Zosia próbuj, one są tylko takie trudne z wyglądu, znacznie łatwiej jej zrobić niż edwardy, a pamiętam, że edwardy śmigałaś bardzo fajne, więc nie ma co się zastanawiać:D
Printable View
Zosia próbuj, one są tylko takie trudne z wyglądu, znacznie łatwiej jej zrobić niż edwardy, a pamiętam, że edwardy śmigałaś bardzo fajne, więc nie ma co się zastanawiać:D
julcia88 bardzo ładne kolorki i super wykonanie :ok:
luska102 Twoje się ślicznie się mienią ;)
Samaron a powiedz mi jaka długość do pipków jest najbardziej odpowiednia? Edki to wiem że długie są najpiękniejsze :D
Az mnie świerzbi aby zrobić ale muszę jeszcze czekać aż mo pazurek się zagoi, bo siedziałam na dachu i zaczepiłam się za blachę i tak mi pękł że az krew się lała...
Ja tez musze PIPKI podszkolic... dla mnie to nadal nieodkryty ląd :)
Wasze są piękne
ja ostatnio na szkoleniu uczyłam się tego kształtu nie był on w planie ale ładnie poprosiłam i mi pani pokazała problem w tym że ja dalej nie potrafię tego zrobić tylko zastanawiam się że może dlatego że robię za krótkie... Czy uważacie że to może być powodem że one nie wyglądają tak efektownie??
Pipe przypomina mi zaokrąglony kwadrat :) jak na razie tylko raz robiłam ten kształt, ale nie wiem czym przypomina to co Wy robicie :D Luska rewelacja! ten tunel :D
moje zwyklaki z odrostem :) nie moglam sie zdecydowac wiec tak zostalo
Agulusia ten z kokardką:love:kocham kokardki na pazurkach
Agulusia mi się tam wszystkie podobają muszę spróbować zrobić kiedyś te pipeczki , chyba jutro się za nie zabiorę :)
Agulusia, ten z kokardką jaki słodziak :)
Agulusiu, piekne te pipeczki :). Tez musze sie za ten ksztalcik wziasc, bo coraz bardziej mi sie podoba :D
Agulusia śliczne frenchyki - wszystkie delikatne ale z odrobina "czegoś" :) super :ok:
Agulusia no nie takie znów zwyklaki :love:
Agulusia słodkie, kolorowe i ta kokardka dodaje uroku :)
Agulusia wszystkie są przeurocze ! :)
A to moje "pipe" hah konkursowe..:leze:
asiek śliczne :slina: Piękne wykonanie^_^ mnie się nigdy nie udają :/:
Asiek śliczne pazurki - wesołe i wiosenne :) :ok:
fajne te wsze ksztalty pipe,, :]
Asiek fajne pipcie twoje i rzeczywiście są bardo łatwe do zrobienia pod warunkiem, że tunel porządnie się wygnie :)
Mi technicznie nie wyszły :P Pierwszy raz robiłam, chciałam coś innego spróbować.
to ja już nie wiem czy mam pipe czy migdały :D hehe
i znow probowalam pipe. tym razem chcialam krotkie i wyszly tak.