Askar piękny odros bez zapowietrzeń. Lux :ok: Też wrzuciłabym coś swojego ale zdjęcia z mojego telefonu wychodzą masakryczniie. ;(
Printable View
Askar piękny odros bez zapowietrzeń. Lux :ok: Też wrzuciłabym coś swojego ale zdjęcia z mojego telefonu wychodzą masakryczniie. ;(
A to moje zanim Dzikakurka mi zrobiła "moje skarby"
http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img091...910_10d2d3.jpg
moja klientka awsze jak przychodzi na odrost to mi opowiada jak dba o paznokcie, myje naczynia w rekawiczkach, sprzata.mowi ze nawe gdy pada descz to zaklada rekawiczki zeby woda jej nei podeszla;] ale sa efekty zawse przychodzi bez zapowietrzen;]] hmm... trzeba pomyslec o tych rekawiczkach gdy descz pada;]
5 tyg odrost :)
http://images39.fotosik.pl/343/397b62096a942bb8m.jpg
Julcia88 Ładne pazurki i świetny odrost :) Fajnie się trzymały :)
---------- Dodano o godzinie 15:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:46 ----------
Renatko1717 też ładny odrost :)
Askar ogromny odrost .Gratuluje!
Julcia bardzo ładne odrosty. Super!
Zalotko super odrościki.
Renatka spory odrost , pogratulować!
ewek co prawda to prawda. Unikać wody a wszystko będzie dobrze. Ale przed deszczem się jakoś ostatnio nie można uchronić...
Julcia ładny odrościk!
Renatka - spoko odrost!! :)
a to moj, ma chyba z 3 tyg bo nie pamietam kiedy je robilam :p
te zapowietrzenia sa od lakieru bezbarwnego bo mi sie zmatowily przez ten miesiac i se malnelam lakierem, ktory i tak sie zmatowil ;) i w ogole jakies nierowne mi sie zrobily...wazne, ze nie odpadly
A to mojej klientki imienniczki Justyny, 3 tygodnie i 3 dni :-) jedynie cyrkonie odpadły :skacze:
Drugie Pauliny, tylko frencza spiłowała, bo już nie dała rady nosić i jej się ukruszyła, wtedy robiłam extreme white od Dobrej Rady i nigdy więcej FUUUJJJ do bani, odpadała każdemu końcówka , łącznie ze mną :wow:
a tu moje coś koło 4 tyg. prawie nie widać tych odrostów oprócz serdecznych bo bułkowate wyszły przez to grube fimo. Ręka lewa i prawa.
śliczniutkie odrosty
jejku naprawdę prawie nie widać :) super :)
hersa - piękny odrościk :D
pierwsze 6 tygodni a drugie i trzecie po 4 tyg.
luska piękne odrosty!! Kochana powiedz mi co Ty masz za nabłyszczacz że te pazurki się tak błyszczą po kilku tygodniach??
Hersa slicznie odrosły :)
luśka 6 tyg.? to moje klientki same sćiagaja po tym czasie :):) ale super odrosty i widzę ze i u ciebie wskazujący czasem odpada :)
julcia88, Askar, zlotko87, renatka1717, rudzia1985, sztynka, hersa, luska102 ładne wasze odrościki.:)
zobaczymy czy mojej koleżanki też długo wytrzymają wiedząc,że jest fryzjerką.:D no ale trzymają się już jej 4 dni.:skacze:
dzięki dziewczyny :*
w ogóle jak to głupio brzmi "ładne odrosty" hehe, zawsze śmiać mi się chce z tego jak wchodzę w ten temat :D
rzeczywiscie super błyszczy :)
musze go nabyć
a to odrościk moich pazurów
http://images35.fotosik.pl/192/a7f49d8e0c56bcf1med.jpg
szukałam czegoś innego, a przy okazji znalazłam to, więc wrzucam. stare, już nie pamiętam ile, ok 2 tyg chyba ;)
6 tyg odrost pani ktora sprzata klatki,biura itp.....
sprzata bez rekawiczek i w ostrych srodkach czystosci...takze moge byc dumna..bo po takim chrzcie po 6 tyg zero powietrza
http://images40.fotosik.pl/345/e2dc583717903ademed.jpg
moje osobiste.. równo 7 dni ma ten odrost
a czemu tak krotko ? zmiana wzoru bo sie poprzedni znudzil :P
mala-naprawde super sie trzymaj przy takiej pracy,,,super!!!
Atu 6 tygodniowy ,
drugi 5 tygodniowy i
4 tygodnie.
Dziewczyny super odrościki:ok: tak trzymać :):ok:
7 tygodniowy az sie sama dziwe ze jej sie utrzymal-1 palcem uderzyla w pracy dzien przed wizyta u mnie(trzymal sie na koncowce twardo ale go ****ła do konca;])(dlaczego mi gwiazdkuje wyraz U R W A Ł A przeciez to nie przeklenstwo? coz za cenzura hihi :p)
Anoosia coz za odrosik :) wcale go nie widac na pierwszy rzut oka :)
nie wiem czemu gwiazdkuje, dziwne ale jakbys dodala "k" na poczatku do tych liter co zagwiazdkowalo tu juz masz ciekawy wyraz :P
hehe no wiem wiem ale wlasnie ta 1 literka robi roznice a cenzura i tak sie wlacza hehe:p
a odrostu prawie nie widac bo zamalowala go lakierem bezbarwnym to sie tak w oczy nie rzuca ;)
odrościk superancki
anosia odrost 1 klasa
Anoosia wooooow :o piękny:)
ale odrościochy!! zobaczycie co będzie tuż przed świętami :haha: wszystkie przetrzymują byle do świąt dotrwać hehe :D
samotniaczek 2-tygodniowy:) wiem, jest okropny, ale to była próba nowych akryli :skacze:
Świetne odrosty :D
Mi sie udało wytrzymac az 3 tygodnie!! Jestem z siebie dumna
Oczywiscie jest kilka zapowietrzen ale nie jakies drastyczne jak zgram zdjecia na kompa to oczywiscie pokaze :)
jesli chodzi o mnie to ja jak juz sobie robie pazury to max tydzien i inne ;p niestety teraz nie moge miec dluzszych niz za opuszek milimetr, bo studiuje kosmetologie i na zajecia praktyczne musze miec krotkie.. :(:(:(:( ale na swieta sie odchamie :D
Mój 3-tygodniowy odroscik o ktorym juz pisalam.
Jak zwykle sa zapowietrzenia ale i tak jestem dumna z siebie :)
Wczesniej juz spilowalam troszke wolny brzeg :P
http://images39.fotosik.pl/412/4972ef462f09222amed.jpg
mój równo 4-tygodniowy :D powietrze pokazało się na małym pazurku lewej dłoni i na kciuku prawej :D ale jestem z siebie bardzo zadowolona, tym bardziej że to żel, a u mnie z żelem ciężko:/: