Odp: Stylizacje hybrydowe
Cytat:
Napisał
ewelinka:*
Chocolatko co to za kolorki? piękne!
To Gelish Light Elegant + Entity Fashion Forward
---------- Dodano o godzinie 20:02 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:28 ----------
Dzisiejsze Ferrari CND
Odrost 4 tyg
http://i1091.photobucket.com/albums/...ada/odrost.jpg
I po
http://i1091.photobucket.com/albums/...da/Ferrari.jpghttp://i1091.photobucket.com/albums/...Ferrari1-1.jpg
choco ten kolor Ferrari to jakaś nowość ? bo nie przypominam sobie żeby CND taki mieli jak zamawiałam a bardzo mi się podoba .:D
u mnie PB Latte na płytce wzmocnionej żelem
no musze powiedzieć, że wygląda identycznie jak Sand PB (przynajmniej ta fotka tak oddaje)
mania jaka metoda przyklejasz cyrkonie? jak sie trzymaja?
Cytat:
Napisał
mania818
choco ten kolor Ferrari to jakaś nowość ? bo nie przypominam sobie żeby CND taki mieli jak zamawiałam a bardzo mi się podoba .:D
u mnie PB Latte na płytce wzmocnionej żelem
Ja tak nazywam tak Hollywood:) Jest jak ferrari:)
Cytat:
Napisał
kamillxx
mania jaka metoda przyklejasz cyrkonie? jak sie trzymaja?
ja przyklejam na klej do tipsów a potem delikatnie ''otulam '' glosem tak żeby całych nie zalać i wszystko trzyma się super
moje drogie a cz malujecie lakierami lub akwarelkami na hybrydach? czy trzeba je jeszcze zabezpieczyc topem czy glosem?
Cytat:
Napisał
kamillxx
moje drogie a cz malujecie lakierami lub akwarelkami na hybrydach? czy trzeba je jeszcze zabezpieczyc topem czy glosem?
oczywiście, na gotowej utwardzonej i przemytej hybrydce delikatnie przecieram bloczkiem a potem maluję wybrane wzorki farbkami lub nakładam zdobienie akrylowe i potem dopiero nawierzchniowy
nawierzchniowy lakier , nablyszczacz z hybrydy czy nablyszczacz do żeli?:/:
nabłyszczacz z hybrydy w moim przypadku ;)
zależy jak masz zrobione paznokcie - jesli sa to naturalne malowane hybrydą, to wtedy nawierzchniowy z hybrydy, a jesli na pazurkach masz np żel lub akryl i tylko wykańczasz hybrydowo - to wtedy możesz użyc żelu nawierzchniowego bez warstwy dyspersyjnej (np top cristallo Mistero Milano), w innym przypadku może ci popekać i praca na marne;(
Hybrydy MM
antyczny róż, mięta, mleczna czekolada
Chocolata ślicznie wyszły, co to za kolorek ?? :)
Perfect Beauty zdaje się nr 16;)
Moje, kolory INS :) na czarnym jest jeszcze ins z drobinkami ale na zdjęciu nie widać efektu :(
czerwony to mieszanka własnej produkcji , złoty to MM gorączka złota , jestem nim pozytywnie zaskoczona :D
mania świetne przejście :ok:
Mania fajny efekt :)
Jonaska super - kwiatki ładniutkie :D
Jonaska-jakie slodkie:ok:
mania,choco piękne kolorki - świetnie się prezentują na waszych stylizacjach :ok: