a ja dzisiaj dostałam tampony OB :good: hehe właściwie to kompletnie o nich zapomniałam :D aaa i jeszcze perfumy Arvin lavin tzn próbke,male to ale lepsze to niż nic :skacze:
Printable View
a ja dzisiaj dostałam tampony OB :good: hehe właściwie to kompletnie o nich zapomniałam :D aaa i jeszcze perfumy Arvin lavin tzn próbke,male to ale lepsze to niż nic :skacze:
Agusia zgadzam sie z Toba ,ale to co ja dostałam od pb to kpina dwa puste pudełeczka a covera była dosłownie kropla:(
Próbki z żeli z pb nie wystarczą sory ale na nic ledwo co na pędzel jest nabrać a co tu mówić o sprawdzeniu krycia czy konsystencji zresztą na śk była mowa na ten temat,
próbki akryli w zeszłym roku dostałam po 2.5ml pełniutko mogłam wszystko wypróbować i to mnie zachęciło do kupna za to żele na pewno nie skorzystam.
zgadza się, ale tym co np ja dostalam, zrobi się góra jednego pazura, czyli już trudniej sprawdzić późniejszą wytrzymałość, czy nie żółknie nadmiernie itp.
Są już prezenty na stronie rossmana :)
nie m,SA tylko kokursy
ja odebralam kupon na prezent. a z drugiego konta nie mogę. pojawiło mi się "nie udało się wydać prezentu" i już mi ikonka zniknęła i nie wiem co mam zrobić..
Kasiu są już prezenty :*
u mnie nie ma
a ja kliknęłam tą zakładkę prezenty, bo ikonki prezenciku już nie mam i ciągle jak klikam w "pobierz kupon" to odświeża mi się strona z tym właśnie napisem, kupon się nie pojawia, zaraz zmienię chyba adres odbioru i zobaczymy
---------- Dodano o godzinie 20:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:51 ----------
a z tego co jest na obrazeczku to próbki saszetkowe garniera i silana, coś nie wiem co i chyyba małe jedwabie 2, jeżeli tak to cudownie:) w każdym razie chyba 2 małe produkty biosilku
ja nie amm nawet zakladki prezenty:(
Kasiu prosze Prezenty
a u mnie piszą ze NIE UDAŁO SIE WYDAC PREZENTU ;(
dziekuje,ale nie moge pobrac kuponu,moze jutro sie uda
no właśnie u mnie jest to samo. też będę próbować jurtro. ale z tego jednego konta odebrałam, jutro rano jadę odebrać do zrobię fotkę co tam jest
3 osoby prosiły mnie, żebym im wydrukowała, i im bez problemu pobrałam i wydrukowałam ten kuponik,
a przy moim nieszczęście pisało "nie można odebrać prezentu", i prezencik mi znikł...mało klawiatury nie rozwaliłam...hehe
ale jak odświeżyłam stronę to już mogłam go pobrać, (chyba z 5 razy odświeżałam) :)
ja tez nie moge pobrac jak ktos moze mi pobrac dam login i hasło.Z ;)gory wielkie dzieki
niestety ciągle mi się odświeża na 'pobierz kupon'
mam to samo asia;(
wiem juz o co chodzi! jak nie macie podanego nr. telefonu to nie wyswietli sie wam ODBIERZ PREZENT.. ja uzupełniłam i mam swój kod :D
Faktycznie wielkie dzieki:P
a mi się ciągle zawiesza, jutro spróbuję
Odebrałam:)
nadal nici z prezentu
ja też odebrałam. a przy okazji się wkurzyłam, bo miałam ten kuponik z okazji na płyn do kąpieli i oczywiście nie było go w rosmanie w ogóle. a tak przy okazji w tym co byłam połowa produktów jest tylko po niemiecku, przynajmniej z przodu, myślałam że to nielegalne. kupiłam tez lakier lovely, patrzcie jakie ładne opakowanie. kupon na prezent z drugiego konta (mojego kochanego:) ) dopiero teraz ściągnęłam...