no i komplecik -wczoraj ukończony ;)
Załącznik 20894Załącznik 20893
Printable View
no i komplecik -wczoraj ukończony ;)
Załącznik 20894Załącznik 20893
Emilia B., delikatne, ślicznie się mienią. Cudowne :)
prześliczne są :D
czemu ja nie umiem zrobić edge ?:(
Emila śliczności te Twoje edzie ;)..kurde ciekawa jestem czy ja bym potrafiła sobie takie zrobić...wygodne są w noszeniu? czy szpic lepszy?
dla mnie edzie i pipki najlepsze :) mam niby długie a tej długości nie czuję :)
Powiedz mi Emilo jeszcze jedno po zgięciu kształtu na edge to forme zaciska się na palcu czy jeszcze przed włożeniem na niego ? (pytam bo nigdy nie robiłam a chce spróbować)
no ja zaginam formę (tylko na środku, po bokach nie) podkładam pod pazur i nakładam akryl, formując już gotowy kształt :) i naturalnie zaciskam zaciskarką :)
Dziękuję :przytul: a jeśli zegnę formę tylko po środku to żel mi nie spłynie? bo bedę robiła żelem, akrylu mam za mało :/:
nie wiem bo nie robię żelem...może weź palec odwrotnie wsadź to idealnie spłynie tam gdzie jest edziowy kant :)
a jak się nosi ten kształt? bo ja noszę długie szpice i te dla mnie są najwygodniejsze
Emila, Bożena - dziękuję za wskazówki :)
królowa no mi jest bardzo wygodnie-lepiej jak w szpicach :) no ale wiadomo każdy woli co innego ;)
no slicznie wyszly
Emilia przepiękne
No i wkoncu cos tam namotałam
Załącznik 21031
Piatyelek no po prostu cudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a tygrys wymiata :skacze:
Emilka i piatyelek wy to skubanice jesteście przeokropeczne!!!! :wow::wow:takie cuda tworzycie ze w kompleksy popadam a buuuuuuuuu
superaśne są !!:good: tygrys mi się strasznie podoba :D:D
jaki tygrys............... o.O cudne!!!! :D :skacze:
Piatyelek normalnie cud, miod i malina :)
no i tygrys tez :P
zaczepiste :)
piatyelek :slina::slina::slina: cudne...a ten tygrys to już wogóle...moja choroba panterkowo-zwierzakowa postępuje chyba i przeistacza się w bardziej zaawansowany stan :D
a to moje konkursowe :P:D tematem było :'Stal,metalowe elementy'
Załącznik 21038