nie. ale ty jesteś w jury. i tam głosujesz.:skacze::skacze::skacze:
Printable View
ja nie poznaje niczyjej pracy :wstydek: ale stwierdzam, że sporo jest pięknych i ciężko będzie mi wybrać nagrodę publiczności :wow:
hehehe a ja poznałam Woszczurka, Dymci, Rudi, Plushaka...ihihihihihi myśle że jeszcze jedną poznaję ale nie jestem pewna :P Uff Jade na weekend i jak wróce na świeżo wyniki bedą :) ihihihi
po glebszym przygladneiciu.. DOMYŚLAM sie 4 prac hihi
ale tylko doMYŚLAM ;]
a ja się dwóch domyśliłam :)
uh no i po setnym obejrzeniu prac oddalam glos :D
prace naprawde są piękne jestem pod wrażeniem
:soczek:
a ja sie juz nie moge doczekac wynikow:D
też czekam i czekam i się doczekać nie mogę :D
Ja też czekam a wyniki, ale pocieszam się, że to w sumie już niedługo :)
Do wtorku pewnie wieczorem poczekamy :) Ale to tylko dwa dni!!
Zaraz zaraz w opisie konkursu pisze, że wyniki będą podane do 15 grudnia czyli 14 grudnia o godzinie 23.59 zasiadamy przed kompy i sprawdzamy wyniki :P a tak na poważnie to ja mam załamke :( czemu Wy takie piękne prace robicie i nie dacie bidnej Skajler wygrać cooo?
Hehe słuszna uwaga Skajler. Jak do to do:D
to samo bym mogła powiedzieć:D
skajler-jakby nie patrzec masz racje :)
a ja to nawet nie mysle o tym konkursie-nie mam teraz glowy a wyniki to nie wiem kiedy zobacze-moj maz zaplanowal na wtorek przeprowadzke a na nowym nie bedzie neta :( jego brat dal nam swoj stick do bezprzewodowego neta ale to dziala jakby chcialo a nie moglo wiec du...
dziewczyny liczcie się z tym że może nie być wyników w terminie:(:(:(
rozumiemy spoko spoko zizia my tu sobie tylko tak marudzimy, nie będziemy złe, więc nami absolutnie się prosze nie przejmować:D Takie są baby przecież:D
No a jak, cóż za życie byłoby bez naszego marudzenia - szare i ponure ;) faceci by nie mieli celu w życiu jakby baby zaspokojone były :P
ej jury a co wy przez 15 dni robiliscie?wode chlaliscie? zamiast prace oceniadc
mała - spokojnie ;)
przeciez sie nie pali i nie ucieknie ;)
hahah zartuje
ale mam nadzieje ze do 22 beda bo ja we wtorek 22 grudnia do pl jade i tam nie bedzie neta
spoko :) ja już nie mam szkoły w tym roku więc pogonie jury w tym siebie :D :hura:
w tym siebie :D
a jak to zrobisz? :D
...byle skutecznie ;]
hahaah to sie goncie
bo my chcemy wyniki
i chcemy fotki powklejac