:skacze: :ban: ban dla szefostwa hahahha :skacze: :D
Printable View
:skacze: :ban: ban dla szefostwa hahahha :skacze: :D
hehe popieram :D my musimy trzymac sie regulaminu :wstydek: a szefostwo sobie w kulki leci :D :respekt:
no nic to cierpliwie czekamy :kawa:
ja to nie moglam pozniej pracy doslac a szefostwo to moze .... ale regulamin mowi tez :
1.szef ma zawsze racje
2.jak nie ma racji spojz pkt.1
dziewczyny szef napisal wczesniej ze wyjezdza i z tego wzgledu nie da rady wkleic prac 1 go tak jak bylo podane.przeprosil.jeszcze troche cierpliwosci
kamis mial dzis wrocic ale nie wiem o ktorej
nie ma go na forum to moze jeszcze nei wrocil
na pewno jutro je posortuje i beda
ale nie obiecuje hih
kamis powinien jutro byc to na pewno to zrobi
tylko nie pytajcie o 8 rano kiedy beda fotki
ja niestety jadę na weekend jutro nad jezioro i wracam w niedzielę wieczorem więc rozwiązania konkursu możecie się spodziewać dopiero w przyszłym tygodniu(może do piątku się wyrobimy), to samo się tyczy tematu nagroda publiczności :( :(
---------- Dodano o godzinie 10:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:47 ----------
chyba że małą zmobilizujecie ale ja sam bym wolał to robić :][/quote]
tu kamis napisał że wyjeżdża. i że sam woli to zrobić.:skacze: wiec dajcie mu troszkę czasu:skacze: niech odpocznie po podróży. i na spokojnie to zrobi. a nie pod presją.:D:D:D to mysli tak samo jak mój. a jak ja go chce wpienić to tak mu mówię:skacze::skacze::skacze:
dziweczyny!! dajcie chłopu wypocząć... lepiej żeby przyjechał póxniej ale cały i zdrowy niż pływał na szybkęsa bo sie lale z forum niecierpliwią:P
jeszcze się biedak gdzie woda zachłyśnie i tylko problem większy będzei bo jeszcze większe opóźnienie
weźcie sobie relanium, deprim i walerin mite (jak na ize małysz działa to na was też), popijcie rumiankiem czy szławia i spac...:D
ha ha ha. dobre izuś. tak trzymać:good::good::good::good::good:
inforuje was ze kamis niedawno wrocil i odsypia
byloby nie fer kazac mu teraz wstawiac fotki
zameldowal sie ze wrocil i ze zrobi fotki
uff a już myślałam, że coś mnie omineło, bo nie było mnie cały dzień na forum:P
Może meliske któraś ze zniecierpliwionych forumowiczek sobie życzy? :skacze: ?:soczek:
ajaha;d kurde ja sie nie moge doczekac chociaz i tak wiem ze nie zdobęde żadnego miejsca;p
to zrób mi jakiegoś fajnego drinka ziziz:D Ty wiesz, że ma być slaby :)
Dzis rano zagladam i nic;(. Wiec CZEKAJMY:kawa::ziewam::spi::spi:.
dobra dziewczyny nie ma co dreczyc szefostwa wystarczy cierpliwie poczekac :ok: zjedzmy spokojnie sniadanko i napijmy sie kawki :kawa:
widze ze tutaj mega napiecie:D... ja specjalnie staram sie nie wchodzic naq forum:skacze: zeby sie nie stresowac:D..wynajduje sobie obvowiazki na juz :D:skacze:a przy 2 maluchow to nie problem :P:P:P....
głodna jestem.....i pełna emocji....a muszę czekać aż mi napis na pazurkach wyschnie:) napisałam sobie imię mojego lubego po hebrajsku :D
hehehe nie było mnie jeden dzień i 2 strony nastękałyście o prace hahaha ale fajnie sie to czytalo:skacze::skacze::skacze::skacze: