raz się żyje
Printable View
raz się żyje
Moje ozdoby:D dzisiaj przyslali teraz pudeleczka musze pokupowac:)
zaszalałaś Jade:D
Jade gratuluje zakupów :kwiatek: !! Ale kolorowo ! piękne zywe kolory !! No to czekamy na kolorowe pazurki :>
ale wymyslili french:(
Jade super zakupy
ja ostatnio pokupywałam sobie bluzeczki jedna granatowa w kropeczki biale, potem kremowo z gumkami i piorkami, i tunike taka dlugo w pastelowych kolorach bez przymiezania i jak w domu przymiezylam to sie okazalo ze dekolt mam do pepka:Dheheh ale cos wykombinuje:D
A do mnie przyszło wczoraj 98 woreczków z ozdobami - z przesyłką zapłaciłam 30.50 :))
Ta kwota to chyba funty? A nie zlotowki
Madzi chyba chodziło o coś takiego :)
Ozdoby-Brokaty zestaw 60 szt. NAJTANIEJ NA ALLEGRO (672433438) - Aukcje internetowe Allegro
A ja kupilam sobie przed chwila taka posciel jak na tym lozku:Di farbe do klakow :)
Jade super pościel:) ja w przyszłym tygodniu musze pojechać na zakupy, bo już nie wytrzymam dłużej ;P
dzieki,dzieki chorowalam na nia od dluzszego czasu ale czekalam na promocje no i wlasnie byla:)
warto było czekać Jade:) mi się marzy taka z króliczkami playboya :wstydek:
Miminko widze że obie chorujemy na playboya :P mi sie podoba taki jeden zegarek.. ale szkoda mi dać 400 zł za zegarek który pewnie zgubie znając mnie :D
oo a masz może jakąś fotkę albo linka do tego zegarka?;P ja tam jeszcze nic nie zgubiłam ale 400zl też bym nie dała za zegarek:)
jak ostatnio byłam na malowaniu twarzy to takim 2 dziewczynom malowałam króliczka playboya na dekolcie....;P
miminka to dla Ciebie:) tez takie byly ale to raczej dla moich corek:skacze:
Hihi Natalia tez ma taka tylko rozowa i z koronka doszywana,psiapsiolce kupilam czarna lakierkowana:)Madzia a czemu ty zes do Argosu nie poszla jak bylas w anglii tam pelno rzeczy z kroliczkami playboya:)
Jade dla mnie też może być, bo ja na razie sama śpię więc taka by wystarczyła:P
Natalia jak Ci sie nie podoba ta torebka to ja chętnie wezmę od Ciebie tą w panterkę :love: :love: :love: gdzie ją kupiłaś??
moja mozecie zobaczyc w temacie o lumpeksach:)
dowiedziałam sie po fakcie... ale już gadałam z kuzynką że musi mi przywieźć jak bedzie w polsce we wrześniu :D :D tam są o połowe tańsze..
moje kochane zegareczki... wolałabym na czarnym pasku ale te i tak są śliczne :D