-
Odp: Wszystko o formach/ szablonach. Prawid³owe pod³o¿enie, instrukcje itp
ja tez zaczelam robic na szablonie no nie poweim poczatek masakra teraz juz troche lepiej ale jeszcze mam z tym problem-ale paznokcie trzymaja sie super...
Ja to mam chyba jakies kwadratowe te paznokci nie umiem podlozyc normalnie tak formy tylko zawsze musze przycinac ja na kwadrat...albo cos zle robie bo to nie we wszystkich palcach
-
Cytat:
Napisa³
frelka
DZiewczyny prosze szybko o pomoc!! Tipsy mi sie skonczyly i musze sobie na formach robic... próbowalam i wogole mi nie wychodza :( dajcie mi jakas szczegolowa instrukcje z obrazkami.....
Aha no i forme mam przyklejac tak zupelnie poziomo jak paznokiec czy bardziej w dó³?? ( do³±czony obrazek).
Na poprzednich stronach s± instrukcje:)
-
a mi zawsze odklejaja sie od spodu:/
sily juz nei mam nawet zlepialam je ale i tak sie odklejaja..:/
-
Cytat:
Napisa³
malutkaistotkaa
a mi zawsze odklejaja sie od spodu:/
sily juz nei mam nawet zlepialam je ale i tak sie odklejaja..:/
a jakie masz formy??
bo to zalezy glownie od ilosci kleju na formie wiec moze te ktore masz sa jakies lipne :huh:
-
No wlasnie te formy tak sie od siebie roznia ze szok! Jedne jak probowalam to ani nie zaczelam a juz byla odklejone musialam je od razu wywalic dla mnie najlepszy klej maja Summer rozowe
-
Cytat:
Napisa³
Ewelina83
najlepszy klej maja Summer rozowe
no mnie Woszczur na nie namowila i jestem zadowolona z nich :)
a ciekawe co myslicie o tych przezroczystych?? :]
-
he he, mój hitlerymz jest skuteczny widzê :P
pyta³am na gadu pani± Kasie ze skelpu fikusowego jaki jest klej w tych ich przezroczystych frmach o tych http://www.fikusnails.com/components...7010f64627.jpg i mówi ¿e s± dobre, nie a¿ tak dobre jka w summerach ale trzymaj± sie ok
bedê w zawierciu w srode bo mam zabieg, i dla total mam kupiæ finish fikusowy to jak chcesz to ci kupie i wysle
-
ja u¿ywa³am form summer http://www.allegro.pl/item959236040_...100szt.htmlnie nie rozklejaj± sie chodz jak dla mnie sa za malo sztywne
z³ote bardziej wole te tez siê nie rozklejaj±alpha - FORMY SZABLONOWE do zelu akrylu 100 szt (966697326) - Aukcje internetowe Allegro
chodz z tym rozklejaniem wydaje mi siê ¿e ze to zalezy od parti raz dadz± wiêcej kleju raz mniej :P ,bo na te z³ote tez dziewczyny narzeka³y ¿e siê im rozklejaj± ja kupi³am od sami i ja narazie jestem z nich bardzo zadowolona a te sammer le¿a i ich nie u¿ywam, z³ote s± ciut sztywniejsze i jak dla mnie to ok. :good:
-
juz bylo, ktoras z dziewczyn poleci³a, ¿eby jak masz takie problemy, sczepiacz zszywkami
-
ja te¿ pracujê na summerach i calkiem dobrze jest, al jak dla mnie lepsze chyba jednak by³y te¿ ró¿owe ale jasne, ró¿owo-bia³e, bo zdecydowanie sztywniejsze i klej te¿ super :)
-
ja robiê na z³otych-tylko wole te sztywniejsze (trafi³am te¿ na takie bardziej miêkkie) :) Bardzo dobrze mi siê na nich pracuje :)
-
nie wiem czy ju¿ o tym pisa³am, ale zamówi³am niedawno formy MisteroMilano, bardzo d³ugie, ale siê zawiod³am, poniewa¿ strasznie siê rozklejaj± :( ale znalaz³am na to sposób - klipsy do tuneli i nic siê nie rozkleja ;)
-
-
istotka nie rozklejaj± ci siê? bo kto¶ mi mówi³ ¿e s³abo siê klej±:huh:albo mam omamy :D
-
co do linku z tymi formami to dziewczyny te¿ je chwali³y ¿e s± ok.
-
aha a to mo¿e jakie¶ inne....tyle teraz tego jest na rynku :) ja tu muszê koniecznie te do szpicy kupiæ....a korzysta³ kto¶ z przezroczystych form??
-
Cytat:
Napisa³
KaMiLaC.
no mnie Woszczur na nie namowila i jestem zadowolona z nich :)
a ciekawe co myslicie o tych przezroczystych?? :]
Te¿ jestem ciekawa - pracujê na ¿elu w salonie i chêtnie bym je naby³a :) Teraz natomiast pracujê na z³otych od allepaznokcie i bardzo mi siê rozklejaj±, muszê je po parê razy zaciskaæ, nastêpnym razem wybiorê od kogo¶ innego...
-
dziewczyny jak sie forma rozkleja to wystarczy ja jajkiem zakleic;)
-
slyszalam te, ¿e laski uzywaja zszywacza do rozklejajacych sie form ;)
-
Agulusia ale jak forma ma zly klej to i jajeczko chyba bêdzie sie s³abo trzyma³o? :)
-
Cytat:
Napisa³
Emilia B.
........a korzysta³ kto¶ z przezroczystych form??
Emilka z tego co pamietam to choco miala przezroczyste formy, trzeba j± zagonic do tego tematu:D niech wypowie siê....
-
fajne s± ale do najtañszych nie nale¿±...
-
sun flower ma w swojej ofercie przezroczyste formy Sunflower, paznokcie, tipsy, sztuczne, akryl, akrylowe, zel, ¿el, manicure, porcelana termiczna, porcelana, jednofazowy, jednofazowe, tips, sunflower szczecin, porcelana uv, ¿el uv, paznokcie, ozdoby
-
o te nawet niedrogie... :) ale ¶miesznie to wygl±da :)
-