nanami świetna ta kokardka ;) i masz bardzo ładny kolorek włosów ;)
Printable View
nanami świetna ta kokardka ;) i masz bardzo ładny kolorek włosów ;)
Dziękuję Kasiunia :* :* ten kolorek to jest pomieszanie z poplątaniem ;)
Aniu Piękne Masz włosy!!!
To ja po wakacjach i 3 m-c kuraccji cosmelanem hyyy a to drugie niedawno robione. Teraz jesem prawie popielaty blond.
http://img641.imageshack.us/img641/6785/2e62364d6c.jpghttp://img63.imageshack.us/img63/4585/dokumenty.jpg
nosz normalnie szoko... woooow:good:
zaszalałaś z włoskami :D
odważnie choco:D
super choco :)
choco ale w tych ciemnych ci bardzo ladnie, taka prawdziwa choco :D
moje ostatnio też odrosły, muszę kolor odświeżyć, bo zmysiały troszku....
.. jak patrzę na Wasze fotki dziewczyny to aż zazdroszczę tego młodzieńczego wyglądu... buuu uświadamiacie mi jaka ja stara.... ostatnio mnie jakaś chandra dopada, chyba przesilenie zimowe:]
kochana do starości to Ci jeszcze daleko:P możesz się uważać za starą jak już nie będzie Ci się nic chciało robić i nie będziesz miała sił a z tego co widze to jeszcze duuużo czasu przed Tobą :):D super masz fryzurkę w ogóle i fajny kolorek :)
Lusil swietna fryzurka:D a chandra to faktycznie pewnie przesilenie bo wygladasz świetnie:D
Piękny masz ten brąz na włoskach
oj tam przesadzasz :P
niech Ci będzie, uznajmy to za przesilenie zimowe :D
Lusil bardzo mi sie podobasz w tych dluzszych wloskach.Tusiu sliczna fryzurka,ladny braz:wow:
A TO MOJA WESELNA FRYZURKA I MOJEJ PSIAPSIÓŁKI........JA JESTEM PO PRAWO,TYLKO MÓJ MĄŻ COŚ SIE POMYLIŁ:przytul::cisza:.............
Lusill nie przesadzaj :) młodo wyglądasz :)
Tusia lepiej w tych ciemnych włoskach :)
dziękuję za miłe opinie, podniosłyście mnie na duchu, przynajmniej na razie:skacze:
WIOLA normalnie nie wiem jak on mógł:o się pomylić;)
ślicznie wyglądacie obie - to fakt!!!
Wiolu bardzo ładny kolor włosków :)
o matko mi się wszystkie te fryzurki podobają bez wyjątku!!
mnie to sie mazy fryzurka w stylu Victori Beckham swojego czasu..taka dosc krutka z dłuzszym bokiem... ale nie mam odwag sciac...bo znajac mnie bym płakała a zapuscic to długo trza czekac...:D
ja zawsze miałam krótkie włosy od jakiś 2 lat zapuszczam bo zawsze mi się marzyły długie blond lub czarne włosy :D może mi sie uda :)
Wiola super fryzurkę miałaś :D
mi tez Pazurku podobaja sie ejrokezy ,sama nie zetne bo szkoda,ale na imperze zcesze sie gladko do gory