2 !
Printable View
2 !
Brawo!! ;)
e ja więcej powiedziałem :P ;(
:D
okej kamisku wstawiaj :)
nie no żartuje sobie wstawiajcie ja wole i tak zgadywać :P
hy okej więc zagadka
bo to się nazywa praca zespołowa :P
hmmm ?? :huh::huh::huh:
już wiem - "wykolejony" :P
ach Ty Emilka :brawa:
z mężem uwielbiamy oglądać filmy, każdy :) no on mi troszku podpowiada, bo ja to mam sklerozę, wiem co i jak o czym film, ale zapominam tytuł czasami, albo mam na końcu języka :) a jeszcze jak angielski tytuł to już wogóle masakra bo ja antytalencie w tej dziedzinie jestem :D
A to znacie??
Załącznik 20723
Plac zbawiciela !
he he :good: puścili nam go na naukach przedmałżeńskich :D
o kurcze nie wiem he he
no w końcu mam Cię hihi :skacze: całkiem nowy film taka podpowiedź
używając podstępu znalazłam :D "Adam"
Nic dziwnego że nie znałam bo jeszcze go nie oglądałam he he
A ode mnie to :) nie jest trudne
Załącznik 20726
Kick ass :P
nie :)
no jak too nieee ;(
no nie :)w kick ass koleś tez miał zielony(z żółtymi dodatkami) strój ale inny :) Dodam, że ten film to parodia, na której człowiek śmieję się od początku do samego końca :)
ja nie wiem :(
podpowiem: tytuł związany z bohaterem :)
Superhero! :D
a coz to ? :D
Po 1 fotce to ciezko zgadnac :/:
Brawo :)
Iron Men :P
a to
Załącznik 20739
Emila Tobie to maz podpowiada :D
to sie nie liczy hahahah :D
---------- Dodano o godzinie 19:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:42 ----------
zapomnialam o tytule :D
Spotkajmy sie w wiezieniu :D
to tero ty rudzia :P może wreszcie zgadne... :P
zgadza się :)
nie no ten mi się akurat kojarzył tylko się zastanawiałam który to z tych menów, fantastycznych czwórek itp :D a ten mój się przypałętał...
no i jest jeszcze jeden sposób jak się dowiedzieć (tak jak "zgadłam" tego Adama) zapisujcie na kompie fotki pod nazwą xxx bo tak jak teraz zapisujecie to zapisuje się ciąg cyfr. Wystarczy go skopiować i wkleić w google (grafika)-owyświetla się jako pierwszy...z tytułem filmu....:D musiałam się przyznać bo by mnie korciło żeby być nieuczciwym:wstydek: ale to tylko przy Adamie...