Clleo to jest mistrzowskie :o Rewelacja na papierze :)
Printable View
Clleo to jest mistrzowskie :o Rewelacja na papierze :)
Dzięki dziewczyny :kwiatek: miałam dziś rano trochę czasu więc coś chciałam nabazgrolić, to jest mój sposób na stres (podobno im mam większe nerwy tym lepiej rysuje:haha:)
clleo boskie kwiaty! po co ta skromnosc :D:D:D:D
Clleo przepiekne roze jak zywe:)
przepiękne prace dziewczyny!!!! tak kusicie:D ja chce kredki:D:D
clleo wspaniały!!!!!!!!!!!!!!
Clleo - cudne!!! ach, tylko pozazdrościć niektórym talentu!
Muszę się wziąć za siebie! :D
clleo ten rysunek jest przepiękny :D
oby tak dalej :D:D
Cleo róże wyglądają jak zywe, powaliłaś mnie na kolana tym rysuneczkiem masz ogromny talent :love:
postanowiłam narysować podobne na tipsie ,zobaczymy co mi z tego wyjdzie. :]
na pewno będą tak samo piękne :love: ale na w razie "W" życzę powodzenia :D
zamówiłam kredki:D:D teraz czekam z niecierpliwością na przesyłkę, ale zaszaleję, w końcu rysowanie to mój żywioł:skacze::skacze:
Candynails czekam z niecierpliwością na rysunki.
Ja wybieram się do sklepu plastycznego po kilka nowych odcieni :D
a kredki mozna kupowac na sztuki ??
w większości sklepów dla plastyków można kupić na sztuki na necie z resztą też, ja mam w okolicy bardzo dobry sklep dla plastyków świetnie zaopatrzony i ceny też są dobre.
Cleo ja już wiem że bajka będzie :love: na 100%
o to musze zobaczyc u siebie :)
Dorzucam takie tam moje bazgrolenie.
Co do róż muszę zacząć od nowa choć miałam już gotowe tylko je pokryć żelem, ale niestety musiałam coś zrobić i zostawiłam na stole ,a że mój mały bombelek bardzo lubi kwiaty to chciał zobaczyć, pech chciał że niestety jadł pomarańcze i miał rączki całe z soku i chyba wiecie jak to się skończyło :placz: :)
Śliczne letnie kolorki aż mi latem zapachniało....:love:
clleo piękne, masz talent:ok:
cleo widać, ze kredki cie kochają.. bardzo ładnie wychodzi to Tobie... piękne nasycone kolorki...
No pięknie dobrane kolorki kredek! Świetna kompozycja :)
cleo, te Twoje kwiatki niby takie zwykłe, ale uwierz mi, ze w zyciu by mi takie nie wyszły, maja w sobie to coś;)
Dziękuje dziewczyny nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy, szczerze to nigdy bym nawet nie pomyślała że komuś mogą się podobać moje prace :)