-
Odp: Zdjęcia naszych gabinetów kosmetycznych
ślicznie...jestem zachwycona :)
-
Ivonko super zmiana :)
Wiola no śliczny salon, bardzo mi przypadł do gustu :)
-
Wiola, bardzo podoba mi się Twój salon! :)
-
wiola superek i uwielbiam te kolorki .... fajne te fotele przy stoliczku do paznokci ....patrze pod swoim katem bo chce zmienic.
-
-
WIOLA1 ten gabinet przecudny też mi się taka elegancja marzy... póki co za godzinkę wkleje zdjęcia mojego śmietniczka- remont dopiero latem bedzie miał kolor pistacjowy-kawa z mlekiem.
-
Królowa to czekamy na Twóje królestwo pazurkowe :) chwal sie :skacze: a jeszcze sie tak zapytam na jkaich kosmetykacxh robisz pazurki? :D
-
Wiola piękny salon !!!!bardzo stylowy ,też chcę taki;(
-
Cytat:
Napisał
natka_23
Królowa to czekamy na Twóje królestwo pazurkowe :) chwal sie :skacze: a jeszcze sie tak zapytam na jkaich kosmetykacxh robisz pazurki? :D
Global cosmetics (214) i Activ, gęsty żelu B&E
moj kolorowy śmietniczek część druga
przepraszam, że zajęłam tyle miejsca... mój gabinet można porównać z jego zdjęciami z samego początku tego tematu. pozdrawiam
dziękuję za zmniejszemnie mnie do jednego postu:)
-
-
Najważniejszy to ten NOTES!!!!!!!!!!!!! i terminy!!!!!!!!!! oby jak najwięcej!!!:D
-
królowa, fajny salonik. :) A terminarz widać zapełniony. Tylko pozazdrościć. :) Jak ja chciałabym mieć taki własny salonik.. Może kiedyś. :P
A, no i czekam na fotki już po remoncie. :) Strasznie podobają mi się te obrazki z 1 zdj. :)
-
ja w koncu zyje mysla o otwarciu swojego malego "S"
nazwe mniej wiecej mam.. nad kolorystyka sie zastanawiam :D
zyje juz myslami o tym a narazie jeszcze czekam.. na przemeldowanie tu gdzie meiszkam.. i poczekam trochu bo problemy sa :(
-
Fajniutki ten śmietniczek superaśny:)
-
-
Dzieki dziewczyny za miłe słowa.....ciesze sie ze wam sie podoba....:)..........jeszcze mysle nad zywymi storczykam do ozywienia ;;;;mojej strefy piekna;;;;;
-
o tak, storczyki, to super pomysł. :)
-
-
Cytat:
Napisał
ewa666
Najważniejszy to ten NOTES!!!!!!!!!!!!! i terminy!!!!!!!!!! oby jak najwięcej!!!:D
tez to zauwazylam,oby braklo ci stron do zapisywania,:skacze::ok:
---------- Dodano o godzinie 12:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:46 ----------
dziewczyny-ekstra saloniki-przytulne,pomyslowe wykonania :kwiatek::P
-
super macie saloniki dziewczyny mam nadzieje ze i ja sie doczekam swojego wlasnego kącika ;)
-
Cytat:
Napisał
ivonna70
No to pozmieniałam troszkę. Wiszą plakaty i namalowałam trochę wywijańców z kwiatkami.
ślicznie to wygląda:ok:bardzo mi się podoba Twój salonik:piatka:
---------- Dodano o godzinie 19:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:02 ----------
Cytat:
Napisał
kamila1987
Dziewczyny super macie urządzone :) Tak pełno wszystkiego :) U mnie póki co tak skromnie, ale mam nadzieje, ze spodoba Wam się moje miejsce pracy :)
ślicznie:)
-
KRÓLOWA! Śliczny salonik!
:*:*
-
Wiola,świetny salonik i ten bajeczny kolor ścian :) Cudo!! :) Królowa,świetny śmietniczek :D
---------- Dodano o godzinie 12:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:55 ----------
Królowa,czy mi się zdaje czy mebelki są z BRW seria vis-a-vis?:) Mam takie same w domu :D
-
Wiola1 piękny salonik tylko pozazdrościć :):ok:
-
Wiola bardzo elegancki salonik i przytulny:ok:Pozazdrościć:]