ale szkoda że tylko na szpice ja niestety nie umiem ich robić ale może będzie jakiś inny konkurs
Printable View
ale szkoda że tylko na szpice ja niestety nie umiem ich robić ale może będzie jakiś inny konkurs
ja za chwilkę głosuję, ale moim kryterium będzie zgodność z tematem. Przyznaję się bez bicia, że moja praca jest okropna technicznie a nie miałam czasu na poprawienie defektów, ale zdobienie i aranżacja zdjęcia są jak najbardziej grzeszne :D Tak więc nie będę patrzeć na jakość techniczną a innowację ;)
i moje glosy juz poszly :)
zagłosowałam ponownie ale tym razem nie dostałam potwierdzenia
Czy nadal obowiazuje termin do 29-go?
wlasnie chcialam spytac o to samo :)
też zagłosowałam :)
raczej tak. ale jeśli ulegnie zmianie to na pewno was o tym poinformujemy.wielkimi czerwonymi cyferkami. :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
Zagłosowałam drugi raz :)
a ja dla odmiany nie mam pojęcia która to była praca, czekam na wyniki:) mam nadzieję że te które wybrałam wygrają:)
i zagłosowałam ponownie:D
i ja... i chyba nawet zmieniłam nieco swój głos.. ;)
a tak w ogóle.. to moze dobrze by było jakos wyswietlić na głównej stronie informacje ze głosowanie od poczatku.. bo ja weszłam w ten temat całkowicie przypadkiem.. bo takto myslałam ze dalej przeprowadzana jest zwykła dyskusja na temat konkursu a tu szok...łamanie regulaminu :)
temat został otwarty. wszystkie spekulacje na temat podjętej decyzji będą usuwane. a temat ponownie zamknięty. PROSZĘ NIE PISAĆ NA TEN TEMAT.
Czyli ci wszysty co głosowali to mają jeszcze raz głosować?? czy jak?
tak kochane zaczynamy od poczatku ;)
nio ja juz oddałam ponownie swoje głosy
zagłosowałam ponownie....chociaz wizja miejsc zmienila sie znacznie :)
głosik oddany :nie_powiem:
nie było mnie zaledwie 12 dni a tu tyle do nadgonienia, że nie wiem gdzie mam nosa wsadzić :skacze::D dziewczyny prace rewelka - muszę przetrawić i wybrać najlepsze a podoba mi się 5 prac wyjątkowo:love: nie mogę się zdecydować!!:o
zaglosowalam ponownie:D
Ja również zagłosowałam :)
więc wyników pewnie dziś nie będzie?
wyniki miały być ogłoszone w ciągu 2 dni roboczych, a mamy święta!!!:):)
zagłosowałam..... dziweczyny prace są super!!! myślę, że wygrana będzie niespodzianką bo nie sposób wytypować lidera - tyle różnych pomysłów i interpretacji:skacze::good: