sliczne kwiatuszki :)
Printable View
sliczne kwiatuszki :)
Boskie te kwiatuchy super!
Oto moje próby akrylowych kwiatuszków.Oceniajcie jak mi poszłohttp://images47.fotosik.pl/173/ecf5bd2b5dc13583med.jpg
piękne:)
Próby ? Bardzo bardzo ładne :good: No zdolniacha z Ciebie koleżanko :D może mnie zarazisz ;)
Dziękuję.Nie należę do zdolnych ale jestem strasznie uparta w tym co robię.Będę ćwiczyć aż dojde do wprawy;)
kasiasssss ja nie wiem czy moje akrylki i liquid jest godny polecenia ale kupiłam to wszystko u DR tak na próbę:/:
Akrylki możesz tam juz zakupić w małych ilościach za 3zł i do tego liqud speed i do dzieła.
super:good::good::good:strasznie mi się podobają:skacze::skacze::skacze:
edit7715, liquid speed jest lepszy od normalnego? będę musiała kiedyś kupić coś z DR, bo jeszcze nigdy tam nic nie zamawiałam
ja mam z DR akryle i jestem bardzo zadowolona z nich:skacze::skacze::skacze:są super.:good::good::good:
kasiasssss na poczatek liquid, pedzelek koci jezyczek np 4, i kolorowe akrylki:D
polecam akrylki ra nails i tej samej firmy liquid, drogie nie sa i bardzo fajnie sie na nich pracuje, sa bardzo plastyczne i fajnie sie nimi kwiatuszki modeluje prawie jak w plastelinie, do akryli kolorowych od DR mam uraz bo strasznie niektore kolorki sie krystalizuja i na te ktore ja trafilam sa czesciowo transparentne:/: do kwiatkow nadawaly sie dopiero po dodaniu bialego akrylu:huh:
edit bardzo ladne poczatki:D straraj sie bardziej platki rozklepac zeby zlobienia po pedzelku bylo widac i bedzie git:good:
Ja też mam kilka kolorowych akryli z DR i czarny np. jest jak smoła, lepi się do pędzelka i strasznie brudzi, reszta kolorków jest ok.
ale włąśnie czarny akryl ma to do siebie... nieważne ja jakiej by był firmy;P
tu się można dużo dowiedzieć :)
akrylki i liquid kupuje u dystrybutora euro ale mozna tez kupic bezposrednio na stronie ra RANAILS
za 6g akrylek 10zl to nie duzo a liquid 118ml kosztuje 40zl, jak narazie kolorowka ra mi najbardziej odpowiada z tych tanszych akryli:D
popieram przedmówczynie :)
jakie piękne te wszystkie kwiatki, też zaczynam powoli kombinować coś podobnego ;)
czy wy pokrywacie kwiatki żelem nabłyszczającym lub lakierem dla połysku? czy nie?
śliczniuchne :)
probowalam zrobic szpic z akrylu a przy okazji cwiczylam kwiatki
kwiatki superanckie:)