:P Wracam do dobrego, taniego Nail Design...
Czy któraś już miała takie przeżycia z IBD?
Ja w koncu wyprobowalam zelki Goldenkowe i jestem super mile zaskoczona!!!Pracuje sie na nich swietnie przynajmniej mi duzo lepiej niz PB i SPN-swietnie sie piluja i w ogole miodzio!
Ja właśnie sobie też zakupiłam żelki Golden Nails, super się poziomowały, ale kupiłam sobie ten niby gęsty i on wcale nie jest taki gęsty. Może ktoś ma porównanie z tym strongiem i czy ten strong jest gęstszy? Jeśli chodzi o ich trwałość to jeszcze nie wiem, ale jak sprawdzę to dam znać :)