w mini paletkach wiem że są ale zależy mi na full opcji :-D jest szansa że pojawia się w najbliższym czasie?
Printable View
w mini paletkach wiem że są ale zależy mi na full opcji :-D jest szansa że pojawia się w najbliższym czasie?
ooo tak, szybki klej z czerwoną zakrętką jest mój numer jeden. oby jak najszybciej się pojawił w ofercie.
Kiedy mozemy sie spodziewac wprowadznie klejow i nowych rzesek, czy jest o przedzial dni czy tygodni ?:)
Brawo za serwis!:ok:
Jeśli chodzi o nowe produkty to cierpliwości :) Każdy klej przed wprowadzeniem musi przejść bardzo długą drogę, kończymy jeszcze ich testy i będziemy powoli przymierzać się do sprzedaży więc to raczej kwestia tygodni. Bobas co do rzęs okres będzie podobny ciężko podać konkretne terminy ale oczywiście robimy wszystko, żeby było to najszybciej :)
Jak na razie klej Red - bo taką będzie miał nazwę tak jak pisała Nadiuszka to absolutny hit każdy kto miał już z nim styczność jest zachwycony więc chyba szykuje się kolejny przełom bo to już wyższa liga kleju :)
ja testowałam klej czerwony u marchewki na szkoleniu. super. prawie cały czas na nim kleiłam, na zmianę z zielonym.
Bardzo nas to cieszy z dnia na dzień dostajemy nowe pozytywne opinie na temat tego kleju :) bardzo długo też się na nim rzęski trzymają :)
Klej Blue bo taka ma być nazwa nowego bezoparowego też z tego co widzimy "wskoczy" na numer 1 klejów hipoalergicznych :)
Od dnia wczorajszego szczoteczki Exclusive oraz do rzęs i brwi wysyłamy z wygrawerowanym złotym napisem "Noblelashes " każda pakowana oddzielnie :D
a ja mam pytanie czy zamówienia składane u Was bezpośrednio sumują się z tymi ze sklepu warszawskiego? pytam w kontekście polecenia stylistek na Waszej stronie?
śmieszna- oczywiście, prosimy o wysłanie nam danych do zamieszczenia na maila. :)
Mi to by się przydało Noble w Holandii, a może macie już jakieś planu na otwarcie tu jakiegoś sklepiku?
Agula od stycznia prowadzimy rozmowy w tej sprawie z dwoma bardzo sympatycznymi Paniami.
Wprawdzie mieliśmy już chętnych na otwarcie placówki w Holandii w 2013 ale proces selekcji na kandydata na placówkę franczyzową przeprowadzamy bardzo skrupulatnie aby marka była reprezentowana w godny sposób i abyście były potem maksymalnie zadowolone z obsługi.
Komplet Złotych pęset do przedłużania rzęs
dziewczyny macie te pęsety?? dobre sa ostre czubeczki maja?:)
Odnośnie kleju Green.
Po pierwszych aplikacjach nie byłam zadowolona. (ból głowy, mdłości ) wrzuciłam do magazynku i tam sobie leżał dobre dwa tygodnie.
Miałam ostatnio klientkę która musiała mieć rzęsy zrobione piorunem, dała mi tylko godzinę więc tylko Green.
Został na stoliczku i zrobiłam następną klientkę i następną.
Wykleiłam koleżankę z mojego salonu i mam ją na oku. Mówi, że przez tydzień zgubiła ze 3-4 rzęsy. Już głowa nie boli, mdłości brak a klej to istny szatan. Trzeba bardzo uważać, żeby kulek nie zrobić na spojeniu, przytkniętej rzęsy się już nie ruszy.
Może ten klej trzeba otwierać ze dwa tygodnie i zamykać, żeby to drażniące coś uciekło ? .....
Wiem jedno, lubię ten klej.
Ciekawi mnie jaka będzie trwałość wiązania kleju Blue. I jaki czas schnięcia.
A ja z greenem niestety mam na odwrót:( Jak go otworzyłam to pomyślałam że zostanę z nim na zawsze. Szybciutko kleił, nie wydzielał oparów, żadnych mdłości bóli głowy itp. Ale widzę że z dnia na dzień coś się z nim dzieje niedobrego:( Robi się coraz rzadszy, ślizga się po rzęsie, spływa, 5 razy można poprawiać bo bardzo wolno zaczął wiązać. Może ma ktoś pomysł co z nim jest nie tak albo co ja źle robie? Trzymam w lodówce i korzystam z nawilżacza podczas zabiegu. Otwarty zaledwie 10 dni temu:(
Ponawiam pytanie ignorowane już dwa razy, CZY NAPRAWDE NEUTRALIZATOR DZIAŁA? KTOŚ TESTOWAŁ? bo po Greenie katar mam kolejne 2 dni, a że sezon studniowkowy to w wyniku chodze zakatarzona od dobrych dwoch tygodni, niech ktoś powie czy probował i czy faktycznie działa ;)
malutkaaa, ja miałam złote pęsety, mi nie leżały w dłoni, ale któraś kursantka zachwycona zabrała, bo jej akurat bardzo się spodobały. dla mnie za długie były koniuszki, ja lubię zgrabne pęsetki, krótkie.
Patrycja, ja mam neutralizator, prawie bez przerwy z nim pracuję. problem polega na tym, że ja nie miałam ani bólów głowy, ani kataru i moje klientki też się nie skarżyły. nie jestem w stanie stwierdzić, czy w ten sposób neutralizator działa i pomaga. zauważyłam natomiast, że jeżeli najpierw umieszczę neutralizator, a potem obok kropelkę kleju, to zapachu kleju nie czuć. a jeżeli na odwrót, to od razu się czuje zapach pierwszej kropli. z ciekawości sprawdziłam, czy w ogóle nie czuć zapachu, rezultat: jeżeli pracując z neutralizatorem się skłonić nad samym klejem, to czuć opary klejowe.
pryskam neutralizator w pojemniczek na klej (kubeczek od pierścionka), lub w nakrętkę i starcza na całą aplikację.
w takim razie jakie polecasz??:)
rozowe?
ja mam klej green otworyzlam go niecale 2tyg temu
i klei super
szybciutko:) nie ma oparow
czuje sama po sobie jak nachylam sie nad pierscionkiem nei drazni mnie w nos ja jestem zadowolonaaa;]
Pati ja mam katar non stop od ponad miesiaca. Wiec tez jestem ciekawa. Ale wudaje mi sie ze to trzeba na sobie sprobowac i tyle. Bo kazdy nos inny.
Ja to sie zastanawiam na ile te kleje sa szkodliwe. Wiem przebadane itp. Ale jak czlowiek non stop mam katar po nich to jestem ciekawa jak to na nas wplywa.
Patrycja ja mam różowe, ale mi nie leżą, za długie dla mnie ;)
DZiewczyny chyba mi pozazdroscilyscie
nie iwem co sie wczoraj dzialao z greenem byl jakis dziwny
rzeska klej przyklejam wsyztsko ok przeczesuje
a tam wypadaja mi rzesy;/
co jest grane.....?
wsadzilam go do lodoweczki na noc niebawem bede kleila zobaczymy az si eboje ze bede miala reklamacje:(
malutkaistotkaa prosimy zapoznać się z wcześniejszymi postami klej green wymaga troszkę "innego traktowania" nie "suwa się rzęsą po rzęsie" tylko działa bardziej na zasadzie przykładania rzęsy do rzęsy.
---------- Dodano o godzinie 10:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:14 ----------
tak jak mucha pisała w poście wyżej nie ma się co bać GREENa i jeśli powietrze nie jest zbyt suche ładnie trzyma.
Przedstawiamy Wam kolejną nowość:
Duża podstawka silikonowa
http://static1.tradoro.pl/80/akcesoria/podst-big.jpg
Duża podstawka silikonowa
Jest sklep NOBLE LASHES w UK??
Jesli nie... /niemoge znalezc :( / to czy mozna taki sklep otworzyc??
potrzebuję jakiegoś kleju z NL który nie drapie w gardło i nie szczypie w nos
albo czy myślicie, że wystarczy neutralizator zapachu??
miałam dzisiaj klientkę na rzęsy i kobitka nie wytrzymała
myślałam, że mi tam zemdleje tam
musiałam przerwać zabieg
dodam, że pierwszy raz ktoś mi narzekał na zapach kleju
a rzęsy robię już 7-my miesiąc
wczoraj zamówiłam klej HS-5 nie wiem jak to jest z zapachem przy nim bo nigdy go jeszcze nie miałam, no i trzeba poczekać za nim paczka do trze do Szwecji
do tej pory używam kleju z abc nails
sama jakoś nie odczuwam żadnych dolegliwości po nim
Zania może daj jej następnym razem maseczkę? Jak mnie klejono w ciąży- kiedy czułam dosłownie wszystko- to , pomagało :)
zania każdy zapach kleju da się zniwelować neutralizatorem, także polecamy to rozwiązanie.
Jeśli chcesz możesz tez zastosować maseczkę, jak radzi Gorzkajakmokka.
Nasze paczki idą do Szwecji 4-5 dni roboczych.
Po wysyłce od razu wysyłamy Ci stronę ze śledzeniem paczki oraz numerek abyś mogła śledzić gdzie się ona aktualnie znajduje.
Dziewczynki a co myślicie o permanentnej mascarze tej firmy? Któraś wykonuje ten zabieg? Chciała bym go wprowadzić do salonu ale nie wiem czy się oplaca i czy naprawde daje takie efekty. Czekam na Wasze odpowiedzi ;)