Ja też pokochałam indigo :D glittery są cudowne! jak zwykła kolorówka ma takie krycie to ja chce ją całą! :cool:
jak tylk ozrobie zdjecie to wam pokażę dziewczyny real foto :D robią wrażenie :)
Printable View
Ja też pokochałam indigo :D glittery są cudowne! jak zwykła kolorówka ma takie krycie to ja chce ją całą! :cool:
jak tylk ozrobie zdjecie to wam pokażę dziewczyny real foto :D robią wrażenie :)
Zen. podstawowa kolorówka ma jeszcze większe krycie niż glittery :)
ooo nieeee zbankrutuję!!!!:skacze:
edit: glittery, wszędzie jedna warstwa.
Mam jeszcze jedno pytanko :D : a na ile wystarczy taka hybryda 15ml? Bo jakoś trzeba to sobie wszystko przekalkulować i nie wiem jak się za to zabrać:huh:
zen, prawda, że super??:)
jauntyangel szzerze mowiąc to ja nigdy nie liczyłam, bo do tej pory (używam od kiedy weszly hybrydy), przy częstotliwości uzycia średnio raz w tygodniu, skonczyl mi się tylko jeden kolor...czerwony:) wydajność jest podobna do zwykłego lakieru. Niektóre kolorki kryją na dwa razy, ale wiekszość po pierwszej warstwie.
Kasiu, czy tym frezem usuwasz skórki: Red Carbide Bit size 2 ????
---------- Dodano o godzinie 21:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:44 ----------
I nie mogę u ciebie w sklepie znaleźć hybryd w mniejszej pojemności:(
To lepiej niż myślałam ^_^ Dziękuję bardzo za info :)
Sorcha, tak, dokładnie tym :))
No super super :D
Jeszcze tylko jedno: ile mniej więcej mogę policzyć za manicure hybrydowy? Zaznaczam, że działam w Bydgoszczy i okolicach i jest to usługa domowa...
Coż... koszt nie przekracza 5 zł;) Ja biorę 50zł, za przedłużanie paznokci 100zł. myślę że połowa tego co za przedłużanie bierzesz będzie ok;)
ode mnie glitter ze złotymi drobinkami, po całości i jako french :)
Dziękuję bardzo :kwiatek:
Wiesz co nie wiem które to są numerki ale jak wejdziesz na stronę sklepu to tam będą jeden róż i jeden taki ciemny róż / fiolet i to te :-P
Gosieńka ten losoś to jasny róz Indigo Glitter Gel 04
A ten róż to taka fuksja bym powiedziała :)
Indigo Glitter Gel 05
Juz znalazlam,ale dziekuje bardzo:)
na stronie wygladaja calkiem inaczej ;)
Ja się coraz bardziej skłaniam do tej firmy i chyba próbki sobie kupie...
Glitterki i kameleony- jestem w nich zakochana, moje klientki też. Hybrydkę mam od nich jedną ale też sobie chwalę- ładnie się nosi, super się usuwa. Jak tylko podreperuje mi się budżet na bank kupię sobie jeszcze kilka kolorów. Oliwka też ma i chwalę- bardzo długo pachnie. I wszystko co o zapachu seven heaven kocham!!
Ja tak samo , seven heaven pachnie bosko, opakowania peelingów są cudne, glittery ewidentnie mają wzięcie, zwłaszcza czarny ze złotem.
Uwielbiam!
no :D oliwko dla mnie numer 1 są boskie ten zapach bardzo długo sie utrzymuje mam juz niezłą kolekcje :D seven heaven jak tylko go kupiLam od razu sie zakochałam i jeszcze bardzo ładny zapach ma Raspberry Love ,no i akryle kolorowe są super:love:
Kasiu, czy lampę do lakierów hybrydowych kupię też w tym sklepie, bo nie mogę znaleźć :(. A jeżeli nie, to jaką mam kupić, Led czy UV?
UV ;) Niestety jeszcze nie mamy lamp w ofercie
Super Dziewczyny, że produkty tak Wam przypadły do gustu!
Kasiu czy jak kupię 2 hybrydy z nowej serii disco to też obejmuje mnie promocja i trzeci dostanę gratis? czy muszę kupić z bazą?
Obejmuje promocja :)